Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Duke Nukem Forever
STRANA 2 OD 4  
Daum Re: Krstenica 11.06.2011. 17:21 #333830

status: user
broj poruka: 12806
Ne mislim tako, jer evo, probao sam opet Duke3D i zabavan je skroz. Oni klasični zvuci i zajebavanje sa pipe-ovima su neprevazidjeni...

Duke Forever je samo obična konzolisana pucačina, jako tužno za naslov koji je slavu postigao na PC-u. Onaj prvi deo u igri završiš i kako odzumira slika sa ekrana Duke drži Xbox kontroler... Budalaština... Igranje FPSa na gamepadu je jednostavno za debile...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

::
:: Nije problem u Djuku nego u nama. Ostarili smo
:: Neki klinac danas ovo igra sa zanosom, kao mi ono, pre 15 godina
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 11.06.2011. 18:08 #333835

broj poruka: 9006
Dobra igra uvek ostaje dobra, sad bi opet mogao da igram Might and Magic VII, sa sve kvazi-3d okruženjem.
Govno je u naprednoj tehnologiji još veće govno, mislim čak mu se i bolje vidi tekstura.

Paz recimo šta je izašlo ovih dana, da ne poveruješ da još prave ovakve stvari, user score 9,2
http://www.youtube.com/watch?v=mstk-Yd5m7c

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Dexter013 E jbg... 11.06.2011. 23:50 #333939

broj poruka: 17098
Slazem se sa Daumom 100% ovo je otpad tezak !

Da se zove bilo kako drugacije istor trenutka bi isao uninstal!

Ja nemam zvuk takodje na jos jednoj masini, neko iskusio taj problem?

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mslavko82 Re: Re: Krstenica 12.06.2011. 00:01 #333947

broj poruka: 721
:: Ne mislim tako, jer evo, probao sam opet Duke3D i zabavan je skroz. Oni klasični zvuci i zajebavanje sa pipe-ovima su neprevazidjeni..
:: Duke Forever je samo obična konzolisana pucačina, jako tužno za naslov koji je slavu postigao na PC-u. Onaj prvi deo u igri završiš i kako odzumira slika sa ekrana Duke drži Xbox kontroler... Budalaština... Igranje FPSa na gamepadu je jednostavno za debile..

Ma konzole su generalno za debile, sve uprošćeno i pojednostavljeno do krajnjih granica, da slučajno ne namuče neku sivu ćeliju u svojoj glavi... Ali, na ovcama se najbolje zarađuje, uvek bilo, uvek će da bude...

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
JovanZ Re 12.06.2011. 00:02 #333949

broj poruka: 3012
Razumem ja da su hteli da vrate onog Duke-a iz `96. ali jednostavno sve deluje nabacano, zbrzano i nepovezano, fali malo maltera da to sve poveze da lici na nesto. Hteli su da sve bude over the top, a napravili su kiceraj i bedu.

A i primecuje se da su, kao sto je Daum rekao, koristili preko pola gotovog materijala. Da je ova igra kojim slucajem izasla oko 2002,3,4 moglo bi se reci da je dobra. Ovako- to je samo milking the cash cow.

A mozda svet jos uvek nije spreman za Vojvodu :)

Nemam problema sa zvukom, osim sto deluje kao da je jako lose izbalansiran, ali recimo kada igram i pritisnem esc obicno se sve zamrzne na 3-4 sekunde pre nego sto otvori meni.

I sve mi deluje nekako kruto. Ne znam kako drugacije da opisem :)
Dexter013 Re: Re 12.06.2011. 00:09 #333952

Jednostavno receno , primitivno.

Mada jebes grafiku ona mi personalno najmanje bitna...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Razumem ja da su hteli da vrate onog Duke-a iz `96. ali jednostavno sve deluje nabacano, zbrzano i nepovezano, fali malo maltera da to sve poveze da lici na nesto. Hteli su da sve bude over the top, a napravili su kiceraj i bedu
:: A i primecuje se da su, kao sto je Daum rekao, koristili preko pola gotovog materijala. Da je ova igra kojim slucajem izasla oko 2002,3,4 moglo bi se reci da je dobra. Ovako- to je samo milking the cash cow
:: A mozda svet jos uvek nije spreman za Vojvodu :
:: Nemam problema sa zvukom, osim sto deluje kao da je jako lose izbalansiran, ali recimo kada igram i pritisnem esc obicno se sve zamrzne na 3-4 sekunde pre nego sto otvori meni
:: I sve mi deluje nekako kruto. Ne znam kako drugacije da opisem :)
mslavko82 Re: Re 12.06.2011. 00:15 #333955

:: Razumem ja da su hteli da vrate onog Duke-a iz `96. ali jednostavno sve deluje nabacano, zbrzano i nepovezano, fali malo maltera da to sve poveze da lici na nesto. Hteli su da sve bude over the top, a napravili su kiceraj i bedu

Ma hteli su đavola - nego su se zajebavali godinama, a onda ga zbućkali na brzinu da namlate lovu pre nego što ljudi ukapiraju o kakvom je škartu reč. Da su se malo potrudili oko gameplaya - mogla bi igra da izgleda kao Duke iz 96 - i opet bi dobro prošla. A ovako - niti je interesantna, niti ima dobru priču, niti ima dobru grafiku - totalni promašaj. Šteta :(
nemanja21 Re: Re: Re: Krstenica 12.06.2011. 00:27 #333958

broj poruka: 1227
:: Ma konzole su generalno za debile, sve uprošćeno i pojednostavljeno do krajnjih granica, da slučajno ne namuče neku sivu ćeliju u svojoj glavi... Ali, na ovcama se najbolje zarađuje, uvek bilo, uvek će da bude..
Konzole i jesu za igranje, kupiš konzolu i igraš narednih 10 godina, lepo igre optimizovane za nju.
Normalno da će biti uprošćeno, to je valjda i poenta, lol. Što bi bili jednostavno kad može komplikovano... Ali Srbi ne bi bili Srbi da ne misle da će nekog zajebati ako se igraju na pcu, da su hakeri ako krekuju igricu. Jebeš ti ove što se igraju na jednsotavnim konzolama, kad imamo mi stručnjake koji besomučno naprežu silne sive ćelije, overklokere što znaju da frknu slajder u nebo i modere koji znaju da zamene ventilator na kućištu. Ko je sad tu ovca, pitanje je.
mslavko82 Re: Re: Re: Re: Krstenica 12.06.2011. 00:43 #333959

:: Konzole i jesu za igranje, kupiš konzolu i igraš narednih 10 godina, lepo igre optimizovane za nju
:: Normalno da će biti uprošćeno, to je valjda i poenta, lol. Što bi bili jednostavno kad može komplikovano... Ali Srbi ne bi bili Srbi da ne misle da će nekog zajebati ako se igraju na pcu, da su hakeri ako krekuju igricu. Jebeš ti ove što se igraju na jednsotavnim konzolama, kad imamo mi stručnjake koji besomučno naprežu silne sive ćelije, overklokere što znaju da frknu slajder u nebo i modere koji znaju da zamene ventilator na kućištu. Ko je sad tu ovca, pitanje je

Uh, izvini što si se našao uvređenim...

Naravno da treba da bude jednostavno, a ne komplikovano. Ali na PC-u imaš bezbroj opcija koje nemaš, niti ćeš ikad imati na konzoli. Probaj ti da igraš Fallout 3 na konzoli? Sranje od igrice, prepuno bagova - žali Bože vremena. Na PC-u, lepo poskidaš modove sa interneta i igraš kao čovek, dobiješ tip-top igricu. Probaj ti da igraš neku strategiju na konzoli? Bolno iskustvo... A razvoj igara za PC je u ovakvom čabru upravo zbog konzola - tamo je razvoj igrice 5 puta jeftiniji i brži, pa niko neće ni da se potrudi oko PC-a... Iako nudi daleko više opcija i mogućnosti. Jednostavno, ide se na ono što je jeftinije, a ne ono što je bolje - simple as that.

nemanja21 ... 12.06.2011. 01:05 #333966

Slažem se da PC ima svoje prednosti što se tiče nekih stvari, recimo strategije i fps, ali jednostavno zna se zašta je konzola zašta je PC generalno gledano.
Stavi se malo u ulogu programera i izdavača pa razmisli, zašto bi iko izdavao bilo šta za pc, nestabilno bagovito okruženje, više se vremena provede na otklanjanju bagova i kompatibilnosti nego na izradi igrice i plus to na kraju niko ni ne kupi. Kakvo je stanje kod konzola što se tiče toga ne moram ni da pišem...
Dexter013 Re: ... 12.06.2011. 01:12 #333970

Druze... - - > http://spedr.com/1Dj4LK9W

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Slažem se da PC ima svoje prednosti što se tiče nekih stvari, recimo strategije i fps, ali jednostavno zna se zašta je konzola zašta je PC generalno gledano
:: Stavi se malo u ulogu programera i izdavača pa razmisli, zašto bi iko izdavao bilo šta za pc, nestabilno bagovito okruženje, više se vremena provede na otklanjanju bagova i kompatibilnosti nego na izradi igrice i plus to na kraju niko ni ne kupi. Kakvo je stanje kod konzola što se tiče toga ne moram ni da pišem...
nemanja21 Re: Re: ... 12.06.2011. 01:18 #333973

Druže, pogrešno si me razumeo, uopšte ne želim da ulazim u to na kojoj platformi je bolji gejming ili šta već.

:: Druze... - - > http://spedr.com/1Dj4LK9
:: AMD Phenom II x6 105
:: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH
:: 470 gtx gigabyte
:: MSI 760 GM-E5
:: Chieftec Drago
:: LC power 600
:: CpuCooler:Titan Vanesa
:: :: Slažem se da PC ima svoje prednosti što se tiče nekih stvari, recimo strategije i fps, ali jednostavno zna se zašta je konzola zašta je PC generalno gledano
:: :: Stavi se malo u ulogu programera i izdavača pa razmisli, zašto bi iko izdavao bilo šta za pc, nestabilno bagovito okruženje, više se vremena provede na otklanjanju bagova i kompatibilnosti nego na izradi igrice i plus to na kraju niko ni ne kupi. Kakvo je stanje kod konzola što se tiče toga ne moram ni da pišem...
:: ::
mslavko82 Re: ... 12.06.2011. 01:23 #333975

:: Slažem se da PC ima svoje prednosti što se tiče nekih stvari, recimo strategije i fps, ali jednostavno zna se zašta je konzola zašta je PC generalno gledano

Osim sportskih simulacija, ne vidim kako je moguće da je igranje bilo čega udobnije na konzoli nego na PC-u. Nema tu mnogo dileme.

:: Stavi se malo u ulogu programera i izdavača pa razmisli, zašto bi iko izdavao bilo šta za pc, nestabilno bagovito okruženje, više se vremena provede na otklanjanju bagova i kompatibilnosti nego na izradi igrice i plus to na kraju niko ni ne kupi. Kakvo je stanje kod konzola što se tiče toga ne moram ni da pišem...

Pa rekoh ja - njima je profit na prvom mestu, a kvalitet na poslednjem. Jednostavno, pravljenje igrice za konzolu je 3-4 puta brže nego za PC, a vreme je novac - jasna računica. A bagova imaš i na konzolama koliko hoćeš... Naravno, slažem se sa tobom - i ja da sam izdavač, išao bih na to da što bre zbućkam igru i pustim je u prodaju, pa da onda namlaćenim parama odem da ladim jaja na Bahamima - samo je ponekad iritantno kada se ide dotle da se kupcima poturaju poluproizvodi ili obično đubre koje ne vredi ni 500 dinara - samo jer se izdavačima žurilo da igrica što pre izađe. Konzole omogućavaju efikasnu štednju na svakom ćošku, to se prenosi i na PC, a gaming industrija stagnira zbog toga... Eto to je ono što je iritantno - taj osećaj očiglednih propuštenih šansi i potencijala za pravljenje fenomenalnih igara...

Dexter013 Re: Re: Re: ... 12.06.2011. 01:26 #333976

Zna se na kojoj je bolji , to nije ni bilo pitanje... http://spedr.com/1Dj4LK9W

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Druže, pogrešno si me razumeo, uopšte ne želim da ulazim u to na kojoj platformi je bolji gejming ili šta već
nemanja21 ... 12.06.2011. 01:41 #333980

PC kao platforma za bilo kakav razvoj igrica je apsolutno nerezonska svakom timu i izdavačkoj kući, osim blizzardu i tako nekima naravno. I glavni krivac u toj priči je u korenu same filozofija pc računara, ne znam što napljuvavati programere koji zarađuju za život kao i svaki ostali.

Daum Re: ... 12.06.2011. 01:42 #333981

Ok, moram da ti odgovorim pošto vidim da razmišljaš na nivou deteta sa joypadom u ruci...

PC je bagovito okruženje?????????????????

Čoveče, pa ti baš blage veze nemaš o čemu pričaš. Kao prvo, verovao ti ili ne, sve... ne ne, ček, SVE igre, bilo za konzolu ili bilo šta drugo se razvijaju... NA PC-U!!!

Svaka animacija, efekat, textura, cut scena, sve do jednog detalja se razvija na PC-u!

Razlog zašto se više razvijaju igre za konzole nego za PC jer što postoji dosta ljudi koji samo hoće da sednu pred TV i da se igraju, bez zajebavanja bilo kakvog oko instaliranja, crackovanja itd, a kad dete od 8 godina vrišti da hoće `igrice` ne kaže mami i tati sigurno `HOĆU GTX590` već kaže `HOĆU XBOX 360`, zato se situacija neće nikad promeniti...

Zato su se i PC igre konzolifikovale i svaka jebena igra koja je započela život u eri PC gaminga sada ima opciju da se igra na gamepadu i pojednostavljena je do preterivanja.

Mslavko kada je rekao da su igre pojednostavljene, nije mislio na način igranja: ubaciš disk i gamepad u ruke, već je mislio da su igre i sam gameplay pojednostavljeni do maximuma, što je dovelo do mučenja sa kontrolama u nekim slučajevima.

Super je to što ti voliš svoju konzolu, volim ih i ja, čak ću možda Xbox uskoro da kupim, ali stvarno, pričaš gluposti... Jedno je igrati igru na PCu a drugo je boriti se sa kontrolama u igrama koje nisu namenjene za gamepad...

Duke Nukem Forever ti je pravi dokaz kako igra koja je mogla da ima fenomenalne efekte kakve konzole neće videti nikad, biva usrana da bi mogao da je igraš na konzoli sa gamepadom...

Samo kad se setim razočarenja kada se pojavio Deus Ex Invisible War. Tada je sve počelo, sa pojavom Xboxa.... Ko je igrao prvi Deus Ex kada se pojavio zna o čemu pričam...

Miskonius Ja licno... 12.06.2011. 01:51 #333986

broj poruka: 4420
... proklinjem dan kad su konzole postale primarna platforma za razvoj igara.
A tu je jos i Microsoft koji svojim DirectX-om ogranicava potencijal graf. karti, zbog Xboxa naravno..
I izlaza nam nema...
Sledeca generacija konzola se ocekuje tek oko 2015 !!!

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

nemanja21 ... 12.06.2011. 01:54 #333989

ako sam ja dete sa joypedom u ruci, ti si dete sa rukama na tastatruri. to gde se igre razvijaju, je lepo što znaš, ali nema nikakve veze sa ovom pričom.
konzolu nikada nisam posedovao btw.
pc jeste loše okruženje za razvijanje bilo kakvog softvera, ja ne znam u kom ti svetu živiš.
važno da si napomenuo da ja lupam gluposti a ti pričaš neku desetu priču.
Daum Re: Ja licno... 12.06.2011. 01:59 #333993

Tu grešiš, jer Microsoft zna da je windows jedini igračko sposobni OS na tržištu trenutno, i nije im u interesu da izgube taj deo tržišta, jer je poprilično veliki...

Problem je u developerima koji neće da troše vreme. Umesto da se potrude više za PC igru, i onda da je skaliraju za inferiorniju konzolu, oni idu putem manjeg otpora jer je tržište konzola veće od igračkog dela PC populacije: naprave prosečnu igru, sa kojom se prosečan gamer na konzoli zadovoljava udaljen od svog televizora gde ne vidi pola detalja, i onda to portuju na PC, samo da bi uzeli pare...

Usraće tako i novi Deus Ex, već sam probao betu, i ima jako pojednostavljenih delova igre, tipično za gameplay sa gamepadom... Pazi kad ti svetle delovi sa kojima možeš da praviš interakciju: merdevine, poklopci vent shaftova... samo fali autoplay da ima...

Tako su u Duke-u u opcijama slučajno ostavili po defaultu uključen aim assistance...

Divno je nemanja što kažeš da je PC loš za razvijanje igara (smejem se u sebi, pošto radim na razvoju igara), a na čemu bi ti da razvijaš igre? Na konzoli možda? Nemoj samo da mi kažeš na Macu, neću moći od smeha da zaspem. Voleo bih da mi obrazložiš šta i zašto misliš, pošto sam ti ja obimno objasnio šta ja mislim...

Nego da te citiram:

::Što bi bili jednostavno kad može komplikovano... Ali Srbi ne bi bili Srbi da ne misle da će nekog zajebati ako se igraju na pcu, da su hakeri ako krekuju igricu. Jebeš ti ove što se igraju na jednsotavnim konzolama, kad imamo mi stručnjake koji besomučno naprežu silne sive ćelije, overklokere što znaju da frknu slajder u nebo i modere koji znaju da zamene ventilator na kućištu. Ko je sad tu ovca, pitanje je

Odgovor za ovo imaš gore, pošto si promašio poentu... Sve što sam rekao je odgovor na svaki tvoj post, ili tudji, promašene priče sa moje strane nema...

:: ... proklinjem dan kad su konzole postale primarna platforma za razvoj igara
:: A tu je jos i Microsoft koji svojim DirectX-om ogranicava potencijal graf. karti, zbog Xboxa naravno.
:: I izlaza nam nema..
:: Sledeca generacija konzola se ocekuje tek oko 2015 !!
:: Phenom II X4 955 BE 3,2GH
:: Asus m4a88tv evo usb
:: Samsung F3 Spinpoint 1T
:: Mushckin 2x2 G
:: Msi 6850 Cyclon
:: Cooler Master 690 II Advance
:: Lc power Metatron 650
:: Lg 2243S-PF
nemanja21 ... 12.06.2011. 02:08 #333995

Jesi pošto ja uopšte nisam nigde mislio na sam developing igre, kako si ti koliko vidim razumeo, već na samu platformu kao ciljani os na kojoj će igra raditi.

mslavko82 Re: Re: Ja licno... 12.06.2011. 02:10 #333996

:: Problem je u developerima koji neće da troše vreme. Umesto da se potrude više za PC igru, i onda da je skaliraju za inferiorniju konzolu, oni idu putem manjeg otpora jer je tržište konzola veće od igračkog dela PC populacije: naprave prosečnu igru, sa kojom se prosečan gamer na konzoli zadovoljava udaljen od svog televizora gde ne vidi pola detalja, i onda to portuju na PC, samo da bi uzeli pare..
:: Usraće tako i novi Deus Ex, već sam probao betu, i ima jako pojednostavljenih delova igre, tipično za gameplay sa gamepadom... Pazi kad ti svetle delovi sa kojima možeš da praviš interakciju: merdevine, poklopci vent shaftova... samo fali autoplay da ima..

Upravo tako - sve ide linijom manjeg otpora, sa ciljem što brže zarade. S vremena na vreme neko se stvarno potrudi i napravi BUM, ali je takvih sve manje. Sve se uprošćuje do besmisla... Ne mora svaka igra da bude supreme ruler, ali se ona granica između igrica i `igrica` nažalost izgubila, jer su ove druge nestale... Genijalnost jednog Fallout-a, Grim Fandanga ili Deus ex-a više nećemo videti, jer se za razvoj takvih bisera nema vremena... Što se mene tiče, ja kad videh šta su uradili sa Civilizacijom, digoh ruke - počeo sam da skupljam kolekciju dobrih igara koje volim, da sve to lepo imam da igram kad poželim, a ako nešto novo uleti u međuvremenu - super... ali teško da će da se desi...

Miskonius Opasno me mrzi sad da trazim po netu... 12.06.2011. 02:11 #333997

broj poruka: 4420
Intervju jednog od Catalyst Creatora, gde je bas objasnio ovo sto sam malopre pomeuo.
A Microsoft je monopolista i on ne moze da izgubi trziste!
Preko 80% pc-ja na svetu su pod Windowsom, nece taj da izgubi trziste, pa ne znam sta da uradi...
Sutra cu valjda da nadjem, pa vam dajem link...

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

mslavko82 Po meni... 12.06.2011. 02:23 #333999

najveći kvalitet PC-a je uvek bila mogućnost izbora. Na korisniku je da izabere šta će raditi na njemu - spaljivati vreme na igrice, programirati, učiti, informisati se, gledati filmove, slušati muziku... Ta šarenolikost povlači za sobom određene stvari koje čovek mora da nauči da bi mogao da ga koristi uspešno - moraš da znaš da instaliraš igricu da bi mogao da je igraš, moraš da znaš neke osnovne stvari. To je po meni samo plus, jer je svako novo znanje, koliko god smešno bilo - dobro.

E onda dođu konzole, koje su uprošćene da ljudi ne bi zamarali mozak (kao da klincu nije bolje da nauči da instalira igricu na PC-u, nego da tutne DVD u Playstation) - ali na njima mogu da se igraju samo igrice. Nekim idiotima je palo na pamet da im dodaju mogućnosti slušanja muzike, surfovanja internetom - što je toliko smešno i ograničeno da čak ni ne zaslužuje komentar - prvo nešto uprostimo do besmisla, a onda izmišljamo toplu vodu da bi ga lakše prodali ?!? Ajde bre...

Nadam se da sutra moj klinac neće visiti na Xbox-u ili playstationu - nega se igra na PC-u, možda pride i nauči nešto korisno, kao što smo svi mi koji smo odrasli igrajući se na PC-u. Tako nešto se na konzoli nikad neće desiti...

bmpdoo Klonjzole 12.06.2011. 02:24 #334000

broj poruka: 252
Konzole ce napraviti idiote od danasnje dece, ja sam barem nesto kao klinac i naucio pored c64, amige i prepotopskih pc-ija, jer je uvek bilo nesto da se cacka(budzi), a konzola on/off... mozda jeste to jednostavno ali mislim da je lepo znati i nesto vise od 10 tastera na dzojpedu i dva na konzoli...
i da bilo bi lepo da se pojavi neki chi chong sa ogromnim mozgom i da napravi AAAAA igricu za linux :) , cisto da malo prodrma trziste :):)
bmpdoo Re: Po meni... 12.06.2011. 02:27 #334003

broj poruka: 252
brateee u isto vreme sam pisao slicnu stvar heheheh

:: najveći kvalitet PC-a je uvek bila mogućnost izbora. Na korisniku je da izabere šta će raditi na njemu - spaljivati vreme na igrice, programirati, učiti, informisati se, gledati filmove, slušati muziku... Ta šarenolikost povlači za sobom određene stvari koje čovek mora da nauči da bi mogao da ga koristi uspešno - moraš da znaš da instaliraš igricu da bi mogao da je igraš, moraš da znaš neke osnovne stvari. To je po meni samo plus, jer je svako novo znanje, koliko god smešno bilo - dobro.
:: E onda dođu konzole, koje su uprošćene da ljudi ne bi zamarali mozak (kao da klincu nije bolje da nauči da instalira igricu na PC-u, nego da tutne DVD u Playstation) - ali na njima mogu da se igraju samo igrice. Nekim idiotima je palo na pamet da im dodaju mogućnosti slušanja muzike, surfovanja internetom - što je toliko smešno i ograničeno da čak ni ne zaslužuje komentar - prvo nešto uprostimo do besmisla, a onda izmišljamo toplu vodu da bi ga lakše prodali ?!? Ajde bre...
:: Nadam se da sutra moj klinac neće visiti na Xbox-u ili playstationu - nega se igra na PC-u, možda pride i nauči nešto korisno, kao što smo svi mi koji smo odrasli igrajući se na PC-u. Tako nešto se na konzoli nikad neće desiti..
:: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647773.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs