Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World of Tanks nalog
STRANA 2 OD 3  
-Rojs- Ok 15.06.2014. 16:39 #555605

status: user
broj poruka: 11
Druze to je Mnogo Novca
Sto nebi hteo za 500 Eura????

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb @Rojs 15.06.2014. 17:06 #555607

broj poruka: 6876
Potrazi djokosrb igrac na wotu,pogledaj sta imam i reci koliko dajes :)

djokosrb@gmail.com ili 064/938-77-99 ili kaci ovde.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

-Rojs- prashinar 15.06.2014. 17:18 #555608

Jel mozes da mi nadjes takav Nalog ili ne kazi mi da znam????

vladapsd Re: @Rojs 15.06.2014. 18:32 #555609

broj poruka: 1017
Djoko, pogledaj mail!

I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D1

:: Potrazi djokosrb igrac na wotu,pogledaj sta imam i reci koliko dajes :)
::
:: djokosrb@gmail.com ili 064/938-77-99 ili kaci ovde
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
prashinar Dark 15.06.2014. 19:09 #555613

broj poruka: 517
Postoje sumnje da su neki ljubičanstveni igrači na neki način zaštićeni od strane WG-a.

Kako neki od njih u jakim klanovima koriste raznoraznu pomoć u vidu zabranjenih modova, a isto im se toleriše, tako se granate o njihove tenkove u običnim borbama čudno odbijaju... Pošto je bilo nameštanja nagradnih igara, CW-a, čega li već sve, za šta postoje dokazi, sumnja se i na ovo, ali nije baš dokazano.

Meni se sve više čini da Rojs pokušava da nas vuče za nos :D

rammadis @prasko 15.06.2014. 19:18 #555614

broj poruka: 95
Naravno vas troluje lol,na 100 evra rekoh ajde mozda zaista trazi,kod 300 vec se otkrio,500 da ne komentarisem...

cokla @oreshac 15.06.2014. 23:26 #555628

broj poruka: 760
u jbte
ne mogu da verujem koliko sam se ispalio :)

prashinar Re: @prasko 15.06.2014. 23:32 #555629

.] Hoće čovek da bude ljubičanstven po svaku cenu :D

:: Naravno vas troluje lol,na 100 evra rekoh ajde mozda zaista trazi,kod 300 vec se otkrio,500 da ne komentarisem..
DarkDawn Re: Dark 16.06.2014. 16:18 #555656

broj poruka: 697
Ti sto sumnjaju u to mogu biti samo teski noobovi xD
Ja sam prvih 10k bitaga igrao sam i bez premiuma i bio sam ljubicanstven.
Ja licno, a i mnogi drugi koji igraju pro ligu i takmicenja ne koriste modove posto na offline turnirima ne mogu da se koriste.
Svi ti ljudi koji govore da su unicumi cheateri itd stvarno nemaju pojma kako igra funkcionise.
Pozz

Rojs pogledaj mail.

:: Postoje sumnje da su neki ljubičanstveni igrači na neki način zaštićeni od strane WG-a
:: Kako neki od njih u jakim klanovima koriste raznoraznu pomoć u vidu zabranjenih modova, a isto im se toleriše, tako se granate o njihove tenkove u običnim borbama čudno odbijaju... Pošto je bilo nameštanja nagradnih igara, CW-a, čega li već sve, za šta postoje dokazi, sumnja se i na ovo, ali nije baš dokazano
:: Meni se sve više čini da Rojs pokušava da nas vuče za nos :
prashinar Teško da su njubare kada igraju igru od početka... 16.06.2014. 16:38 #555659

Ne sumnja se baš u sve, ali ima nekoliko pojedinaca. A i te sumnje nisu počele sa balkanskih prostora...

Zar nije provaljeno da su neki modovi nameštali takmičenja za svoje drugare? Zatim pojedini komandanti koriste neke zabranjene modove, itd, itd...

Turniri u organizaciji po gradovima i slično su sasvim druga stvar u odnosu na turnire i kvizove koje organizuje WG. Uostalom, zar i ovde, u Bg-u, na nekom turniru nije bilo optužbi za varanje u finalu? :]

Kada smo već kod ljubičanstvenih, u običnim partijama sam se vala nagledao kako u nekim slučajevima, recimo 60%, jedva da urade nešto...

Kapiram da statistiku budže na osnovu jakih tenkova, vodova, kompanije... Nemam ništa protiv pomenutih, samo kažem, da se ko je kakav igrač prepozna/dokaže/pokaže u običnoj borbi...
DarkDawn Re: Teško da su njubare kada igraju igru od početka... 16.06.2014. 17:24 #555660

Moram priznati da nisam u toku sto se tice tih manjih takmicenja, a zabranjeni modovi se blokiraju serverski zato i nema pravih cheatova kao kod nekih drugih igara i stvarno ne verujem da bi wg ikome dozvolio da ih koristi posto nemaju bas nista od toga.

Preko vodova i kompanija moze samo win ratio da se budzi, a on nije toliko bitan. Najbitni je dmg po partiji koji se najvise pravi u random partijama a najmanje u cw i kompanijama.
Postoji jedan veliki problem koji sve cesce susrecem, a to je da ljudi kad vide jako dobrog igraca u svom timu odma misle da ce automatski pobediti i onda ne urade nista pametno. Al naravno svi mi pogresimo i lose procenimo situaciju sa vremena na vreme.
Ne kazem da su svi ljubicasti dobri igraci al vecina jeste. :)

:: Ne sumnja se baš u sve, ali ima nekoliko pojedinaca. A i te sumnje nisu počele sa balkanskih prostora..
:: Zar nije provaljeno da su neki modovi nameštali takmičenja za svoje drugare? Zatim pojedini komandanti koriste neke zabranjene modove, itd, itd..
:: Turniri u organizaciji po gradovima i slično su sasvim druga stvar u odnosu na turnire i kvizove koje organizuje WG. Uostalom, zar i ovde, u Bg-u, na nekom turniru nije bilo optužbi za varanje u finalu? :
:: Kada smo već kod ljubičanstvenih, u običnim partijama sam se vala nagledao kako u nekim slučajevima, recimo 60%, jedva da urade nešto..
:: Kapiram da statistiku budže na osnovu jakih tenkova, vodova, kompanije... Nemam ništa protiv pomenutih, samo kažem, da se ko je kakav igrač prepozna/dokaže/pokaže u običnoj borbi...
prashinar Re: Re: Teško da su njubare kada igraju igru od početka... 16.06.2014. 19:41 #555663

Blokiraju se serverski? Odakle ti ovo?

:: Moram priznati da nisam u toku sto se tice tih manjih takmicenja, a zabranjeni modovi se blokiraju serverski zato i nema pravih cheatova kao kod nekih drugih igara i stvarno ne verujem da bi wg ikome dozvolio da ih koristi posto nemaju bas nista od toga
DarkDawn Re: Re: Re: Teško da su njubare kada igraju igru od početka... 16.06.2014. 19:59 #555664

games are running on a server-based infrastructure, which means that each and every important calculation is done on our side, not on the side (PC) of the player. That way nobody can bend and change the set game mechanics to their advantage.

Ceo tekst: http://goo.gl/1Pqd9f

Ima modova koji pomazu al ne mogu da uticu na karakteristike tenkovva itd..

:: Blokiraju se serverski? Odakle ti ovo?
mixer93 Re: Teško da su njubare kada igraju igru od početka... 16.06.2014. 20:57 #555668

broj poruka: 4187
Zato sto se statistika ne moze nabiti do ljubicastog bez klanske igre, a tu spada PLATOON, CETA tier8, i naravno KLANSKE borbe.
Ja sam od svojih 8k borbi mozda 100-tinjak proveo u klanskoj borbi, jer me to ne vuce, volim da igram ali solo eventualno tu sa ovog foruma oprzim platoon sa jednim likom. Da sam malo vise odigrao u klanu, bio bih u krajnju ruku vrlo blizu ljubicastom.
A da napomenem, da sam krenuo sa igrom tek po izlasku, kad jos dosta vas nije znalo za istu.

:: Kada smo već kod ljubičanstvenih, u običnim partijama sam se vala nagledao kako u nekim slučajevima, recimo 60%, jedva da urade nešto..
bomid Re: @prashinar 16.06.2014. 21:07 #555669

broj poruka: 1563
Citam ove vase postove i prosto ne mogu da verujem da i u WoT-u koji je online igra ima `nekakvog varanja`. Kao sto rekoh igru igram veoma dugo, a nemam pojma o tim stvarima. Cak me nisu zanimale ni silne `brojke` i `statistike`. Igru jednostavno igram kao da sam u pravoj tenkovskoj borbi. Trudim se da igram timski iako vecina ljudi ne igra tako. Ono sto sam ja primetio je da taj famozni `damage` uglavnom `pominju` oni koji kampuju odnosno `ustekaju` se negde u zbunje i
snajperisu bez obzira da li im je takva namena vozila koje koriste. Ne mali broj puta sam video a i doziveo da se `bijem` sa 2-3 tenka u neposrednoj blizini `tih likova koji prave veliki damage` a oni `ne jebu` da pomognu. Drugim recima vecina ljudi WoT igra solo kao da je u pitanju FPS a ne timska takticka igra.

DarkDawn facepalm za dva zadnja odgovora 16.06.2014. 21:16 #555671

idite na wotlabs i vidite lepo, sve se racuna za wn8 i najmanje tu uticu klanske borebe...
kao sto sam vec napisao najveci damage, spot damage i sve ostale se nabija u randomu.
Ljudi koji govore da bi bili ljubicasti da igraju vise cw i company nemaju pojma, bez uvrede ikome.
http://wotlabs.net/eu/player/darkdawn

mixer93 Re: facepalm za dva zadnja odgovora 16.06.2014. 21:33 #555673

broj poruka: 4187
De ne seri...

:: idite na wotlabs i vidite lepo, sve se racuna za wn8 i najmanje tu uticu klanske borebe..
:: kao sto sam vec napisao najveci damage, spot damage i sve ostale se nabija u randomu
:: Ljudi koji govore da bi bili ljubicasti da igraju vise cw i company nemaju pojma, bez uvrede ikome
:: http://wotlabs.net/eu/player/darkdaw
bomid Re: @DarkDawn 16.06.2014. 21:47 #555676

Svaka druze cast za tvoj `winrate`. Moram priznati da prvi put vidim tako impresivne cifre, ali kao sto rekoh meni licno to nista ne znaci. Ja u igri-partiji volim da vidim coveka-tenk koji se dobro bori. Da ima srce-muda i da igra timski-da pomaze drugima. Do sada sam u statistikama igraca video da uglavnom imaju 48-53% pobeda i 33-38% prezivljavanja (velika vecina). Sto se tice klanova bio sam do sada u dva i nisam nesto impresioniran tim vidom igranja. Do duse nisam igrao klanske borbe posto nisam imao X tier a `pravila` klanova su bila da klanske igraju samo igraci koji ga imaju. Igrao sam cete i vodove ali ne nesto puno partija.

DarkDawn Re: Re: facepalm za dva zadnja odgovora 16.06.2014. 22:05 #555678

Dobar argument, bravo. xD

:: De ne seri..
@bomid Winrate se moze nabiti u u kompaniju i CW ako igras sa jakim timom ali tu opada damage i ostale stvari. Na onom linku mozes da vidis koliko bitaka si odigrao u CW, kompaniju i randomu i statisike za iste. Mene zabole za statisku, nekad sam jurio za sto veci win ratio al to je bilo davno...u zadnje vreme igram sam random i zajebavam se.
bomid Re: @DarkDawn 16.06.2014. 22:27 #555679

Ma ok. Svako ima neki svoj stil igre i neka svoj interesovanja. Ja recimo igram sa svim vozilima svih drzava i hocu da otkljucam sve i da ih provozam-igram sa njima. U sustini i ja igram random battle i nesto me ne interesuju vodovi (ponekad igram sa sinom) i cete.

prashinar Za WN8 se najviše računa šteta koju praviš... 17.06.2014. 00:19 #555682

Ima modova koji pomažu i to dobro. Pokazuju ti gde ko nišani, koliko puni, zatim ti na mini-karti pokažu gde se srušilo drvo, ograda, itd... IMa toga... Pusti ti te priče da oni blokiraju serverski. PA, eno uhvatili ise.ak iz igre, skrinšot, nekog lika iz PTS-a mislim,DC tj komandan, lepo čovek ima neke nedozvoljene modove i nikom ništa...

CW i TC znaju dobro da utiču na statistiku. Nije tu samo u pitanju procenat pobeda, već i ER i WN.

Naravno da WG neće priznati da favorizuje nekog igrača, klan, šta ti ja znam, kao što ne priznaje ni gomilu toga. A na njihovom forumu vlada cenzura čim se malo žešće pritisne WG. Oni kažu da nema botova u igri. PA ti vidi sada...

Bomid, kada bi ceo tim ukapirao da je ovo timska igra, pa kja bi to zabava bila... OVako ti ostaje samo da igraš za sebe. U poslednje vreme u igru kao da je ušla gomila dečurlija iz vrtića. Kampovanje, samoubistva, gašanje timskog igrača... Potpunii idiotizam...

bosh Strasno 17.06.2014. 00:57 #555687

broj poruka: 1332
...sta pisete sve,kakvi modovi za dinganje?Sto se tice nabijanja stat je ovako:
KLANSKE - samo padanje u minus sa kreditima(stat ide u minus pretezno)
TC - win ration
RANDOM - sve...najvazniji je dmg,cap i spot u partiji...
najgora stvar u wotu su BOTOVI koji su se nakotili haos.sto se tice cheetova,ne verujem da ih ima,pretezno to budu BAGOVI u igri a ne citovi...igrica je komplikovana,ima puno stvari koje moras znati da bi mogao lepo i dobro da igras.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501054267-nemanjaDK93/

Asus CUcore 6770 1gb
msi 870-c45
2x2 kingston hyperX blu 1600mhz
athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3)
Hitachi 500gb
lc600h

Mikishon89 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 17.06.2014. 03:21 #555689

broj poruka: 2416
Ja ti dajem za taj nalog 100 dinara.

http://www.speedtest.net/my-result/3339520359
http://www.pingtest.net/result/58304946.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2460287

Mikishon

Bobi4ever Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 17.06.2014. 07:43 #555690

broj poruka: 4888
Dajem 200 dinara!!!!

:: Ja ti dajem za taj nalog 100 dinara
:: http://www.speedtest.net/my-result/333952035
:: http://www.pingtest.net/result/58304946.pn
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028
:: Mikishon
-Rojs- prashinar 17.06.2014. 14:17 #555705

Druze od kolko mozes da mi nadjes Nalog kazi mi neki Nick da vidim nalog pa mozda uzmem da igram i dam ti pare????

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs