:: Sve ove nove cod-ove sam odigrao kampanju, :: ono, igra za posle rucka sto ja kazem, :: uninstal i nikad vise ni pogledao, za to je dobra.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ja ne igram multi uopste, nista, tako da je meni ovo za razbribrigu sasvim OK, sto duza kampanja to bolje, i MW3 sam presao, onako, brzinski, bez sad nekakvih utisaka, zaba tra la la, ali OK mi je bilo.
:: Ja ne mogu da se nateram da završim MW3 kampanju, sva oružja mi zvuče kao lupanje šerpi i lonaca :: :: Znaš šta je za razbibrigu? Counter Strike Global Offensive za 11 evra ili Battlefield 3 za 16, a ne ovo :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Iz trejlera bih rekao da su se potrudili oko novog CoD-a, izgleda dosta dobro...Ja isto volim da odigram kampanju, a za multi nemam nesto vremena, ali CoD ima solidan multi, dosta zabavan...
takodje i NFS the Run koga sam instalir`o za vikend, udri brigu na veselje:)
:: Ma da, upravo tako, totalno za razbribrigu i kratku zabavu :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: :: :: Sve ove nove cod-ove sam odigrao kampanju, :: :: ono, igra za posle rucka sto ja kazem, :: :: uninstal i nikad vise ni pogledao, za to je dobra.. :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
:: takodje i NFS the Run koga sam instalir`o za vikend, udri brigu na veselje: :: :: :: :: Ma da, upravo tako, totalno za razbribrigu i kratku zabavu :: :: :: :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: :: :: :: :: Sve ove nove cod-ove sam odigrao kampanju, :: :: :: ono, igra za posle rucka sto ja kazem, :: :: :: uninstal i nikad vise ni pogledao, za to je dobra.. :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: Dell 22 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.