Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Diablo 3
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: ... 18.05.2012. 14:02 #418340

status: user
broj poruka: 19072
pa trebalo bi iz pičije:)

:: Iz koje perspektive se igra igrica
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 18.05.2012. 14:12 #418341

broj poruka: 9121
Mene licno igra smorila, precicu je naleto, sada sam ipak u frci :). A serveri su izuzetno nestabilni, SC 2 sam imao od dana 2 nijednom se ovo nije desavalo.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 18.05.2012. 14:24 #418342

broj poruka: 19072
sad mi nesto pade na pamet, jel igrao neko crvice online, ali Armageddon, ne ove 3D?
Mogli bi da napravimo neku arenu, bilo bi bas klanja:)

ilicstefan Torchlight II 18.05.2012. 14:25 #418343

broj poruka: 1577
Pa ja sam skroz zaboravio na tu igru. I ja sam donekle bio sumnjičav kao Djokosrb, pogledao sam 450 mb i rekao u sebi da nije sigurno nešto specijalno, ali će da posluži.

Nisam se smirio dok je nisam prešao. Zaista je dobra, simpatična grafika, poznato okruženje i neverovatno velike količine protivnika koje možeš da tamaniš :)

Šta još čovek da traži?

A što se tiče lige, e tu već situacija pomalo počinje da zabrinjava kako će sve da se odigra. Sada su izbacili brdo debilnih šampiona, naravno klinci se popalili i svi kupili te heroje za stvarne pare, u svakoj drugoj partiji ona debilna Fiora i ona njena jedina idiotska magija koja ubije ceo tim. A kad nije Fiora onda je još gluplja Riven koja može svakome da pobegne.

Tačno od kada su izbacili Leonu, svaki šampion posle nje je obično iživljavanje.

P.S.

Ko igra ligu, razumeće.

Probaj da se ne nasmeješ

http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc

ICEsd Re: Torchlight II 18.05.2012. 17:02 #418380

broj poruka: 2158

Torchlight II prave isti ljudi koji su pravili Diablo 1,2 koje je Blizzard najurio, a cela igra jos nije izasla vec samo beta.

:: Pa ja sam skroz zaboravio na tu igru. I ja sam donekle bio sumnjičav kao Djokosrb, pogledao sam 450 mb i rekao u sebi da nije sigurno nešto specijalno, ali će da posluži
:: Nisam se smirio dok je nisam prešao. Zaista je dobra, simpatična grafika, poznato okruženje i neverovatno velike količine protivnika koje možeš da tamaniš :
:: Šta još čovek da traži
:: A što se tiče lige, e tu već situacija pomalo počinje da zabrinjava kako će sve da se odigra. Sada su izbacili brdo debilnih šampiona, naravno klinci se popalili i svi kupili te heroje za stvarne pare, u svakoj drugoj partiji ona debilna Fiora i ona njena jedina idiotska magija koja ubije ceo tim. A kad nije Fiora onda je još gluplja Riven koja može svakome da pobegne
:: Tačno od kada su izbacili Leonu, svaki šampion posle nje je obično iživljavanje
:: P.S
:: Ko igra ligu, razumeće
:: Probaj da se ne nasmeje
:: http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNq
djokosrb Evo predjoh prvi act,a ima ih 4 18.05.2012. 17:52 #418383

broj poruka: 6876
Znaci svaki kutak mape prosao,svaki side quest(event)uradio,znaci sve sve....
Za 6 sati 45 minuta i to sve na normal,tako da ti pacenici kako su presli za 6-8 sati mogu samo da mislim.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

ilicstefan Došao sam do jednog guest pass ključa 28.06.2012. 13:28 #427883

broj poruka: 1577
I posle odigranih sat vremena mogu reći sledeće.

Igra je prosečna, nit` miriše, nit` smrdi. Sve je nekako drugačije i nema onaj Diablo osećaj, kao da igram neku drugu igru a ne nastavak. Malo ću ovo obrazložiti kroz par pasusa.

GRAFIKA - Iako po meni grafika nije baš toliko bitan faktor, ovde bogami grafika baš bode oči. Sve je nekako mutno, teksture su isprane i apsolutno bez ikakve lepote. Imam osećaj kao da igram u nekoj magli. Ako im je za ovo trebalo 12 godina, bolje onda da se ubiju.

ZVUK - Sećate se kada zasvira muzika dok ste u selu na planini Harogath među svim onim varvarima. Pa ona muzika dok igrate još u prvom činu igre. Ja ovde muziku nisam ni primetio. Kao da je nema. Nekako je nepostojeća.

Dobra stvar je to što heroj sa kojim igrate ne ćuti više kao riba već i on razgovara. Ostali zvukovi u igri su dobro odrađeni, od lomljenja buradi pa do uboda strele mogu reći da sam zadovoljan.

IGRIVOST - Nema više 2 seta oružija kao pre nego šta koristiš sada, to ti je. Dva seta oružija su bila korisna zato što za jedan koristiš oružije koje može da napada sa daljine i drugi set koji je za napad iz blizine. Luk i strelu sam uglavnom u dvojci koristio kod nekih jačih protivnika kojima nije baš pametno prilaziti. Ovde ste primorani na taj rizik.

Tu su stare a i nove kreature (quill rat). Više opreme po jednom liku mi se sviđa. Tako da možete recimo da uzmete pantalone koje vam daju defanzivne bonuse, a rukavice koje daju ofanzivne i time raspodelite atribute.

Skilovi su bezveze, tu nema nikakvog komentara. Prvi skill koji sam otključao je bio neki bodeđ koji bacaš na protivnika, u suštini je isti kao i strela samo što ima veću štetu. Ono menjanje on the fly skilova je zaista bezveze urađeno.

PRIČA - Bleda, ne uvlači u igru. Posle odigranih igara koje imaju zaista kompleksnu priču i zaista te uvuku u svoj svet (The Witcher 1 i 2, Mass Effect 1, 2 i 3, Fallout 1, 2 i 3...) priča kod Diabla 3 je mršava kao manekenka koja ima bulimiju. Pao je meteor, došlo je zlo i treba da se istrebi, kraj priče. Nema zapleta i misterije koja te čeka na početku svake igre.

Preneću još utisaka kako budem sve više napredovao u igri.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs