Kapiram da strenght ima veze sa melej oruzijima i arcane sa magijom
ali u kom odnosu i za sta i kako tacno to radi?
strenght 30 radi sta konkretno za dmg oruzijima? Da li ima veze sa oruzijima ili samo daje kao neki armor na fizikalne udarce? Dodaje 20 dmg-a? To je smesno. Daje 20% na dmg?
Vidim po netu ljudi nagadjaju da arcane ima veze samo sa dmg koji se pravi kada si u try form / reaper i daje kao neki bonus na necromanser stranu drveta za stats ali kako tacno to radi niko ne zna. Na divljak strani statsa ima reaper forma...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Najverovatnije u procentima, nešto kao 1% jači damage na 5 snage ili slično. Ako te baš zanima i imaš nešto od opreme da daje bonus na snagu stavi pa skloni i gledaj kako ti se menja dps na oružju ispod.
Arcane pojačava efikasnost magija u necro stablu i damage u reaper obliku, isto po nekoj formuli koju ne znamo, niti nas preterano zanima.
:: Kapiram da strenght ima veze sa melej oruzijima i arcane sa magijo :: :: ali u kom odnosu i za sta i kako tacno to radi :: :: strenght 30 radi sta konkretno za dmg oruzijima? Da li ima veze sa oruzijima ili samo daje kao neki armor na fizikalne udarce? :: Dodaje 20 dmg-a? To je smesno. Daje 20% na dmg? :: :: Vidim po netu ljudi nagadjaju da arcane ima veze samo sa dmg koji se pravi kada si u try form / reaper i daje kao neki bonus na necromanser stranu drveta za stats ali kako tacno to radi niko ne zna. Na divljak strani statsa ima reaper forma.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Upravo predjoh igru od mene 9/1 :: :: Neko vec iskopao kompletan soundtrack :: :: Ovo mi je za sad omiljeno od onoga sto sam cuo/primetio u igri :: :: http://www.youtube.com/watch?v=O4lwpYLlVv :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Nemoj tako, igra je odlična. Ja na primer se nisam trudio da odradim sve sporedne kvestove kad sam je prvi put prelazio, sad ću iz drugog puta to da pokušam. Inače, ima tu da se igra poprilično, posebno prvi put dok se ne uđe u štos. Drugi put ide mnogo brže.
Kako se radi upgrade svega u invetory-ju,kako sam ubacio update 3 nece da radi. Ranije je bilo ako se ne varam desni klik na izabrano pa dobijes opciju upgrade ili sl.,sad toga nema ..wtf ??? Jel jos neko imao taj problem?
...sad videh,izgleda samo Possessed Weapon moze da se unapredi,sranje,izgleda da sam ga greskom uvaljao,jeble me pare...jbg,idemo dalje. Odlicna igra.
Interesuje me nesto.. Kada kupujem ili skupljam oruzje,sta tacno daje najveci ucinak? Buni me ono u deskrpiciji sto je oznaceno crvenim,zelenim i belim brojevima! To jos nisam provalio o cemu se radi..Pravim sam neke kombinacije.. Jel najveci damage daje oznaceno sa crvenim ili zelenim brojevima?
Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
E brt pre nek idan sam je zavrsio, nasao vremena i extra se izigrao. U statistici koliko se secam, zelenim ti je ono sto je vece od statistike u onom oruziju koje koristis, belo ista vrednost , a crveno manje valjda. E sad sto se tice sta i kako dodavati, ja sam gledao sto veci strenght , dmg i kritikal. Ostalo sta i kako tacno imas na yt, mene mrzelo da gledam, al ukapirao sam manje vise. I najveci dmg sam nanosio sam nekim maljem , nagruvao sam ga i jos kad ukljucim onaj povecan srenght onda odkidanje . :D Cinimi se da je ovaj link http://goo.gl/xVUPS A znas ono jedan od najboljih scythe ti je u The Black Demise Scythe u Soul Arbiter`s Maze peti sprat Secret Treasure, imaju life steal pa dobro dodju. :) Naravno ovo je sa neki mid game do 22 lvla max cinimi se , posle ti treba neki nagruvan possesed scythe.
ZANIMA ME AKO JE NEKO KUPOVAO DARKSIDERS 2 DA MI KAZE STA IMA NA DISKU I KAKO SKIDA DLC I KOLIKO KOSTA DISK JEL BI JA DA KUPIM. JA KRECEM NA NIGHTMARE MODE, TO JE LUDILO, NIJE TESKO OVAKO ALI JE ZAJEBANO, MALA GRESKA I GOTOVO JEDAN ZIVOT IMAS I KRECES OD LEVELA 1 I GUBIS SVE AKO TE UBIJU. ZNACI MORAS DA PAZIS GDE IDES I STA RADIS.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.