Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dota 2 kljucevi i giftovi za dz.
STRANA 2 OD 3  
Daum Oću 26.01.2013. 03:40 #470965

status: user
broj poruka: 12805
Btw, ostavite i dalje mailove, imam još barem 10 ključeva...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 26.01.2013. 06:23 #470971

broj poruka: 9459
Ni ja nikad nisam probao Dotu, a ovo mi je prilika...:) Ako nije problem, moze na: gilopile@gmail.com

I naravno, ako nekoga ne mrzi da mi kaze u najkracim mogucim crtama sta i kako, tj. koju igru/verziju da trazim da kupim i sta sve treba. Znaci samo par recenica i snacicu se:) Totalmo neupucen u to sve:)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

f0rever Re: ... 26.01.2013. 06:53 #470972

broj poruka: 3821
Poslao sam ti.

O Doti se ne moze u `par reci-recenica` - mora da se ode na Internet i da se lepo krene iz pocetka..

Tamo imas sve.

Srecno igranje. :) A kada krenes, onda lepo dodaj mene, MoonlightFTW - pa cu ti objasniti osnovno..

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Ni ja nikad nisam probao Dotu, a ovo mi je prilika...:) Ako nije problem, moze na: gilopile@gmail.co
::
:: I naravno, ako nekoga ne mrzi da mi kaze u najkracim mogucim crtama sta i kako, tj. koju igru/verziju da trazim da kupim i sta sve treba. Znaci samo par recenica i snacicu se:) Totalmo neupucen u to sve:
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

gilopile ... 26.01.2013. 07:03 #470973

Hvala muski!
Pretpostavio sam da ce biti tesko u par reci...Krenucu da guglam pa cu se valjda snaci. Kad to sve instaliram i krenem, dodacu te:)

Pozdrav i hvala jos jednom.

EDIT: Evo reg sam se na Stream i sada skidam preko njega, da li tako treba?

mkukic ... 26.01.2013. 11:55 #470988

broj poruka: 2591
@Ognjeni & @gilopile Tako sam i ja mislio - da odigram i ja tu igru kada nadjem vremena jer vidim da je mnogo njih igra, a i bio bi lep feeling jer bih igrao preko neta sa drustvom (iako bas ne volim igre tog tipa sa kreaturama i magijama, al` ajde). Ali... Kada sam ja video koliko vremena treba da se igra savlada, odustao sam posle par dana. Prvo nemam ni blizu toliko vremena da posvetim igranju, a drugo moras bas da volis takve igre da bi ucio silne kombinacije item-a da bi budzio heroja, a i sta je sve karakteristicno za svakog heroja - kojih ima ne tako malo... Preko 100...

Kada se sve to savlada sigurno je extra da se igra sa drustvom, ali koliko cujem dosta njih i posle par godina igranja kazu (realno) da nisu onaj pravi pro...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

xendza gilopile.... 26.01.2013. 13:22 #471004

broj poruka: 601
jesi se snasao? jel imas sad dotu? dodaj me za f ja sam xendza ( znas kako se dodaje frend u steam-u )

edaj me pa da igramo

Stefano ax 26.01.2013. 13:51 #471012

broj poruka: 587
Kakvi ste botazeki, slicno je kao HON gameplay samo na temu Dote 1 sve xD

@gilopile trebace ti jedno pola god i vise da mozda naucis, a ako budes igro 24/7 mnogo manje caopoz

AMD Athlon II X2 440 @3.5Ghz + Titan Vanessa S - Asus M4A88T-V Evo - 2x2GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - TT V4

gilopile ... 26.01.2013. 14:01 #471014

He,, he, he, upravo tako. Instalisao sam je preko Stream-a i igra radi ok, samo ja veze nemam sta da ubivam...Samo tumaram okolo i pokusavam nekoga da ucmekam:) Bice cupavo dok malo ne skontam. Kada se malo uigram, pozvacu vas pa da se koljemo. Za sada necu da se brukam i da gledate kako tumaram okolo k`o muva bez glave:)
Nikada do sada nisam igrao ovaj tip igre, pa mi je to sve novo...sem pre sto g. pola sata sam igrao Warcraft III: The Frozen Throne, ako je to uopste slicno:)

Fala jos jednom Foreveru.
Poz

Daum ... 26.01.2013. 15:19 #471029

broj poruka: 12805
Ili ovako: provedeš mesec dana menjajući heroje dok ne nadješ onog koji ti se svidja, kao na primer meni Night Stalker i onda samo sa njim igraš...

Ognjeni ... 26.01.2013. 17:29 #471064

broj poruka: 4527
cepao san danas 2 partije, svidja mi se bas...dobra grafa, dobar gameplay..odlicna igra bas...Ne znam sta se zalite toliko na tezinu...jes da sigurno ima milion caka al igra ko igra.

ognjenim3 ili lord ognjeni mi je nick , pa me dodajte narode

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
Asus 7970 DirectCU II TOP
Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
Xonar D2 + Creative Inspire T6100
Raven RV01 + Arkangel 850w
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

djokosrb Citam ove komentare :) 26.01.2013. 17:54 #471069

broj poruka: 6876
I samo mogu da kazem :

What a bunch of naps here :)

Ko hoce gift imam ih msm 12,samo ostavite steam name ili mail.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

BassivitY Ljudi,kako ja da `osposobim` play opciju 26.01.2013. 20:21 #471083

broj poruka: 911
Skinuo sam dotu2 preko steama, pisalo je You already own dota2, skinuo, instalirao ali imam pristup navodno samo spectators modu, play je zatamnjen ...Da bi igrao, jel mi treba neki key, gift ili ipak moram da kupim igru?

Ako mi treba neki invite i ako neko hoće da ga pošalje na bassivity@ymail.com , bio bih mu zahvalan

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

f0rever Re: ax 26.01.2013. 20:42 #471090

Tesko da Dota moz` da se nauci posle pola godine..

Za pola godine, ti mozes da naucis da igras jednog heroja, i da naucis koje ajteme njemu u 50% situacija treba, kao i od koga treba da se `plasis`, da naucis magije ostalih heroja, itd..

Po mom misljenju, barem godinu dana, da bi igrao Dotu kako treba.

Ja sam poceo sa Terrorblade, a Dotu igram oko, hm, skoro 3 godine...

:: Kakvi ste botazeki, slicno je kao HON gameplay samo na temu Dote 1 sve x
:: @gilopile trebace ti jedno pola god i vise da mozda naucis, a ako budes igro 24/7 mnogo manje caopo
:: AMD Athlon II X2 440 @3.5Ghz + Titan Vanessa S - Asus M4A88T-V Evo - 2x2GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - TT V
djokosrb Pa prosto 26.01.2013. 21:40 #471102

Za dotu treba vreme i da te sama igra navuce.Ja u poslednje vreme dotu igram samo sa drugarima,svako od nas ima preko 5 godina dota iskustva,ruske random napcine necu ni da gledam.

Ja licno dotu igram od leta 2005-te,dakle 7.5 godina,a dotu 2 od novembra 2011 kad sam nabavio beta kljuc.

markopvict posle dote keca, dvojka je lepo legla :) 26.01.2013. 22:35 #471113

broj poruka: 4515
Au sta radi Tinker sa boots of travel + bottle... koji pusher. Sa ultijem se resetuje i teleport (boots of travel) :)))
Samo cepas, kad istrosis manu teleport u bazu, pa odmah ulti :)

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stefano gazi gazi gazi 26.01.2013. 23:01 #471120

@forever Slazem se brate tebi je trebalo i vise xD

@markopvict Tako je cepaj samo botazeke, nubazake, fidazeke i resto :D

Evo i moj nick pa ko oce add z ste: NirvanaSF

AMD Athlon II X2 440 @3.5Ghz + Titan Vanessa S - Asus M4A88T-V Evo - 2x2GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - TT V4

f0rever Re: gazi gazi gazi 26.01.2013. 23:22 #471132

Pa, svakome treba.. :)

:: @forever Slazem se brate tebi je trebalo i vise x
:: @markopvict Tako je cepaj samo botazeke, nubazake, fidazeke i resto :
:: Evo i moj nick pa ko oce add z ste: NirvanaS
:: AMD Athlon II X2 440 @3.5Ghz + Titan Vanessa S - Asus M4A88T-V Evo - 2x2GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - TT V
blender re 26.01.2013. 23:39 #471140

broj poruka: 242
hvala puno!

Ognjeni .... 27.01.2013. 22:43 #471405

broj poruka: 4527
haha jao al sam se navukao na igru :D . vrh igra ali vrh.

Vodim Dragon knight-a najvise, on mi je perverzija..i sa njim koljem vecinu likova na listi :D

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
Asus 7970 DirectCU II TOP
Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
Xonar D2 + Creative Inspire T6100
Raven RV01 + Arkangel 850w
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

JoLoLo Ovo nije LOL ovo je dijametralno suprotnost 30.01.2013. 01:59 #472118

broj poruka: 277
Imam ja nekih 9 kljuceva... ako neko hoce nek se javi i nek mi objasni kako se salju ti kljucevi prvo :)

A drugo... u DOTU2 se ulogujem jednom u par meseci i popizdim koliko su glupi ljudi i noob-ovi ti sto je igraju, tako da se nadam da cete vi biti malo pametniji .)

A sto se ovoga tice:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Tesko da Dota moz` da se nauci posle pola godine..

Za pola godine, ti mozes da naucis da igras jednog heroja, i da naucis koje ajteme njemu u 50% situacija treba, kao i od koga treba da se `plasis`, da naucis magije ostalih heroja, itd..

Po mom misljenju, barem godinu dana, da bi igrao Dotu kako treba.

Ja sam poceo sa Terrorblade, a Dotu igram oko, hm, skoro 3 godine...`
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

...dovoljno je da razumes koncept igre, da znas sta svaki heroj koristi i da ZNAS da igras :P

Ja nisam igrao LOL 2 i po godine, i odem pre mesec dana... kada je izbaceno pola novih heroja. Uzmem heroja koga prvi put vidim i napravim dar mar. Za neke treba malo uigranosti, ali nista sto se ne moze u par partija steci.

P.S.
Ok, priznajem da je jedino Invoker u DOTA2 heroj kojeg treba igrati bar 40 partija da bi ga masteriro. Ostale je dovoljno po par partija :/
f0rever Re: Ovo nije LOL ovo je dijametralno suprotnost 30.01.2013. 02:36 #472120

Dovoljno je da znas sta svaki heroj moze, da, to je tacno..

I koncept igrice, da, i to je tacno...

Ali ti to ne mozes nauciti za pola godine...

Za pola godine, ti mozes eventualno da naucis neke lakse heroje, i naravno, opet, ne savrseno...

Tipa, da naucis da stilas s Gondarom, ali da uvek zaboravis da bacis `track`, ili da naucis da sa Lionom bacas ulti i tako redjas kilove, ali da zaboravis da napravis dager, da uletis i pomognes timu na vreme, i slicno..

Sve je to iskustvo, i to se ne uci preko noci(citaj, za pet-6 meseci..)..

Nije Invoker samo tezak...

Shadow Fiend - jako mrsav heroj, treba znati kako faramti sa njim, treba nauciti blokirati kripove kako treba, treba savladati raze, ima dosta stvari...

Invoker - najvise jer treba da nacis sve magije napamet...

Tu su i na primer, Shadow Deamon, Wisp, Tauren, Shaker , Meppo, Chen(za ova dva, na primer, treba jak mikro)...

Dakle, poenta je :

Ti mozes da naucis da igras Dotu za 5 meseci, ali ne mozes da kazes da je igras dobro...

U prvom gejmu gde su malo iskusniji igraci, shvatices koliko ne znas. :)

:: Imam ja nekih 9 kljuceva... ako neko hoce nek se javi i nek mi objasni kako se salju ti kljucevi prvo :
:: A drugo... u DOTU2 se ulogujem jednom u par meseci i popizdim koliko su glupi ljudi i noob-ovi ti sto je igraju, tako da se nadam da cete vi biti malo pametniji .
:: A sto se ovoga tice
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: `Tesko da Dota moz` da se nauci posle pola godine.
:: Za pola godine, ti mozes da naucis da igras jednog heroja, i da naucis koje ajteme njemu u 50% situacija treba, kao i od koga treba da se `plasis`, da naucis magije ostalih heroja, itd.
:: Po mom misljenju, barem godinu dana, da bi igrao Dotu kako treba
:: Ja sam poceo sa Terrorblade, a Dotu igram oko, hm, skoro 3 godine...
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: ...dovoljno je da razumes koncept igre, da znas sta svaki heroj koristi i da ZNAS da igras :
:: Ja nisam igrao LOL 2 i po godine, i odem pre mesec dana... kada je izbaceno pola novih heroja. Uzmem heroja koga prvi put vidim i napravim dar mar. Za neke treba malo uigranosti, ali nista sto se ne moze u par partija steci
:: P.S
:: Ok, priznajem da je jedino Invoker u DOTA2 heroj kojeg treba igrati bar 40 partija da bi ga masteriro. Ostale je dovoljno po par partija :/
markopvict Meppo, Chen(za ova dva, na primer, treba jak mikro)... 30.01.2013. 09:24 #472130

broj poruka: 4515
sta je mikro?

Najteze je igrati sa int herojima - papirima...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stefano Re: Meppo, Chen(za ova dva, na primer, treba jak mikro)... 30.01.2013. 11:43 #472152

To je kako reci micro-movement tj precizno kretanje sa nekoliko jedinica istovremeno, konkretno u ovom slucaju imas Mepo-a koji na 16 lvl uz scepter ima 5 heroja-jedinica gde je veoma tesko kontrolisati svaku, isto je i sa Chen-om koji moze da prisvoji sa magijom 3 jaka kripa iz woods-a od kojih svaki ima neku magiju da castuje, zato vecina izbegava ovakve heroje xD

:: sta je mikro
djokosrb Vidim 30.01.2013. 11:49 #472156

Igrale se RTS igre,itekako :)

f0rever Re: Meppo, Chen(za ova dva, na primer, treba jak mikro)... 30.01.2013. 13:21 #472165

Zavisi sa kojim int. herojima.

Sve je to relativno. Rekao ti je covek sta je mikro. :)

:: sta je mikro
:: Najteze je igrati sa int herojima - papirima..
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs