:: Ako moze na mejl ALI NAKON STO PROBALI IGRU (RADI) linkovi :: :: Fala :: :: Jer nemam supe brz net + delim ga sa komsijom, :: da neskidam fake stvari za dz :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Probao sam par torenata znaci sve se vuce katastrofa po 10 kb/sec najvise ako moze neki provereni na mejl da mi stigne koji ide bar 200kb/sec moze i vise naravno...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Probao sam par torenata :: znaci sve se vuce katastrofa :: po 10 kb/sec najvise :: ako moze neki provereni na mejl da mi stigne :: koji ide bar 200kb/sec moze i vise naravno.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ako nemate instaliran Steam skinite i instalirajte - onda proradi i play . Skinuo S.....W verziju i nece , kad sam ubio postojeci i instalirao Steam ponovo sljaka 5+ . Nadam se da sam nekom i pomogao s ovim .
Meni radi Skidrow normalno, potrebno je instalirati DotNetFX 4 i Steam mora u pozadini da radi. Igra leti sa PhysX na high i prelepo izgleda, bedak za korisnike ATI-ja jer je uživanje gledati. __________________ Scourge of PCBerza
Sto se tice grafickog prikaza AMD vs NVIDIA,dve totalno razlicite igre,kao da su 2 razlicita enigne-a u pitanju.
Nas zabole,iz prostog razloga sto sve kupujemo u zalivu pirata,na partisu ili gde vec.
Ali sta je sa onima na zapadu koji legalno kupuju igru?
60 dolara daje vlasnik nvidia karte,ali toliko daje i vlasnik amd karte,koja je razlika?
Ovo isto vazi i za amd i njiove partnere sa idejom amd envolved gde pojedine igre dosta bolje sljakaju ali i izgledaju na amd-u,konktretno shougn 2 total war.
Od ovoga razocarani su samo krajnji korisnici,zasto su jedni bolji od drugih ili obrnuto?Napravite jebenu igru je svugde ista.
Ja sam sad video kod mene na hd 6870 i onda sam video kod prijatelja na gts 450 i ja ovo da igram necu,za mene u nijednoj igri nije bitna grafika ako je igra zanimljiva i dobra,ali ovo je smesno pocev od textura preko specijalnih efekata,grafika kod mene na amd-u je kao da je igra iz 2007.godine.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647760. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.