:: standalone :: :: :: :: Ili je ovo igra sama za sebe :: :: :: :: Da ne bude skidao 8 gb da bih morao još 8 gb na kraju :: :: :: :: League of Legends refferal lin :: :: :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: :: :: ::
:: Krek dobro radi i kod men :: :: Možda bi moglo da se proba s originalnim exe fajlom jednom da se upali igra pre krekovanja da formira config kako treba :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
ne pokusavaj dzabe, vuce se sa zamunde, inace ti treba pozivnica za istu koju ja NEMAM. poslao sam ti MU linkice na mail, gospodina SKiDROW, kao sto kaze ilke ide fino, pa skini preko JDownloader-a.
:: majke ti reci mi kako da se registrujem na taj torrent neide mi nikako od ruke!! :: :: ::
evo ovako, znaci bez ikakvih problema ulazim u igru(sa tastaturom, enter ili esc), da dodjem do menija, zatim mora da se udje u options i nameste kontrole ko igra sa joypad-om, ja igram sa RumblepadII i morao sam da na njemu ukljucim digital mode sto nisam morao ni u jednoj drugoj igrici, podesio sam bez problema. Igra je VRH, vratili su bonus nivoe sa buricima i kolima ako se neko seca sa automata ili sege, sto je super, ima puno boraca i nekih dodatnih komboa za svakog, grafika je identicna kao u starom SF.
Toliki burići mi redovno vrate osmeh na lice, dobra je igra, stavili su skoro sve popularnije likove iz prethodnih SF-ova.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: evo ovako, znaci bez ikakvih problema ulazim u igru(sa tastaturom, enter ili esc), da dodjem do menija, zatim mora da se udje u options i nameste kontrole ko igra sa joypad-om, ja igram sa RumblepadII i morao sam da na njemu ukljucim digital mode sto nisam morao ni u jednoj drugoj igrici, podesio sam bez problema :: Igra je VRH, vratili su bonus nivoe sa buricima i kolima ako se neko seca sa automata ili sege, sto je super, ima puno boraca i nekih dodatnih komboa za svakog, grafika je identicna kao u starom SF :: ::
jel ti nemas problema sa konfigurisanjem joypad-a? posto vidim da mnogi imaju
:: Toliki burići mi redovno vrate osmeh na lice, dobra je igra, stavili su skoro sve popularnije likove iz prethodnih SF-ova :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: evo ovako, znaci bez ikakvih problema ulazim u igru(sa tastaturom, enter ili esc), da dodjem do menija, zatim mora da se udje u options i nameste kontrole ko igra sa joypad-om, ja igram sa RumblepadII i morao sam da na njemu ukljucim digital mode sto nisam morao ni u jednoj drugoj igrici, podesio sam bez problema :: :: Igra je VRH, vratili su bonus nivoe sa buricima i kolima ako se neko seca sa automata ili sege, sto je super, ima puno boraca i nekih dodatnih komboa za svakog, grafika je identicna kao u starom SF :: :: :: ::
pa lakse je mnogo, kako mozes preko tastature covece
:: Naravno da nemam... ne koristim pad. :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: jel ti nemas problema sa konfigurisanjem joypad-a? posto vidim da mnogi imaj :: :: :: :: ::
Ako igra neko na regularnoj bazi i smorilo ga kako izgledaju likovi može malo da osveži zanimaciju. Alternativni kostimi biće dostupni kao DLC uskoro ali što da ih ne dobijemo džabe i ranije - jer su tehnički već tu.
Treba da se odradi sledeće: - Ide se u folder Super Street Fighter IV\resource\battle\chara - Bekapovati folder - Tu su potfolderi za sve likove, uđemo recimo u ADN (kao Adon) - Obrišemo sve fajlove koji počinju sa ADN_01 - Napravimo kopije svih koji počinju sa ADN_02 ili 03 i preimenujemo ih u ADN_01 (čas posla sa total commanderom, ne mora fajl po fajl) - I tako za sve likove
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Pa sada bas da je najbolja tuca to je vec stvar misljenja po meni odlicna igra imam na ps3 Super Street Fighter 4,dosta je dobro odradjen,Arcade Edition jos nisam probao,ja sam fan Mortal Kombat-a 3 TRILOGY po meni najbolji fight ikada mada ko je igrao novi Mortal Kombat 9 na ps3 slozice se da je igra odlicna.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://www.iznajmiPS3.com/╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
jeste extra igra,ali glup sam ja za to,to je sve posledica dota-e. Inace po meni najbolje tabacine su iz mortal kombat serija,ultimate mortal kombat 3 i mortal kombat trilogy,onaj 4 takodje moze da prodje.
Nego cuo sam da ce devetka biti za pc,pa to cekam.
:: Al će da im se obraduje nakon samo dvaes dana čekanja. :: :: Eto kad se štekam za novu temu :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: baceno :: :: edit: pustio sam ti drugi mail jer je MU offline, imas RS koji isto radi :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.