Sacekacu full verziju nadam se da se pojavi nadam se da ce raditi kako treba :) MoH sam presao ali sam nekad imao problema da mi odjednom prebaci na pola ekrana igricu instaliracu ponovo da vidim da li sad radi dobro posto je bila neka mesana kombinacija kreka i instalacije a imao sam i problema sa black ops 2 samo stane kod dolby logoa i gotovo mada sam nasao neki 3dm krek i radi mi dobro za sad :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
I ja cekam, al kad se pojavilo ovo bice ubrzo. Meni izbaci MoH izmedju misija ali odmah se vratim, i dok su one cutscene kao da se pojavljuje linija poprecno kao da reze sliku, verovatno je nesto do graficke... to mi se desavalo u jos poneke igre...
Pojavio se i na WBB ali je steam zakljucan i kriptovan. Ne bih vam preporucivao da ga skidate u takvom stanju. Pitanje da li ce moci da se dekriptuje kao takav. Za par dana ce izaci full unlocked,pa bolje da se strpite.
Ja ga sigurno necu skidati, ne zurim, da zurim, mogao sam i za ps3 skinuti, igram redom sto je izlazilo ovih par meseci, pa cu i njega kad dodje na red... Sigurno ce 20-og izace sve ok...
Hitman blood money je odlican ali nema nikakvu pricu gledao absolution gameplay na xbox ima prica i povezano je :) tako da jedva cekam da izadje po meni igra godine :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Ako misliš na grafičke detalje ok, matore su igre i u svoje vreme su odlično izgledale. Inače su same igre po sebi jako detaljne što se tiče gameplay-a. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: svidja mi se ,starije delove nisam igrao... igri je falilo vise detalja i grafike,ovaj cu da igram ,i sniper sam igra :: ::
:: Uopste mi se ne svidja trailer... uopste ni igra(grafika u igri) ako je suditi po traileru. :: I da, vec postoji tema o Hitmanu, nisi morao novu temu. :: ::
Probao sam benchmark sa unlocked verzijom sa 8xaa imam 25 fps prosecno minimum 10 naravno msaa sam iskljucio jer sva sreca ima fxaa koji je izjednacen po kvalitetu grafike i mozes da igras ko covek kao sto je bila ista situacija sa maks pejn 3 :))
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.