cak sam procitao na nekom forumu da je SI platila SKIDROW-u da izbaci los krek i igru, kako bi ljudi pre kupili original a ovi zgrnuli jos para. Naravno, ne mogu da potvrdim da li je ovo istina, nit` sam SKIRDOW, nit` radim u SI. :) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Da netom se provlaci informacija da je SI platila da izadje los krek, mada i prosle godine se dugo cekalo. A i mislim da je problem jer SI izbaci 2,3 update bas zbog kreka.
Zet mi se smorio kaze au dal si video neku igricu koja nema lek 4 meseca :)) mada igra 2012 isto sranje drugo pakovanje jedino kod 2013 razlika sto su uradjeni transferi i dodatna smaranja sa novinarima
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Nije bas tako :D Mnogo bolje su odradjeni prelazni rokovi, sad je skroz kao u real life-u. Zadnjih par dana prelazni rok traje sporo ide sat po sat, cene igraca mnogo jefitnije, bukvalno rasprodaja. Ubaceni novi igraci, popravljene ocene.... Ja igram 2012, sa editorom za transfere i klubove po 2013, al` nije mi to to.
:: Zet mi se smorio kaze au dal si video neku igricu koja nema lek 4 meseca :)) mada igra 2012 isto sranje drugo pakovanje jedino kod 2013 razlika sto su uradjeni transferi i dodatna smaranja sa novinarima :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.