Na kraju sam se iznervirao i obrisao je....sinuo sam patch 1.6 i nece ni da je pokrene i obrisao je...mnogo dobra igra, ali lose uradjena za PC, skoro svi imaju neke probleme sa njom....
Igra nije mnogo dobra sem lepe ali uzasno neoptimizovane grafike-zahtevnopsti igra je govno, svaki prethodni gta je bolji od ovog i duzi i raznovrsniji i zabavniji...
Ako i neka si je obrisao!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
sacekaj peticu :) videcemo, vracaju je u San Andreas xD i rekli su da ce ubaciti sve ono sto je bilo dobro iz GTA San Andreas :) i naravno rade na optimizovanosti......videcemo.....
Bas da je govno i nije, a sto se tice neoptimizovanosti meni je sasvim korektno radio na 9800gt i c2duo @3.2GHz, a kad se setim san andreasa on mi je seckao ko blesav na radeonu 9800pro na kome je, primera radi far cry leteo
@igor95 mafia je dobra, samo mnogo kratka (moz se predje za 3 dana)
:: Igra nije mnogo dobra sem lepe ali uzasno neoptimizovane grafike-zahtevnopsti :: igra je govno, svaki prethodni gta je bolji od ovog i duzi i raznovrsniji i zabavniji.. :: :: :: Ako i neka si je obrisao :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
A kako mislis da ti neko onda pomogne!? to jedino da nadjes nekog hakera, koji zna da probija te kodovoe :)) tj ja sam vec to radio, mislio sam da mogu da dekodiram i da proanedjem kodove, ali varijacije su ogromne, svi moguci karakteri pa mala velika slova i brojevi :)) Nego vidi ako ti je iz partova gta iv da prema nazivu tih partova bez ovoga .part1... .part2 pronadjes te uplodovane linkove(partove) i mozda naletis na pasvort .))
Igra je vrh, presao sam 50% danas, nego imam jedno pitanjce: Imam GTX 460 TOP i interesuje me cemu sluzi PHYSICS i kako da ga koristim i u kojim igrama, posto na svakoj igri vidim NVIDIA PHYSICS i u instalaciji vidim to isto, a znam da to podrzava moja graficka pa mi recite kako se koristi to, cemu sluzi, sta cu dobiti time? Hvala!!!
Msm da mi je to ukljuceno jer imam sve efekte u batmanu kao ovaj sto mu je ukljucen.....sto se tice Godfathera goru igricu ocima nisam video, grafika kao u super mariu, sve je neartikulisano, lose uradjeno.... Prvi deo je 50 puta bolji. Da li ima neka dobra igra na foru GTA, Mafia, itd???
:: :: :: :: Msm da mi je to ukljuceno jer imam sve efekte u batmanu kao ovaj sto mu je ukljucen.....sto se tice Godfathera goru igricu ocima nisam video, grafika kao u super mariu, sve je neartikulisano, lose uradjeno.... Prvi deo je 50 puta bolji. Da li ima neka dobra igra na foru GTA, Mafia, itd???
Pozdrav prijaterlji! Meni je potrebna pomoc. Imam problem sa igricom GTA IV. Znaci sve mi je radilo normalno nekih 2-3 nedelje i od jednom mi je pocelo seckati. Medjutim kad je pocelo da mi secka u System properties mi se pojavilo RAM 4 Gb (usable 3.25) i predpostavljam da zbog toga secka. Imam Windows 7 Ultimate 64-bit. Graficku nVidia GeForce 9500GT ,procesor Pentium Dual Core E6300 @2.80 GHz. Dizao sam sistem vec par puta i nikako da mi se ponovo aktiviraju sva 4 Gb. Nosio sam komp u servis posto je jos pod garancijom i kazu da je sve uredu sa RAM-om,da ne znaju sta to moze da bude. Ako neko zna koje je resenje za to molim vas da mi sto pre odgovori. Hvala unpared.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.