Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
League of Legends: 32 million monthly active players
STRANA 2 OD 2
Milunka Re: ... 17.10.2012. 05:27 #448097

status: user
broj poruka: 1624
Zato u Doti i Hon-u imas 100 heroja i svi su free-to-play... I uvek igras sa kim oces....
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.

:: U lol-u mozes da pickujes jedne sedmice 7 heroja tako nesto dok ostalih tipa 40 mozes da pickujes ako iskesiras, sto povlaci balans igre, das pare dobijas, ne das pare gubis, u doti toga nema. A sto se tice skilla dota i wc su lagane igre za starcraft
::
:: Dodatan nedostatak su kripovi u lol-u koji lice na neke tacke, kao da su deo okoline. Inace pitanje koliko ce lol jos da se drzi kada izadje dota 2 iz bete i kada blizzard izbaci svoju verziju dote
:: Lol je vise igra za decu do 10 godina u odnosu na dotu 2, a dota 2 je u odnosu na starcraft igra za decu do 15 godina
:: Ja licno mislim da ce se svesti na kraju Valve vs Blizzard, jer ce se verovatno ogromni broj igraca prebaciti na dotu 2
:: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka Re: loh 17.10.2012. 05:32 #448098

broj poruka: 1624
A ti u LOL-u vodis 4 heroja sa 8 ruku sta pravis svoju unikatnu veziju LOL-a ? Pritom tu imas duplo manje heroja nego u doti, tako da i duplo manje skilova za pamcenje....

Cudo kako nemas respekta za MAjku , mapu - Dotu, na kojoj je igrica koju toliko favorizujes - Lol nastala...

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.

:: A vi dotashi i honashi ste inace opasni skilleri
:: Sve vas koji niste bili sposobni da vodite vise od 1 heroja sa 2 ruke tj. koji niste bili sposobni za wc3 smo zatvarali u kartonske kutije i slali za Transilvaniju da igrate dotu sa drakulinim rodjacima
:: A to sto su vam dote, fote i honovi propali ne znaci da treba da hejtujete lol, nego upregnite malo sivu masu pa se lolasticno edukujte, nema razloga za strah. Jeste da ce vam trebati mozda 5 godina da se ponovo naviknete na drugu igru, ali niko vam nije kriv sto ste shiposhari prve klase. XAXA
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Moze u Lol-u 17.10.2012. 08:20 #448107

broj poruka: 6876
Da dogura dokle hoce on i dalje strucan za dotu nije,ko igra dotu duze vremena(ja je igram 7 godina)zna o cemu pricam.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Moze u Lol-u 17.10.2012. 09:58 #448114

broj poruka: 19072
jedan tip je skoro popizdeo sto sam mu obrisao LOL(tako je napisao) kad sam mu zgazio sistem i beckapovao sve podatke(a nije mi pomenuo league).. vise mu je stalo do te glupe igre nego do sistema i celog kompa.. nerazumljivo za mene

:: Da dogura dokle hoce on i dalje strucan za dotu nije,ko igra dotu duze vremena(ja je igram 7 godina)zna o cemu pricam
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs