1.skini program Steam. 2.clone dvd ubaci u alcohol ili dt. 3.instaliraj program Steam. 4.prebaci igricu u program Steam:dir: steamapps\common\ 5.iskopiraj lek u isti dir. 6.pokreni steam pa exe file.
Meni i dalje ne radi, dodushe imao sam onu steam varijantu od tootha tako da je mozda do toga.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Zahvaljujem covek al vec sam se bacio na skidanje skidrowa, naravno dobre namere se mnogo cene :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: dao sam link sa warez-a: skines phoenix, mountujes image, preko phoenix extractujes image, patch i crac :: sve ti je na linku koji sam ostavi :: :: Toshiba L650-18 :: ::
Skinuta Skidrow verzija, performanse loše čak i na najnižim podešavanjima, čitaj neigriva, očigledno je problem u samoj igri, videh i na stranim forumima iste simptome ...
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Kupljena Skidrow verzija i radi sasvim dobro.Za sada nisam nesto odusevljen samom igrom,malo mi sve deluje vec vidjeno i sazvakano... ______________________________________________
:: Kupljena Skidrow verzija i radi sasvim dobro.Za sada nisam nesto odusevljen samom igrom,malo mi sve deluje vec vidjeno i sazvakano.. :: _____________________________________________ :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=140252 :: ::
ljudi juce mi je radila igra savrseno i danas da pokrenem igru, nista se ne desava, samo izbaci onaj prozorcic da pokrenem u safe modu game i nista vise :S ja kliknem yes nece da krene, kliknem no nista, nece ni skrin da fleshuje .s steam je pokrenut, ruska verzija patchovana,, help?
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
:: ljudi juce mi je radila igra savrseno i danas da pokrenem igru, nista se ne desava, samo izbaci onaj prozorcic da pokrenem u safe modu game i nista vise : :: ja kliknem yes nece da krene, kliknem no nista, nece ni skrin da fleshuje . :: steam je pokrenut, ruska verzija patchovana,, help ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.