Pa rekao je @nemanjabg u nekom od prethodnih postova da mora da se instalira steam, tj. da skidrow crack to zahteva. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Bez Steama, sve po protokolu, igra mi nije ni trazila izlaz na net.. :: Ranije danas sam Assassina instalirao, koji je update-ovao sve DirectX i ostale zajebancije i igra radi kao zmaj.. :: Ne znam u cemu je problem sa Hitmanom.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: Imas instaliran steam :: :: ugasen fire wall ili dodat izuzetak :: :: i ostale sve zajebancije :: :: :: :: Poslednje drajvere za grafiku i zvuk, :: :: poslednji direct x, Microsoft Visual C++ 2010, net framework :: :: moze svasta da bude.. :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: ::
Nema veze sto igra u nijednom trenutku licno ne trazi steam, ali moras da ga imas bar instaliranog i prisutnog u sistemu, ne mora cak ni da je aktivan...
Slicna igra BL2 bez steam-a nece da radi a nigde ga ona licno ne trazi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ima još par realnih igara ali sam ghost naveo kao primer.
Inače, i cod4 hc igram samo na određenim serverima, mada imam jednog ortaka sa kojim redovno ogram online mada me nervira jer lik skakuće kao zec.Mislim, ljudi su toliko opterećeni da imaju najviše kilova u igri, a niko ne obraća pažnju na to koliko puta zagine. Jel` COD simulacija rata? - Naravno.Ali likovi namerno skakuću po celoj tabli i jurišaju kao muve bez glave.Voleo bih da vidim takve likove na paintball meču.Kad bi fasovali `kolekciju` masnica zbog kurčenja, gledali bi dva puta i levo i desno pre nego što krenu u pretrčavanje preko čistine ili pri upadu u kuću.
Možda samo ja tako razmišljam, ali meni je online COD i slično dobro samo ako se igra kao u realnoj borbi, dobra taktika, i na prvom mestu što manje žrtava.A ne kao ono `imam 10000 kilova`, a zato je poginuo isto toliko pa puta 10000...
Meni neće da se startuje igra, kaže Failed To Initialize DirectX 11. Instalirao sam najnovije nVidia beta drivere i DirectX, a Steam radi uvek u pozadini.
Čitam na netu da SP1 rešava problem, a igrom slučaja ga nemam instaliranog pa ću baš da probam kad ga instaliram... __________________ Scourge of PCBerza
E i ja kad sam usao u igru i prva misija tj onaj uvod napolju dok sam i kad gledam u nebo a ne recimo u sumu ili tamo gde je tamnuje, stavlja me te prvidne kvadrate u razmacima, nesto me mrzelo da se igram sa tim pa cu proveriti nocas ili sutra ponovo sa podesavanjima... ako ne resim slikacu pa cu da okacim sutra... izvinjavam se malo na greskama ako ima slava je bila... D: btw ati 6850 tako da ne znam sta oni favorizuju tu koji moj :D
E i ja imam 6850!! Ko zna sta je valjda ce neko javiti resenje!!
:: E i ja kad sam usao u igru i prva misija tj onaj uvod napolju dok sam i kad gledam u nebo a ne recimo u sumu ili tamo gde je tamnuje, stavlja me te prvidne kvadrate u razmacima, nesto me mrzelo da se igram sa tim pa cu proveriti nocas ili sutra ponovo sa podesavanjima... ako ne resim slikacu pa cu da okacim sutra.. :: izvinjavam se malo na greskama ako ima slava je bila... D :: btw ati 6850 tako da ne znam sta oni favorizuju tu koji moj : :: :: ::
Cisto da potvrdim da Skid verzija radi normalno... Sve odradjeno po uputstvu. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Iako je amd gaming evolved u hitman absolution interesantno da se i amd kartice muce sa max detaljima tako da se nisu bas nesto proslavili sa optimizacijom .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
verzija je skidrow sa PB. dal da skidam novu ili nesto da pokusavam da budzim sa ovom? Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
sve to imam, win mi je SP1, jedino taj steam nemam. nikad to nisam ni koristio. koliko sam video to ne dolazi uz igru. znaci ovu poruku mi izbaci u toku same instalacije.
al ajd videcu kasnije da instaliram taj usrani steam pa cu da probam.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Procitaj malo temu unazad vec je bio taj problem i resenje je bilo steam ili SP :: a mozda i neko od lsedecih stvari: :: :: Da li imas, poslednje drajvere za grafiku i zvuk, :: poslednji direct x, :: Microsoft Visual C++ 2010, :: net framework.. :: :: @Srdjan :: pogledaj me :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Nema veze sto igra u nijednom trenutku licno ne trazi steam, ali moras da ga imas bar instaliranog i prisutnog u sistemu/windows-u ne mora cak ni da je aktivan...
Slicna igra BL2 bez steam-a nece da radi a nigde ga ona licno ne trazi kao ni hitmen.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
pa i meni tako deluje, probacu kasnije steam da instaliram, ako ni tada nece, ne gine mi skidanje druge verzije. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Meni pre deluje da mu je korumpiran ISO fajl.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.