Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Igra godine po nekima!!!!!
STRANA 2 OD 2
gliga79 Igra godine po nekima!!!!! 12.12.2011. 21:36 #383800

status: user
broj poruka: 4641
Tema je igra godine, a ne igra pre 10 godina !
Zar bas svaka tema mora da se spamuje?
Iskreno nisam zavrsio ni MW3 jer sam naleteo na Skyrim i tu se zakucao. Batman ceka i NFS ceka:)
Asassin Creed takodje nisam zavrsio a novi nisam ni kupio jos. Kad stignete da predjete sve igre meni nije jasno :)
Ili imate vremena na pretek ili sve picite na medijum - easy, pa samo preletite naslov.
U svakom slucaju alal vera:) Ja sam vec miran cele zime sa ovim sto je izaslo.
Sto se tice igara nikad nije bilo ovoliko dobroh od jednom. Jos kad izadje Mass Effect 3 i Diablo 3 , bice mi puno srce.
Aj sad neko glasanje za najbolju igru `ove` godine.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 @gliga79 12.12.2011. 22:19 #383808

broj poruka: 6106
Ako pod NFS misliš na The Run, nemoj da se trudiš, gori NFS nisam igrao. Obrnuo sam ga dva puta (u roku od 4 dana) i već na pola drugog puta mi je dosadio.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

vladarko Re: Igra godine po nekima!!!!! 12.12.2011. 22:20 #383809

broj poruka: 4228
Izvini, vidiš i sam da kasno palim.

Inače, ovo je forum...

@DmasteRNo1: koja je tvoja ocena za grafiku u igri?

Pozdrav!

Vlada

:: Tema je igra godine, a ne igra pre 10 godina
:: Zar bas svaka tema mora da se spamuje
:: Iskreno nisam zavrsio ni MW3 jer sam naleteo na Skyrim i tu se zakucao. Batman ceka i NFS ceka:
:: Asassin Creed takodje nisam zavrsio a novi nisam ni kupio jos. Kad stignete da predjete sve igre meni nije jasno :
:: Ili imate vremena na pretek ili sve picite na medijum - easy, pa samo preletite naslov.
:: U svakom slucaju alal vera:) Ja sam vec miran cele zime sa ovim sto je izaslo
:: Sto se tice igara nikad nije bilo ovoliko dobroh od jednom. Jos kad izadje Mass Effect 3 i Diablo 3 , bice mi puno srce.
:: Aj sad neko glasanje za najbolju igru `ove` godine
::
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
ilicstefan Bez uvrede ali hebo vas Skyrim 12.12.2011. 22:26 #383812

broj poruka: 1577
Igra je ništa posebno po meni, isto kao Fallout 3 i New Vegas samo sa magijama i mačevima umesto lasera i plazme a Fallout 3 i New Vegas su u suštini Oblivion, a Oblivion je isti kao Morrowind.

Ajde baš da ne preteram, igra je dobra, daleko od loše ali ima daleko boljih igara od Skyrim-a. Recimo Deus Ex Human Revolution, pa niko se nije setio The Witcher 2 Assassins of Kings koji je isto veoma dobar.

Po meni je trebalo ovim redom da bude: na prvom mestu Deus Ex ili Witcher, na trećem Portal 2, na četvrtom Betmen, pa onda Assassin`s Creed, pa tek onda ostale (L.A. Noire, Skyrim i ostalo)

To me uvek čudi kako baš dobre igre završe uvek na 5-6 mestu a one koje i nisu baš nešto imaju super ocenu i pokupe sve nagrade.

Isto kao i Crysis, pokupio sve žive nagrade i bio igra godine u mnogim časopisima, a igra ništa posebno sem grafike.

PS
Igrao sam sve ove naslove koje sam naveo tako da su ovo iskustva iz prve ruke, međutim ukusi su različiti tako da ovo što sam ja naveo je kod nekog dosta drugačije.

Hoće li neko sladoled?

http://bit.ly/pv60

DmasteRNo1 @vladarko 12.12.2011. 22:41 #383815

broj poruka: 6106
Šta znam. Grafika je standardno dobra kao u većini NFS-a, ali je igra prekratka, trke isto tako, mali broj raspoloživih autova (ne znam da li je u Limited Edition-u drugačije).
Trenutno igram Saints Row The Third. Iako nisam ljubitelj GTA tipa igara, SR me je pozitivno iznenadio.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

gliga79 Re: @gliga79 12.12.2011. 22:45 #383817

broj poruka: 4641
U pravu si !!!
Kad sam video grafiku i kad sam ukapirao da ne mogu da podesim ni tastaturu ni gamepad, popizdeo sam.
Check point me je dokusurio. Na pocetku sam predpostavio da je sranje tesko. Rekoh mozda moze da se podesi nesto ili sl. Izgleda da sledi uninstall !
Grafika 6/10 i to jedva.

Sto se tice igara svako ima svoje misljenje.
Ne mogu se mesati zanrovi (babe i zabe), ali neki kvalitet mora se postovati.
I pored lose grafike Skyrim ima dusu i zagonetan je. Jednostavno me vuce da igram i drzi mi paznju non stop.
U COD MW3 sve je predvidljivo, kao i u drugim linearnim igrama. Crysis sem grafike po meni ne nudi nista (Mass effect1/2 mi je daleko bolja igra).
Nista ne moze da me iznenadi, sednem za tastaturom i ubijam neprijatelja u svim delovima ekrana.

Kod Skyrim-a je sasvim druga prica. Ubijanje neprijatelja bez razmisljanja nije cilj

:: Ako pod NFS misliš na The Run, nemoj da se trudiš, gori NFS nisam igrao. Obrnuo sam ga dva puta (u roku od 4 dana) i već na pola drugog puta mi je dosadio
:: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS
Tristram Re: 12.12.2011. 22:57 #383819

broj poruka: 1872
Ne znam baš iliću, voleo bih da sam ove godine naišao na još nešto u šta je uloženo makar izbliza toliko truda kao u skyrim. U nekim segmentima mu fali dubine koju su imali prethodni delovi ali opet ima i stvari koje su mnogo bolje izvedene, nedostataka ima ali nekako ne mogu da uperim prst u neki koji mi je bitno oduzeo od celokupnog utiska.
S obzirom da nisam ni viđao ozbiljnijih bagova jedino mogu da zamerim što takve igre ne izlaze češće.

trogdor Ljudi Skyrim je istina, nije to igra. 13.12.2011. 04:45 #383872

broj poruka: 373
Ljudi koji prave taj serijal su veoma obavesteni cega ima u svemiru, tako da ono, nije tu do grafike, ili bugova, nego do istine.
Moram da kazem da kada se setim sta smo mi ucili u skoli, koje masonske bajke i gluposti, ni grama istine, srecan sam kako se nisam istopio od smora.
Ove novije igrice, ne samo Skyrim, nam otvaraju oci, makar toliko za one koji veruju da to nije masta(sto i ne moze da bude, al ajd sad).
Mozda ovo nekome zvuci kao glupost, ali dobro, moje je bilo da kazem.
Po meni je zato Skyrim, ne samo igra ove godine, nego mozda i prethodnih par, da ne kazem 10.
Crysis i slicne pucaj do smrti igre, to je stvarno za zatupljivanje, trke su ok kada su realne, ovako su dobre za zabavu samo. Fallout je stvarno dobar, ali brate zar nije bolje umesto raznih bandita imati razne rase, o prici da ne govorim. Deus je stvrano dobar, ali nije kalibar igara poput Fallout, ili Oblivion, Skyrim... Deus Ex kec je i dalje igra koja je na mene ostavila najbolji utisak ikada, jendostavno toliko sam se dobro osecao kada sam igrao, da iskreno ne moram to ponovo da dozivim, jasno mi je sve. :)))
Anno 2070 je koliko vidim(nisam igrao), takodje veoma relano preneo buducnost, ona prica ispod vode pogotovo. Previse sam takvih scenarija cuo da bih verovao da je to glupost.
L.A. Noire sam igrao, ono ok je, novo u svakom slucaju, ali meni je to all in all prosek ipak. Kakve veze on ima sa Mafia II?
Mnogi igrice uzimaju zdravo za gotovo, ali nije tako, tu su divne ideje, pa kako ko uspe da realizuje je druga prica.
Za finish moram da kazem da onaj ko je usao u pricu sa Skyrimom nikako mu nece smetati grafika, siguran sam da je to samo odraz smora onoga koji je igra, jer za tu vrstu igre ako stave jaku grafiku, treba mnogo jak komp. Ja je igram sve na max i grafika je prijatna, ne kazem da je ne znam sta, ali daleko da smeta.

Go Go Go !!!

imarkovic Re: Igra godine po nekima!!!!! 13.12.2011. 08:35 #383875

broj poruka: 19076
Angry Birds Season 2.
A portal2 ne znam sta ce na ovoj listi..

:: http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/game-of-the-year
Tristram Re: 13.12.2011. 08:58 #383878

Tako je trogdore, čujem muslimani od 11.11.11 ne idu u Meku i Medinu na hadžiluk već u Skajrim.

Dexter013 Ja sam ove godine završio Frozen Throne i to je za mene igra godine! 13.12.2011. 10:27 #383895

broj poruka: 17098
Zavrsio celu kampanju na hard, a poslednu misiju samo ali bukvalno samo pravi drijade (min 4 zgrade da izlaze brze) i towere koje popravljas sa wispovima od iza , ali ih ogradis sa moon welovima , i nista vise...

Inace moj glas naravno za : Arkham City

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: Ma gde... Probao vise puta i neeema sanse... Uostalom i u Reign of Chaos ima gomila misija koje nema sanse, a pogotovo poslednja kad je borba za World Tree, to ako je neko zavrsio na hard, skidam kapu..
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic ... 13.12.2011. 10:52 #383904

broj poruka: 2856
Irelevantno je za koju ce igru ovde neko `glasati` ili dati neko izuzetno darovito objasnjenje zato je bas on u pravu i zasto je bas igra koja se njemu svidja igra godine. Igra godine zvanicno ce biti Elder Scrolls V: Skyrim, to i vrapci na grani znaju.

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: ... 13.12.2011. 11:21 #383909

Šta drugo da bude, već mesec dana najigranija igra na steamu, pola od toga igrana više od zbira svih ostalih u prvih deset. Takođe, postaje internet fenomen, izvor `arrow in the knee` buma i inspiracija za novi meme `skyrim stan`.
http://memegenerator.net/cache/instances/400x/11/11782/12065497.jpg

:: Irelevantno je za koju ce igru ovde neko `glasati` ili dati neko izuzetno darovito objasnjenje zato je bas on u pravu i zasto je bas igra koja se njemu svidja igra godine. Igra godine zvanicno ce biti Elder Scrolls V: Skyrim, to i vrapci na grani znaju
:: Skyfire: ...frekfencija..
Stefano Skyrim all the way! 13.12.2011. 13:22 #383936

broj poruka: 587
Znaci ja nisam u zivotu igrao kompleksniju igricu, za koju treba toliko razmisljanja, zapazanja, osecaj kad se utopis u pricu i taj svet koji je ogroman, sve te vise vuce da igras a i igracemo cele zime blago nama a vi koji niste okusili cari Skyrima ne znate sta propustate...

P.S. Ova igra nije za one koji nemaju strpljenja (tj tesko im da razmisljaju i oce sve odma ko moj ortak koji ce se prepoznati...) :P

Intel E3300@3.6 + CM Hyper TX3 P-P - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000)
Apacer 2x1GB DDR2 800@960 - Samsung F3 1TB + F1 640GB - LC 420H-12 - Acer P193W

bunjevac RE 13.12.2011. 13:49 #383944

broj poruka: 578

Potpuno se slažem sa mnogima da ima puno jako dobrih naslova ove godine.Skyrim je po meni najširi znači ima jako puno različitih stvari da se radi.Jedino mi se nesviđa to što igru možeš da završiš iako si level 20 ja sam sad 41.U starom oblivionu 4 neke neprijatelje nisi mogao da pobediš ako nisi jako razvio svoj lik.AC Revelations još nisam odigrao kao ni Batmana ali mislim da unapred znam šta mogu da očekujem.Sve navedene igre su po meni mnogo bolje od Call of duty i Battelfilda koje su po meni dosadne svaki put sve isto sa možda malo boljom grafikom.Zaboravio sam Portal 2 koji je bez premca isto jako dobar i zahteva upotrebu sivih ćelija.I witcher 2 je bio dobar ali ipak mislim da je Skyrim na prvom mestu.Oblivion 4 sam igrao skoro godinu dana dok nisam uspeo da završim 90%igre bez varanja.Skyrim sam kod Alduina i mislim da neću više jer nema smisla.
Daum ... 13.12.2011. 14:02 #383951

broj poruka: 12805
Deus Ex ima mnogo bolju priču od Skyrima, dok je Skyrim mnogo obimniji. Mrtva trka, ali ne bih sigurno stavljao u izbor LA Noire, DOTU2 i World of Tanks...

LA Noire je mogao mnogo bolje da izgleda, a mocap lica koji je radjen ne može da nadoknadi grafiku iz 2006-te...

Dexter013 Ok. 13.12.2011. 14:17 #383955

Po meni to mogu da budu ne ovim redom nego uopste:

Batman
Skyrim
Witcher 2
Deus Ex

ali za L.A. to mi tek nije jasno ...

Najveca debilnost u toj igri je linearna putanja razgovora.

Dakle riba je prodala kradeni auto i dala laznu nepostojecu adresu dileru.

Kada sam je optuzio da laze kada je rekla da ona nista ilegalno nije uradila u vezo tog automobila i dao kao dokaz laznu adresu koju je dala prodavcu TO JE BILO POGRESNO, jer sam trebao da dam neki drugi dokaz, bez obzira sto je ovo dokaz da nije sve legalo = DEBILNO

Drugi primer muz kaze `Da to je moja zena sa njom imam dete`
I ja moram da kazem laz istina ili sumnja?!?!?!?!?!?!?! = DEBILNO !

Ovo je samo pokazatelj koliko su retardirano i nekompletno odradili igru, cela poenta igre je stisni 1 2 ili 3 i onanisi na izraze lica...

Grafika ocaj,
voznja ocaj,
pucanje ocaj,
razgovori - logika ocaj ,
IZRAZI LICA KOJI SU SNJIMLJENI - EXTRA,

to je moj utisak o tom djubretu...

Philips 22

trogdor Hahah. 13.12.2011. 14:44 #383965

broj poruka: 373
Ja sam zato i stao sa L.A. Noire, vredja intelegenciju :(...

Go Go Go !!!

shotra Re: Ok. 13.12.2011. 14:45 #383967

broj poruka: 432

:: Po meni to mogu da budu ne ovim redom nego uopste
:: Batma
:: Skyri
:: Witcher
:: Deus E
:: ali za L.A. to mi tek nije jasno ..
:: Najveca debilnost u toj igri je linearna putanja razgovora
:: Dakle riba je prodala kradeni auto i dala laznu nepostojecu adresu dileru
:: Kada sam je optuzio da laze kada je rekla da ona nista ilegalno nije uradila u vezo tog automobila i dao kao dokaz laznu adresu koju je dala prodavcu TO JE BILO POGRESNO, jer sam trebao da dam neki drugi dokaz, bez obzira sto je ovo dokaz da nije sve legalo = DEBILN
:: Drugi primer muz kaze `Da to je moja zena sa njom imam dete`
:: I ja moram da kazem laz istina ili sumnja?!?!?!?!?!?!?! = DEBILNO
:: Ovo je samo pokazatelj koliko su retardirano i nekompletno odradili igru, cela poenta igre je stisni 1 2 ili 3 i onanisi na izraze lica...
:: Grafika ocaj,
:: voznja ocaj,
:: pucanje ocaj,
:: razgovori - logika ocaj ,
:: IZRAZI LICA KOJI SU SNJIMLJENI - EXTRA,
:: to je moj utisak o tom djubretu..

Potpuno se slazem sa Dexterom, koji je imao slicno predstavljalnje ove igre u nekim drugim postovima :)
Ja je imam na ps3 od marta, aprila, igrao 5sati i dosadila, sve se svodi na istu radnju podjes pokupis dokaze, popricas sa ocevidcem koji je obicnu tu, itd, itd, imali su finu ideju koju su mogli bolje odraditi, i zaista su je dugo radili, dakle mogli su ali se nisu potrudili, marketing je radio za njih, dobili dobru lovu i to je to.
TheBear Re: Ok. 13.12.2011. 16:56 #384017

broj poruka: 6502
Ti izgleda nisi bas skapirao te slucajeve cim ti sve izgleda debilno i nelogicno... Odgovaranje na pitanja moze biti probematicno malo pogotovo lie i doubt opcije ali nsita nije debilno i nelogicno...
Cudo da onoliki review-eri kod kojih je igra svuda dobila pozitivne kritike nisu nista slicno primetili.

:: Po meni to mogu da budu ne ovim redom nego uopste
:: Batma
:: Skyri
:: Witcher
:: Deus E
:: ali za L.A. to mi tek nije jasno ..
:: Najveca debilnost u toj igri je linearna putanja razgovora
:: Dakle riba je prodala kradeni auto i dala laznu nepostojecu adresu dileru
:: Kada sam je optuzio da laze kada je rekla da ona nista ilegalno nije uradila u vezo tog automobila i dao kao dokaz laznu adresu koju je dala prodavcu TO JE BILO POGRESNO, jer sam trebao da dam neki drugi dokaz, bez obzira sto je ovo dokaz da nije sve legalo = DEBILN
:: Drugi primer muz kaze `Da to je moja zena sa njom imam dete`
:: I ja moram da kazem laz istina ili sumnja?!?!?!?!?!?!?! = DEBILNO
:: Ovo je samo pokazatelj koliko su retardirano i nekompletno odradili igru, cela poenta igre je stisni 1 2 ili 3 i onanisi na izraze lica...
:: Grafika ocaj,
:: voznja ocaj,
:: pucanje ocaj,
:: razgovori - logika ocaj ,
:: IZRAZI LICA KOJI SU SNJIMLJENI - EXTRA,
:: to je moj utisak o tom djubretu..
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Philips 22
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @Meda 13.12.2011. 17:44 #384031

Igra ima i dobre strane ne zelim da pricam o njima , ako nisi primetio ja sam napusavao debilne i decije i jadne stvari u meni omiljenoj igri Arkham City , jeste odlicna ali ima jadnih da kazem debilnih stvari.

A za L.A. , igra koja ima mnogo debilnosti

klikcem po sobi ko debil, ides lagano i klices 100x ne znas sta moze uopste da se klikne i sta je uopste i bitno, barem da zasvetli kad pridjes da znas da to moze da se klikne , nego nemas pojma sta uopste moze, ne treba sve da svetli da znas sta moze i da je sve na tacnu, ali barem kad pridjes kad ti je pod ruku cisto da znas, e to moze, to je bitno

Odradis dokaz i hoces da ides dalje ali ako se ne odaljis bas daleko on opet gledaq taj dokaz.To jako iritira, ako je nekome zabavno da ISTRAZUJE iduci po ivicama prostorija gledajuci zid pod uglom od 80 stepeni i klikce 500x pa onda po sredini prostorije opet klikajuci 500x suprer, ali meni to nije zabava...

Grafika je uzas, ne smeta mi nikada , ali ovde je bas primitivno, vidim drugi kukaju , meni licno ne smeta, ali kad je igra losa onda i to ulazi u negativu, jer barem grafiku da ponudi.

Voznja je ocaj zivi, a tek logika u voznju UDARIO sam kolima pesake , neke i vozeci 100 km/sat verovatno sam ih ubio, a partner ti kaze `pazi gde vozis` nema veze sto je neko invalid zbog tebe ili si ga ubio...
A ako bas previse pravis sranja on ti prekine misiju,

ali ako malo ubijas ljude kolima po ulici ili pravis gadne sudare onda teigra samo opominje, no no.

To nisu bagovi to su debilnosti i nelogicnosti.

Kao sto u asasinu udaris pesnicom vojnika i onda odes iza coska da te izgubi iz vida pa sednes na klupu i on te ne prepoznaje... A obucen si kao princ neke africke zemlje ili voodoo vrac,dok su ostlai sasim obicni likovi u krpama, uopste ne bodes oci ili taj strazar ima pamcenje od 3 sekunde...

Ne trebaju igre da budu realne ali da su barem logicne, ove sto su kao za starije i pokusavaju da budu ozbiljne...

L.A. debilnost

imas 5 dokaza da neko laze i znas da laze
ali ako ne izvadis bas onaj koji su oni zamislili onda si pogresio,
to mi je najdebilnije od svega...

bilo koji broj od 1 do 10 je resenje, ali da nije paran, bilo koj, ajde kazii
3
nije
5
nije
9
JESTE!
zasto 3 ili 5 nije?
Zato sto moze samo jedan i mi smo odabrali da to bude 9

gde je ovde logika...?

Philips 22

Snoopy- Re: Re: Re: Igra godine po nekima!!!!! 13.12.2011. 18:09 #384034

broj poruka: 6083
Ahahahaha xDDD

Kad daum ocrni, tu nema gore xDD

LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600,
ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Šta je tebi dobro u LA Noire stvarno ne znam.
:: Vožnja
:: Grafika -
:: Zvuk i podloga
:: Gameplay
:: Jedino što igru čini iole zanimljivom je mocap lica. Ne znam ni što su stavljali mogućnost vožnje kad možeš da je preskočiš
:: U poredjenju sa Mafiom 2 je ispod proseka...
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: L.A.Noire, ostalo je sve Bizuterija......
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs