Daum bravo svaka cast ali to mu dodje da Abramovic nije osvojio ligu sampiona nego njegov celizi :) Akao kapiras a kapiras dobro. Super kad ih znas pitaj ih zasto su se sjedinili sa blizardom i kad ce da naprave neki fps de opet jurim nemce kao u call of duty 1,2,3, :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
:: ::A zasto na originalnom omotu od Modern Warfere 2 pise Infinty Ward Actvision ? :: :: Uffff... tebi baš mora da se objašnjava iako je objašnjeno :: :: Activision je vlasnik Infinity Warda i ne učestvuje u razvoju igara. Ako baš hoćeš iskreno, znam ljude iz Activisiona i nemaju razvojni tim više za igre :: :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K ::
Opet, Activision je izdavač i to što je vlasnik njihov ne govori o kvalitetu Activisiona već o kvalitetu Infinity Warda. Ista situacija je kao i sa EA Games i Crytekom čiji su postali vlasnik.
Ako ćeš baš banalne primere, ako ljakse sa sela proda njivu i kupi Mercedes da glumi mudo po Beogradu neće mu kurac porasti niti će napraviti to čoveka od njega. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
I ljudi, ima li ko da cepa normalno ovaj diablo III sa emulatorom?
@Dejzan druze, ti ne citas sto sam ti napisao cim si shvatio da mi je GoW losa igra. Brojis li i prste na nogama kad racunas od 1996? Metal Gear Solid HD kolekcije prave zato sto je trt, sigurno, a prica je isto trt, xa. Sam kazes ne treba o ukusima raspravljat al ti kazes ipak ovo je shit ovo ne, al ljudi ne smeju da kazu da im je diablo III nije odusevljenje jer tu ti upadas. A ovde je bila prica o razbijanju zastite, neko je dobacio da mu igra nije odusevljenje i da ceka pad cene, to opet ima dodirnih tacaka sa Diablom, a ti si prvi extremno skrenuo s teme pominjuci Maxa i WoW. A ovo `opet se svadjas sa mozgom`, ne spustam se na te grane dijaloga. Ziv bio.
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.