Sad sam malo igrao a vise se hebao sa podesavanjima,sve na max ide oko 30fps kod mene,ono sto je najbitnije je da kad se iskljuci samo Ambient occlusion ide na oko 45-50fps prosecno i drzim ga iskljuceno jer strasno kolje i ovako je mnogo tecniji gameplay,doduse i motion blur mi je na OF al to svakako gasim (phenom x4 na 3.3 bez L3 i 460Hawk 870/1050)
:: Kod mene radi normalno skidrow verzija, performanse sve na maksimumu 1080p oko 40fps (AMD FX-8150 + HD 6950) :: :: ::
Kad pokrenete igru podesite u setings da je u offline modu i igra se pokrece. Pa sa svim podešenjima ukljucenim na high prilikom prve scene igre bilo je stvarno malo frejma. Islo je 22-24 tako nešto al se to nije primecivalo. Sad igram i ide 33-34 do 40 frejma. Bolje radi nego bf3 iako sam tamo imao više frejma ovde se ne oseti ovako mali fps cak ni sa onih 22 na pocetku :) msi gtx 460 940 2050 (spustio sam sa 950 posto se u bf3 par puta pojavio artifakt a ne zelim da dize, voltažu) phenom II 940 3 gb ram rezolucija 1050 drajveri 295.73 (neznam dal ima nekog dobitka sa novijim drajverima) Sve u svemu igra je ok i kako vidim dobro optimizovana iako ide ispod 40 fps to se ne primecuje.Videcu ako ponovo bude ona situacija kao na pocetku da iskljucim nesto za sad je ovo potpuno igriljivo. Inace izašo je fix za igru za one koje imaju probleme. Ja imam BB verziju i radi bez problema a fix radi i na skidrow i bb. Zamerka. Ne postoji tutorijal pa sam otkrivam koje su komande a od nekad dobre takticke igre ovo je samo sena :) Ovo je pucacina sa aj nazovi malo toga sto je nekad krasilo ove igre, mada sve u svemu nije loše
E jesam glup,orbit sam kopirao u Ubisoft game launcher folder,sad kad sam uradio kako treba radi sve super.Grafika nije losa mada su se mogli malo vise potruditi oko tekstura,za sad deluje zanimljivo.
ILI je to zato sto igras u rezoluciji 1024x768 u DX10 i sa detaljima na LOW-Midium mozda?
:: :: :: :: Људи и децо, не знам, али мени на мојој свемоћној 8600 ГТ Асусњачи и Е4400 игра лети :: :: Мора да је зато што сам мајстор за инсталирање игара и имам Нвидију :: :: П.С. Мени лети све осим миша!
Не бих се сложио дечаче, играм у резолушну 1920х1024, детаљи на медиум, у ДХ 10 - то је тачно. Али пази, (сада вам одајем једну тајну Нвидија картица коју ни `Небеска ватра` не зна) кад се 8600 ГТ откључа, она подржава и ДХ 12.
ti rece da je igra sranje i za decu.. invert mouse
:: da kad se izbaci joypad onda je sve ok. :: :: inace 50-60 fps full had 1080p sve ukljuceno: :: :: :: grafika je jako lepa. :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.5ghz & CORSAIR H10 :: 2X4GB MUSHKIN REDLINE 2400MH :: ASUS GTX68 :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.