Aj reko da stavim da se skida pa ce doci na red nekada, ali sta se resava sa Rapidshare-om, nikako ne moze... Jel nesto do mene i loseg trazenja ili da predjem na torent...
e kako stvari stoje ode rapid opet... Odo traziti torent. :)
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: jbt stvarno, :: probao par linkova malo pre nego sto sam tebi poslao, radili su :: sad i meni to kaze isto.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ovo nisam vidjao do sad, ovo im neka nova fora, ogranice uploadera na neki odredjen broj download-a, pa onda verovatno mora malo pauza, pa moze opet. Isto i meni kaze koji sam premijum user, sranje...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Znam za brzinu i za sve ovo sto si sad postavio, to je stara vest...
Nigde se tu ne spominje da je uploader presao svoj limit za download. Inace premijum sam user, fajlovi su online, a opet mi ne da. To je nesto bas novo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Koliko sam ja shvatio, filtriraju sve sto je zasticeno autorskim pravima, dakle igre i tome slicno, bore se protiv pirata. Sa rapida retko kad skidam, ali ovo sam nasao, pa rekoh da nije to taj problem.
@Milos22 ja se vala ne zezam nego ima torrent, nego ne znam kako ti postizes sve ovo odigrati, Hitman, pa AC3... i sad ovo, sve u 10dana...
Ma ne koristim VSync,igram u DX11 ne u DX9 mada je i igra lepa i u DX9 okruzenju ali ima razlike kad je DX11 ,dosta su jasnije teksture,cistija je grafika i ostrija,ima delova gde je tesselacija itd.. Dosta je zahtevnije od DX9 ali ko ima jacu grafulju moze to lepo da pogura. Uopste nema dropova,sve je ok uskladjeno..Ja sam skinuo poslednji driver (310.64) za nV,mada je i sa prethodnim radilo ok! Kod mene su detalji sve na Ultra + 4MSAA ! Za detalje se setuje zasebno,na advanced option!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ovu sam ja verzniju skinuo i sljaka dobro. Samo kazem nervira me zbog toga sto je portable,cekam neku instalacionu verziju ,do tad cu igru verovatno i da predjem :)
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.