da stražari nisu debili, qrac bi prošao pored njih ili davio ljude njima ispred nosa nego bi te izbušili ko plavušu u Kandaharu pa bi samim tim igra bila teška tj realnija tj logičnija!
Igra jeste laka jer su stražari i panduru retardirani pa možeš da radiš šta hoćeš. Ali, da nisu retardirani, đoku bi prešao nivo gde je u sobi 6 ljudi naoružanih do zuba koje treba da pobiješ sam, jedino da te ne ukenja kao onu dvojicu iz filma Boondock saints: http://www.youtube.com/watch?v=zWmULEa2jUw
Sve propuste treba kritikovati da bi se poravili, moja omiljena igra Betmen ac i aa takodje imaju neke gluposti i propuste koje treba promeniti, sto vam to tesko pada?
Budimo objektivi, ja ne pljujem nesto na random cisto reda radi, nego sam izneo konkretne primere koji nemaju veze sa mozgom a kamoli logikogm, NE GOVORIM O REALNOSTI.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
To je strip fazon, baš kao i Betmen. Lik se oblači u helanke, nosi masku i živi sam sa batlerom od stotinu leta ali je inače normalan. Nema tu govora o tome da je lik nastran, gej, ili da je bio žrtva zlostvaljanja istog batlera kad je bio mali jer ga pomenuti i dalje tetoše kao da ima 5 godina.Batler se samo brine o njemu pošto je ostao siroče.A stariji ljude vole male bespomoćne siročiće, baš kao one čike iz vatikana koje se vuku po sudovima širom sveta. :D
Ja sam u mojem prvom postu naveo da ne moze biti super logicna, tako da sam te skapirao odmah, posto naglasavas `NE GOVORIM O REALNOSTI`.
Nisam protiv kritika, imala je tema za Hitman, pa se tu moglo kritikovati, a ovde fino svi glasamo za igru, jer kad bi kritikovali svaku igru ovde, bezveze bi bilo time puniti temu, nego vise pozitivnih stvari iz igre zasto je nama ta i ta igra nama igra godine, dakle da bi imao neko zelju da je odigra ako je mislio, a ne da je ne odigra. Eto i ne mora da obrazlozi zasto mu je neka igra ove godine naj, kao sto nisam ni ja, ali manje kritika, a vise hvale, ja mislim da bi dobrodoslo.
@shotra Za Journey nazalost nema sanse jer je nema za PC. A Halo 4 i sve ostale Haloe sam poslao MS-u narezane trazeci da mi vrate 4 evra za diskove. Bacih cetiri dual-lejera za nista.
Sta ces svi se zale na igrice kako su nisu realne al zato igraju dotu cs i warcraft e to je realno :)) a tek miskovic i smak sveta to je realno do koske .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Koliko ja znam igre se svrstavaju u kategoriju FUN tako da je po meni igra godine ona koja pre svega pruza dobru zabavu, i koliko je ljudi igra a posle toga grafika, zvuk, engine, reality i oslato...
Necu da imenujem ni jednu igru jer smatram da nisam onaj koji to treba da sudi jer igram samo FPS igre, racing (NFS, dirt...) i avanture (PoP i Tomb Raider)... Assassins retko, tj uvek pocnem i ne dovrsim...
Pominjete Dishonored, ne mogu nista reci o njoj jer ne igram, tako da postijem misljenja onih koji je igraju i svidja im se.
Poenta, svako ima svoj zanr/stil igre i hvali takav stil, ali o ukusima se ne raspravlja tako da bez svadje molim...
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS
:: Sta ces svi se zale na igrice kako su nisu realne al zato igraju dotu cs i warcraft e to je realno :)) a tek miskovic i smak sveta to je realno do koske . ::
Sve je to u redu nekome je far cry 3 igra 2012 nekome ac3 ili hitman borderlands svako bira sta hoce nego kad pocnu da pricaju kako nije realno i te fore muka mi je :)))
@alrad Sacekaj jos par dana pa ce misko da izadje .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Samo sam Far Cry 3 igrao i prijatno me iznenadio, relativno zaniljiva prica, relativno slobodna, relativno bethesdirano, jako lepo odradjena voznja, uzasan interfejs, uzasna balistika, mnogo skyrim flashbackova ali ipak nedovrsena prica: nisam morao nista da prodajem, sta sam skupio samo mi je zauzimalo prostor i nerviralo, svet iako fenomenalno izgleda je prazan i repetitivan... Ali sve u svemu zanimljivo.
Sve ostale igre su mi postale samo ikona na desktopu tj. nijedna nije digrana ni do pola mada moram da priznam far cry 3 me opasno zagolicao veoma prijatno iznenadjenje tako da dajem glas za njega on je najjaci konkurent da bude odigran do kraja
sexter u potpunosti se slazem sa tobom ne zasluzuje da bude izabran za naslov godine
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.