Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
DOTA 2
STRANA 2 OD 2
Adzem Dota2 06.01.2013. 09:57 #466404

status: user
broj poruka: 3796
Potreban jedan igrac za team, kompletni smo, drugari iz naselja, ogromno iskustvo, teamspeak3, hight skill...

Moze i slabiji igrac, nije problem, samo da smo kompletni, pa lagano...

http://steamcommunity.com/profiles/76561198049303971/ >>> ggroyal

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict lepi ti nadimci :) 06.01.2013. 10:33 #466405

broj poruka: 4515

This user has also played as:
GG.RoYaL (Benchmark.rs)
GG.RoYaL
jebemtidetetovkrevetac
jebemtinerodjenodete
jebemtikomsinicu
jebemtidedu
jebemtibabu
jebemtidete
jebemtisestru
jebemtideteodkilo

P.S. Sta ti znaci hight skill?

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem haha 06.01.2013. 10:54 #466407

ma to je acc za kontakt sa ljudima, pa tek onda posle dajem svoj pravi steam acc. :)

Znaci da smo hight skill, ne znam sta te tu buni.
Pre kada se trazio cw za dotu1, uvek se pita koji je skill u pitanju, pa je od tada ostala ta navika ``hs``

::
:: This user has also played as
:: GG.RoYaL (Benchmark.rs
:: GG.RoYa
:: jebemtidetetovkreveta
:: jebemtinerodjenodet
:: jebemtikomsinic
:: jebemtided
:: jebemtibab
:: jebemtidet
:: jebemtisestr
:: jebemtideteodkil
:: P.S. Sta ti znaci hight skill
markopvict hight skill 06.01.2013. 11:12 #466411

ne razumem taj zargoniski izraz. Igram dotu dugo. Skoro sam presao na dotu2 i taj izraz nisam sreo nikad.
Sta tacno znaci taj skil?

Adzem ... 06.01.2013. 11:19 #466414

Nije to nikakav zargonski izraz, to je u svetu dote normalno.
Hight skill ekipa, mid, low.
Na gareni je postojala soba bas za cw, udjes u sobu i napises tipa
``need team 5v5 hs only``

Ti verovatno igras pablike, pa nisi imao dodirne tacke sa ovim, ili me samo zezas sto nije lepo od tebe. :(

:: ne razumem taj zargoniski izraz. Igram dotu dugo. Skoro sam presao na dotu2 i taj izraz nisam sreo nikad.
:: Sta tacno znaci taj skil
gorantd taman... 06.01.2013. 11:49 #466420

broj poruka: 140

meni treba neka ekipa da se igram....ubija ovaj pub
dugo igram dotu, nisam nikakav pro ali solidno igram pa ako zelis mozes da me dodas...

_atomskimrav_
alexi re: 06.01.2013. 13:21 #466444

broj poruka: 677
Hajskil? Je l` se ti to salis?

Nemam obicaj da pokrecem ovakve rasprave ali kad vidim da grupa igraca koja pika uz TS ima toliko los prosecni winrate a koristi izraze poput HS ONLY CW PRO ne mogu da cutim. Pored toga - ili tebi ili tvojim drugarima net dropa prilcno cesto pa zato imate toliko DC-a ili volite da dropate namerno, nesto jeste.

I pre nego sto krene opsti flejm kako to obicno ide: Ovo ne pricam napamet, nije nista licno u pitanju, nismo se sreli u gejmu ikada i sve sto uz to ide. Sve je u statistici jasno prikazano i svako moze imati uvida u prethodno navedeno. Ponavljam, nije mi namera da drzim predavanje niti da flejmam samo pokusavam da skrenem paznju na jedno - nemojte koristiti taj hajskil izraz olako, niste eSahara.

glhf.
Adzem ... 06.01.2013. 16:40 #466475

Da li uopste citas sta ja pisem, ko pominje ovaj acc?
Da li ste poceli kolektivno da se drogirate, ili je nesto trece u pitanju ?

Hajde pocni malo bolje da citas, pre nego sto pocnes da lupetas i ispadas smesan.
Eh, da... Ima jos nesto, obratio si se lan(turnir) igracu, ali necu o tome sa tobom sigurno.

Sve najbolje :)

:: Hajskil? Je l` se ti to salis
:: Nemam obicaj da pokrecem ovakve rasprave ali kad vidim da grupa igraca koja pika uz TS ima toliko los prosecni winrate a koristi izraze poput HS ONLY CW PRO ne mogu da cutim. Pored toga - ili tebi ili tvojim drugarima net dropa prilcno cesto pa zato imate toliko DC-a ili volite da dropate namerno, nesto jeste
:: I pre nego sto krene opsti flejm kako to obicno ide: Ovo ne pricam napamet, nije nista licno u pitanju, nismo se sreli u gejmu ikada i sve sto uz to ide. Sve je u statistici jasno prikazano i svako moze imati uvida u prethodno navedeno. Ponavljam, nije mi namera da drzim predavanje niti da flejmam samo pokusavam da skrenem paznju na jedno - nemojte koristiti taj hajskil izraz olako, niste eSahara
:: glhf.
xendza dota zakon! 06.01.2013. 18:20 #466488

broj poruka: 601
ko zeli da igra sa mnom nek me eduje ja sam xendza u doti2. HF i cya

Stefano ffs 06.01.2013. 19:02 #466498

broj poruka: 587
Nemojte je add unistava i faila za sve pare, zaobici u sirokom luku!

AMD Athlon II X2 440 @3.5Ghz - Asus M4A88T-V Evo - 2x2GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - TT V4

f0rever Re: ffs 06.01.2013. 19:04 #466499

broj poruka: 3823
Upravo, blago onom ko je doda..

Uzivace u roam Omniju, Bari i Jugeru.

: O

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Nemojte je add unistava i faila za sve pare, zaobici
:: AMD Athlon II X2 440 @3.5Ghz - Asus M4A88T-V Evo - 2x2GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - TT V
xendza forever aj oladi 06.01.2013. 19:09 #466500

broj poruka: 601
na stimu ima 170 000 igraca idi nadji onog ko tebi odgovara zabole me sta mislite o meni jA sam bas super igrac !!
forever aj zivi svoj zivot i pusti druge da zive!
JA VAS NE FLEJMAM JAVNO! SRAM VAS BILO....

markopvict xendza dobar igrac dote 06.01.2013. 23:19 #466575

Upravo smo pocepali neke ruse .)
Respekt :)

alexi re: 07.01.2013. 16:35 #466702

broj poruka: 677
Ukoliko sam se zaista obratio lan (turnir) igracu, ja se sa dubokim naklonom sa sve sesirom u desnoj ruci ponizno izvinjavam. Ukoliko sam te bilo cime uvredio ja se svakako izvinjavam ali ovaj put ozbiljno, pogresno sam procitao post. Ukoliko nisi vlasnik naloga i ukoliko nadam se tvog skila radi nemas nista sa istim poruci GG ekipi da je vreme da se disbenduju, kupe avionsku kartu u jednom pravcu ka Majci Rusiji/Sibiru gde ce zajedno sa njima slicnim ruskim drzavljanima, pro Dota 2 playerima promrznuti na -50C.

Od cinjenice da sam se upravo obratio turnir igracu ja zaista nemam nista iz razloga sto uvida u tvoj skil nemam, osim ako stvarno ne razvaljujete Balkan ligu generalno. Ukoliko je to slucaj i ukoliko tvoj skil nadmasuje moj ili skil mog tima ja ti se ovaj put bez mrvice sarkazma zaista izvinjavam, jos jednom.

Nisam tip koji u raspravama i diskusijama koristi izraze poput ``Drogiras, lupetas i ispadas smesan,` tako da te moram zamoliti jedno - ukoliko tvoj comeback ili bilo kakav komentar (ako ga bude buduci da sam te duboko uvredio koliko vidim, hehe) bude bilo kakva vrsta od*eba ili slican tvom prethodnom postu onda nemoj ni odgovarati na ovo jer ne planiram da se uplicem u flejm bilo kakve forme. Ovo i pisem cisto da ne ispadne da sam pustio neku buvu i da ne smem nakon toga da se ulogujem ovamo.

Dugacak post, izvinjavam se i na tome - dosadno mi je na poslu.

U nadi da cemo se igrati u daljoj buducnosti bilo zajedno ili vs zelim ti sve najbolje u daljem e-sportu. Kao kolega kolegi.

Glhf.

My sword can cut through armor and still cut a tomato.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs