MW1 - isti ko plaćen, malo više čitera ali na dobrim serverima to rešavaju po kratkom postupku WaW - ima neki client peč što moraš da startuješ svaki put pre ulaska u igru ali inače isto MW2 - mnogo bolje nego original, dedicated serveri, bolji ping, na fourdeltaone stabilno ko stena, možeš čak i svoj rank da prebaciš što si zaradio dok su bili alterIW BO- može da se igra ali ima problema, baguje igra u meniju jer sve stoji na serveru pa je patnja dok praviš custom klase, slabo je interesovanje inače pa neće ni da se cimaju MW3 - od nedavno može kvalitetno da se igra ko što sam pomenuo par postova iznad
Mislim, valja se da platiš ako imaš para, igra ti se sviđa i dosta je igraš. Meni se recimo ne bi isplatilo, single player ne igram, odvrtim par mapa vikendom pa ne pipam mesec dana.
A da li je BF bolji ili lošiji zavisi od toga šta te zabavlja, meni je to samo igra refleksa i koordinacije i služi mi za povremenu razonodu. Nikad se nisam ložio na neku realnost u igrama tog tipa, šunjanja ko da ti život zavisi, puške, bombe, tenkovi, klanovi, možemo pitama i pradajzom da se gađamo koliko je do mene. Imam original Bad Company 2 što sam dobio od Safira al ga nešto i ne drndam, malo sam igrao pa batalio.
Na fourdeltaone odnedavno mogu da se igraju i sva četiri paketa dodatnih mapa za spec ops mode i multiplayer, sve ukupno dodatnih 12 mapa za multi i 8 za spec ops. Mape su pretežno dobro odrađene i hvala bogu prostranije od onih koje dolaze uz igru.
Upuststvo sa prethodne strane važi a torent linkovi za dodatne pakete mogu da se dobiju iz igre, piše `dlc store`.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.