Jel` moze i meni poziv za BitGamer? :p _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
To je u redu, ipak je ovo navodno kraj serijala a igra i dalje izgleda sasvim ok i možeš da je igraš na čemu oćeš. Priterao sam drugi deo kraju nedavno pa mogu da kažem da izgleda nijansu bolje, kao što je i drugi deo izgledao nijansu bolje od prvog, ništa revolucionarno ali bitno samo da ne vređa oči, ipak je rpg u pitanju.
Borba je dosta izmenjena, sad nisi toliki glineni golub na otvorenom prostoru i nešto se brže odvija zbog kraćih cooldown-ova. Protivnici su isto nešto pametniji i raznovrsniji, sa bogatijim repertoarom trikova na većoj težini.
Unapređenje opreme je isto bogatije, vratili su attachmente iz prvog dela pa možeš da turiš optiku na precizniji assault rifle kao što je Mattock ili da omogućiš da probija tanke zaklone, to je lepa stvar.
Mixed feelings, neke stvari su bolje odrađene nego u dvojci a neke lošije. Samo bogu fala da nema više onog skeniranja planeta za minerale.
:: Nisam odusevljen, izgleda zastarelo, nisu nista menjali, prica videcemo kako ce se razvijati, ali nije me nesto zainteresovala preterano... :: ::
Najjaci deo u tome je bio sto kada dodjes u nas suncev sistem, i posaljes sondu ili kako bi oni rekli Probe na uran tj Probe UrAnus onaj AI ti kaze: `Really, commander?`
hahahahahhaahha, leeee, da be to kad sam prvi put provalio, umro sam majke mi od smeha :D :D :D
@OCZ pa ima samo onaj sto ima svuda nzm kako se zvase, to je sve sto ima za sad, inace 2 deo je extra sa svim onim 22 DLC-a bas dodaje nekoliko zanimljivih misija
:: Najjaci deo u tome je bio sto kada dodjes u nas suncev sistem, i posaljes sondu ili kako bi oni rekli Probe na uran tj Probe UrAnus onaj AI ti kaze: `Really, commander?`
nije los ME3, ,malo bolji od drugog dela nije ni mnogo zahtevan, na 1280x1024 sve na max radi bez problema na nekih 60fps (toliko mi je max monitora) na 4850 http://bit.ly/A7jjJq
Ne mogu da nadjem sam DLC tj. nasao sam jedan za koji kazu da je na ruskom ?
:: Ima neki aktiviran exe po sajtovima, radi sa DLC-om što sam skinuo ranije :: :: Evo ti na mai :: :: :: Jel skinuo neko neki legit DLC :: :: :: :: :: ::
sad se pojavio i Mass Effect 3 – REPACK – MULTI 7 – 6.06 GB (Language : English / Russian / French / Italian / German / Spanish / Polish) ne treba lekic i zezanje sa jezicima
super je, slicno kao ME 2, igra leti na max detaljima, tj zakucana je na 60fps i nema nekih padova ni u toku borbe, grafika je stvarno lepa, sibanje sasvim solidno, igram na hardcore i super je :D
vidie pa da obavestim :) pojavila se i ova verzija Mass Effect 3 (2012) Repack Black Box 3.77GB a kod blackboxa koliko se ja secam sve radi kako treba :)
Ne znam kako neko može da kaže da je grafika ista ili lošija u ME3
11.03.2012. 16:27
status: user broj poruka: 6106
u odnosu na prethodne delove. Po meni je poprilično bolja, a i dalje ne opterećuje mašinu i sve leti na maks. Baš sam pratio temperaturu grafičke za vreme igranja pomoću Aftebrnera i vrti se na oko 60 stepeni. Vent na grafičkoj na 1500 obrtaja tak nešto glasniji nego kad karta lelemuda. A što se DLC Anlokera tiče, radi posao, sinoć sam pridodao Proteanca u ekipu.
Ja upravo završih igru. Lomio sam se na prvi utisak da li je dobra ili nije ali na kraju ispade i više nego dostojan kraj i vrhunac trilogije. Nije bila onako bogata dijalogom i sporednim stvarima kao prethodne dve ali je glavna linija questova bila veoma napeta sa dosta upečatljivih momenata i ima taman dovoljno varijacija da ne postane monotono, uz već pomenut poboljšan combat sistem. Kraj je isto monumentalan na svoj način i veoma definitivan, bogu hvala nema šanse za još koji nastavak.
Reci mi sledeće, da ne lutam po netu: Da li se u igri pojavljuju svi članovi tima iz drugog dela generički ili samo kroz importovan/sačuvan save file iz ME2? Čini mi se da su mi svi preživeli, ali pitanje je da li ću naći taj save kad jednog dana odlučim da igram igru.
:: Ja upravo završih igru. Lomio sam se na prvi utisak da li je dobra ili nije ali na kraju ispade i više nego dostojan kraj i vrhunac trilogije. Nije bila onako bogata dijalogom i sporednim stvarima kao prethodne dve ali je glavna linija questova bila veoma napeta sa dosta upečatljivih momenata i ima taman dovoljno varijacija da ne postane monotono, uz već pomenut poboljšan combat sistem. Kraj je isto monumentalan na svoj način i veoma definitivan, bogu hvala nema šanse za još koji nastavak :: ::
Nemam pojma, mislim da igra pretpostavlja da su ti svi preživeli ako kreneš novu a nisi ništa importovao. osim verovatno likova koje dobiješ kroz DLC, Kasumi i Zaeed-a.
Ako nećeš da rizikuješ ja sam imao sejv sa totalno očišćenom igrom, svim preživelim likovima, 100% paragon, oko trećinu renegade i gomilom minerala a u prvom delu sam odabrao da preživi Ashley. Mogu da ti dam kad odlučiš da igraš.
:: Reci mi sledeće, da ne lutam po netu: Da li se u igri pojavljuju svi članovi tima iz drugog dela generički ili samo kroz importovan/sačuvan save file iz ME2? Čini mi se da su mi svi preživeli, ali pitanje je da li ću naći taj save kad jednog dana odlučim da igram igru :: :: http://goo.gl/1h9Wl ::
Neki će ti biti ponovo članovi tima, a neki se samo pojavljuju u igri. Ipak preporučujem da iskopaš sejv, jer za sve što si `mučio` u kecu i dvojci možeš da imaš i u trojci.
+1 Kroz pricu igre se ponavljaju donesene odluke iz 1 i 2 dela, cak i ko je sa kim u vezi bio, itd itd, em je korisno zbog mnogobrojnih poena za biotic moci koje dobijas ako importujes save iz 2 dela .)
:: Neki će ti biti ponovo članovi tima, a neki se samo pojavljuju u igri. Ipak preporučujem da iskopaš sejv, jer za sve što si `mučio` u kecu i dvojci možeš da imaš i u trojci :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
i ja zavrsio malo pre zavrsni into traje pola sata :) pa ... nije los ME3, zadovoljan sam skroz :) vise mi se dopao nego zadnji Call tu negde kao Deus Ex
@Tristram Čini mi se da sam odabrao Ashley, takođe 100% paragon i vezu sa Mirandom. Ako jee i tebi tako, onda mi šibni na mail, ostaće sačuvan. DLC sa Kasumi i Zaeedom nisam igrao, tako da mi je svejedno.
@Dmaster Kakvi su ti novi likovi koje nudi treći deo? Znam da je subjektivno, ali daj neku deskripciju, ako te ne mrzi. Mada me više zanima koji od članova iz ME2 nisu u timu, a pojavljuju se nastavku?
@toocool Brate, kad tako kažeš, ispada da igra, tj. nastavak ne opravdava epohalni karakter prethodnih delova :) Sad ne znam šta da očekujem :D
Ne rekoh i da mi se sviđa sistem customizacije opreme koju nosiš, fleksibilan je u pičku materinu. Ne samo da sad možeš da nosiš šta ti padne na um nego i praviš loša oružja dobrim, recimo vindicator je sranje dok mu ne staviš stabilizator a onda odjednom postaje do jaja, sačmare imaju sasvim ok domet ako koristiš Smart choke i tako dalje.
Evo recimo igrao sam sa vanguardom kao i prethodne dve pa možeš da napraviš ovakav setup: Nije ti potrebno više od dva oružja, jedno glavno i jedno za backup jer ako si modovao ammo power za +30% kapaciteta jako teško ostaješ bez municije, mnogo teže nego u prethodnom delu.
Vanguard ima limit kapaciteta 70 pa sa nekom solidnom sačmarom i pištoljem za bekap debelo si ispod limita pa uživaš golemih 180% bonusa na power recovery. Ako držiš uključen onaj armor što dobiješ od Jamesa smanji ti taj bonus za 60% ali ti opet ostane lepih 120% što sa ostalim unapređenjima znači da ti se Biotic charge regeneriše za 2-3s, pull za 1s, shockwave za 3... Pa onda, Biotic charge, dok su ošamućeni zvekneš jednog sačmarom i onda Nova koja nema cooldown ali ti potroši shield, dotle možeš opet charge koji ti vrati shield na 100%, rinse, repeat.
@Mortificat: Poslaću ti. Ja doduše nisam muvao Mirandu jer sam još u prvom delu smotao Liaru a u drugom reko da ostanem verna budala pa nisam nikog dirao. Vraćaju se bukvalno svi likovi iz prva dva dela na ovaj ili onaj način. Novi likovi su ok, ima jedan stari-novi (na neki način) kojeg sad možeš da vodiš sa sobom i mnogo je gotivniji nego ranije, po sposobnostima nalik Mordinu i jedan baš skroz novi koji i ne izaziva preterano oduševljenje po forumima, ima skilove slično kao Jacob. Ima još jedan totalno novi iz DLC-a, solidan lik, dodaje prilično dijaloga i background priče, za razliku od Kasumi/Zaeed-a.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.