:: Ja sam jedan od retkih koji nikad nije igrao counter strike, ali smo se razbijali od quake 3, CS je bio nekako deciji a ovo je pravi hard core. :: :: ::
Moj čovek. Dex si ti bio u klanu sa Ludim džukcem, ako se sećaš to je bilo dok je 3dnet bio glavni, posle toga nisam uopšte zalazio u igraonice. Inače quake je meni i dan danas i uvek će biti bolji od CS-a, koga sam doduše odigrao samo 20 sati sveukupno.
meni su qrton i jedna i druga igra, pogotovo Unreal, medjutim bitna je ekipa i zabava
:: :: Ja sam jedan od retkih koji nikad nije igrao counter strike, ali smo se razbijali od quake 3, CS je bio nekako deciji a ovo je pravi hard core. :: :: :: :: :: :: :: :: Moj čovek. Dex si ti bio u klanu sa Ludim džukcem, ako se sećaš to je bilo dok je 3dnet bio glavni, posle toga nisam uopšte zalazio u igraonice. Inače quake je meni i dan danas i uvek će biti bolji od CS-a, koga sam doduše odigrao samo 20 sati sveukupno :: ::
btw, omiljena oruzja su mi bila rail, rocket i shotka.. kad ga spicis railom posred celenke na nekoj solidnoj udaljenosti.. uff :D
Inace, mene je na quake navukao stric, koji je to igrao jedno vreme danonocno.. kad god bih kao klinac dosao kod njega, gledao bih ga, pa kod kuce vezbao sa botovima.. posle sam kao nesto igrao preko neta, al` nije islo, jer su ortaci svi na kanteru bili pa sam presao na cs, koji fala Bogu vise ne igram..
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.