To će malo da sačeka jer moram cele noći da popravljam ratio na Partisu.
:: A jel radi t nova sa krekom kako treba ? I koja je ta verija koja valja od koliko GB :: :: :: Prosla clone dvd verzija igre NE VALJA. Ponovna kupovina je potrebna :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Master Splinter. :: :: :: :: :: Jel radi nekom ona prosla clone dvd verzija i jel ima neko serijal ili barem link za serijal :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ne mogu da otvorim ovaj sait danas skoro ceo dan. Da ga nisu, ne daj Boze, blokirali, srusili ili tako nesto?? :: :: Milost ne trazimo, milost ne dajem :: ::
Ljudi, ja ne znam zasto, ali meni igra ocajno radi. Vuce se 20-30 FPS. Nekad ide i na 50. Kad su neke scene u pitanju secka nevidjeno. 1680x1050, sve na MAX. Jel zna neko sta me zeza?
Nisam jos probao ascb ali masina mi deluje skroz ok za high detalje, dead space 1 i 2 imaju vert sync opcije koje ako ne ugasis uzasno koci igra kao da se muci masina, ako ima ta opcija UGASI je.
:: Ljudi, ja ne znam zasto, ali meni igra ocajno radi. Vuce se 20-30 FPS. Nekad ide i na 50. Kad su neke scene u pitanju secka nevidjeno. 1680x1050, sve na MAX. Jel zna neko sta me zeza :: :: HD 687 :: 1090T @ 4 GH :: 4 GB 1600 MH :: :: ::
:: Resio sam problem tako sto sam instalirao Catalyst 11.4 Preview drajvere. FPS je 60 i tu je zakucan. Sve na MAX naravno :: :: 11.2 su mi pravili problem i u TDU 2, imao sam 30 FPS, sa 11.4 i u ovoj igri je problem nestao. 50-60 FPS uvek :: :: ::
molim one koji znaje gde da mi na moj mail sabertooth1234@gmail.com posalju link za acb sa sve krekom. ja sam se mucio sa nekim linkovima ali nemam srece... Pajtos koji je zaduzen za te stvari nije tu a ja opasno kriziram. :-D
Skinup Skidrow instalirao, izlečio i radi OK, problem je što ništa ne sačuva. Svaki put iz početka. Iz nekog razloga ne napravi folder za save na C particiji. Probao sam i da od ortaka prebacim njegov folder na C ali opet ništa, ima li ko rešenje ili moram ponovo u prodavnicu...
Instaliraj repakovan Skidrow update na svežu instalaciju, prati uputstvo i trebalo bi da radi, bar je tako kod mene. Pozdrav!
:: :: :: :: Skinup Skidrow instalirao, izlečio i radi OK, problem je što ništa ne sačuva. Svaki put iz početka. Iz nekog razloga ne napravi folder za save na C particiji. Probao sam i da od ortaka prebacim njegov folder na C ali opet ništa, ima li ko rešenje ili moram ponovo u prodavnicu...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.