Ne mogu da verujem da mi je resenje problema bilo ustvari skidanje igre sa drugog sajta. Vec dve nedelje sam uzaludno cekao da WB Studio izbaci verziju igre koja radi.
Izgleda da verzija sa Partisa ne radi, tj fali neki fajl unutar igre. Sinoc sam skinuo igru sa drugog torrenta, instalirao, sve proslo regularno, nabacio lek od NeoGame-a (posto Ski**** daje mali FPS, a Fight**** ne cuva save-ove. Neki lik je nasao dobitnu kombinaciju i tako je s*ebao ove dve firme samo tako) i sve radi perfektno. FPS se krece u opsegu od 30 do 60. Desava se nekad pad ispod 30, kada su bas zahtevne scene. Sve na MAX, DX 11 na High, 1920x1200, HD 6870 @ 950/1150 MHz.
Idem sad da uzivam u igri, prvi put sam je presao na brzaka, sada cu da je igram natenane.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.