Dishonored igra koja ce ostaviti traga u ovoj godini
STRANA 2 OD 4
Daum
...
10.10.2012. 10:58
status: user broj poruka: 12805
Sve verzije rade normalno, ja sam skinuo Skidrow i stavio 3DM crack. Sve verzije imaju autosave problem što sam saznao na teži način nakon sat vremena igranja. Samo često stiskaj F5 i problem rešen. __________________ Scourge of PCBerza
Igra je van pameti dobra, sinoć sam do 2 ujutru igrao iako ustajem u 8 da stignem na posao. Na toliko načina mogu zadaci da se rade da je strašno... __________________ Scourge of PCBerza
I kod mene je prisutan entuzijazam. Igrao nocas do 03.00 h. Napustio sopstvenu firmu u 14.00 h. Iskljucio mobilni.... Fiksni zvrji ne javljam se,posla imam preko glave.... Ubice me ova igra..
Jel ima neko problema sa brzim sejvom F5 kad idem ponovo load last save izbaci mi samo sejv koji sam sacuvao samo ako idem direktno na save game pa da kliknem gde mi sacuva tek onda radi mada sad je izasao crackfix koji valjda resava taj problem :)
ima u prodavnici partis i rapidsrbija sam ja nasao,ALI pazi da se nezeznes kao ja,dosta sam presao i kad sam to kopirao i startovao igru morao sam sve ispocetka! Inace FIX-reloaded!
:: Ciji? Koji? Gde :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: novi fix koji resava save,samo pazite gubite sve sto ste do sad presli :: :: :: ::
Primera radi(nevezano za ovu igru), theta crack snima obicno u folderu same igre, a skidrow i appdata folderu. Mozda mozes da nadjes gde snima pa da samo prekopiras sejvove u drugi folder?
Ja sam se tako spasao par puta kada sam prelasio sa jednog leka na drugi(mislim od druge grupe).
Ja ne stavljam nikakve druge crackove jer mi sve radi kako treba. Podešavanja grafike ostaju zapamćena a jedini problem je što u load meniju ne piše datum savegame-a.
Inače ne gube se save-gameovi već je potrebno samo da ih prebacite iz jednog u drugi folder. Mislim da je reloaded promenio savegame iz RLD u RLD!. Tako neka glupost. __________________ Scourge of PCBerza
:: Savegame je verovatno u users/`Name`/Appdata/Local ili Roamin :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: nemogu nikako da nadjem gde se nalaze savegame,a i nije problem jos sinoc sam poceo ponovo da igram tako da sam stigao do iste pozicije! : :: :: :: ::
pa ako koristis TC ,onda Configuration,options,pa druga stavka display,e tu cekiras prvo Show hidden i onda ces naci appdata
:: Nasao sam folder pomocu search ali ne mogu da nadjem appdata folder udjem u users pa moje ime i onda ne mogu da nadjem taj folde :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: ::
Da li neko ima problema kada treba da se ubije lady boyle? uopste mi nije nista naznaceno gde treba da idem kao da je neki bug i pitanju inace video sam da moze sa pozivnicom da se udje ali ja sam ubijao jednog po jednog i nisam uzeo pozivnicu ako nije greska do mene sto nije pisalo mision failed nego ubijam jednog po jednog a ustvari treba sve preko pozivnice da se resi :)
Sta znam, igra nije toliko dobra kolike je ocene dobila i kako se prica...
Prvi nedostatak je sto je dosta kratka (samo 9 misija), ima veoma plitku pricu, koja je jos i predvidiva jako, znaci dosta slaba prica...
Drugi nedostatak je to sto igra ne tera igraca da koristi oruzja, moci koje dobija su overkill po meni preterano olaksavaju igru.
Trece igra je jako laka, nikakav izazov nisam osetio dok sam igrao na hard, a ne verujem da bi bilo drugacije i na very hard. Igrao sam stealth skoro sve misije bez ijednog alarma i sa malo ubijenih neprijatlelja jer je previse lako da se zaobidju ako se pronadju precice...
E sad on sto mi se svidelo, dizajn nivoa je vrhunski, ja sam vecinom isao preko krovova i tako prelazio misije, a starno postoji veliki broj puteva i precica... Isto tako resavanje questova na vise nacina, okruzenje je jako zanimljivo, znaci tih nekoliko misija koliko ih ima su doterali do savrsenstva u tom pogledu...
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.