Ma muka je to kad nece,da skrenes.Mene je tako zezala sugava Hard Reset i sve zbog DX-a.Posle sam nasao neki DX SDK od 585MB i nikad vise nisam imao problema.
Moj tip je da je odradio krek pa probao posle patch, nece na krekovani exe da ide patch uglavnom, krek tek na kraju. To objasnjava da je radilo ranije a sad nece, obrnuo slucajno redosled.
To je upravo i moj tip. Bas tako. A pitanje je da li je ranije igrao sve sa update-ima ili ne, a i sam kaze da koristi skidrow.
:: Moj tip je da je odradio krek pa probao posle patch :: nece na krekovani exe da ide patch uglavnom, :: krek tek na kraju. To objasnjava da je radilo ranije a sad nece :: obrnuo slucajno redosled :: :: E sad, ne mora da znaci :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Kakav crni krek i bakraci..Sve regularno ide ali nece pa da ga hebes! Pokrenem ja igru,sve to radi ali nece da ucita load game. Mogu samo da krenem iz pocetka pa opet ako izadjem nece da ucita od poslednjeg checkpointa! Nemam ja problem sa pokretanjem vec iscitavanjem nivoa!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Imam hard od 320GB, radim i video rendering pored igara i filmova, serija i jako brzo se napuni HDD, brisem redovno sve sto ostane, sve sto odigram i odgledam ali mali je kapacitet, brzo se napuni i zato uvek kuburim sa prostorom. Neki filmovi kao Pitch Black i Hronike Ridika se ne brisu! .) @Shone, ako budes nekada imao zelju i vremena, napravi i meni iso pa narezi ili uploaduj negde, skratio bi mi muke. :)
Heh! Kakve bre hronike ridika, igra, prvi deo, je odlicna, ali filmovi, sta znam. Da si rekao Snatch ili tako nesto, pa i da razumem zasto se ne brise. C c c
Nije problem, meni je iso na kompu, kao i patchevi, lek, i sve sto ide jedno s drugim, mogu da ti recnem ako hoces, ali bojim se da ce jos neko da me napadne da i njemu, i njemu.....
Mislim da je najbolje da ja to upload-ujem negde pa Vam dam lepo link, sto cu i da uradim. .)
:: Imam hard od 320GB, radim i video rendering pored igara i filmova, serija i jako brzo se napuni HDD, brisem redovno sve sto ostane, sve sto odigram i odgledam ali mali je kapacitet, brzo se napuni i zato uvek kuburim sa prostorom. Neki filmovi kao Pitch Black i Hronike Ridika se ne brisu! . :: @Shone, ako budes nekada imao zelju i vremena, napravi i meni iso pa narezi ili uploaduj negde, skratio bi mi muke. : :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
:: Kakav crni krek i bakraci..Sve regularno ide ali nece pa da ga hebes :: Pokrenem ja igru,sve to radi ali nece da ucita load game :: Mogu samo da krenem iz pocetka pa opet ako izadjem nece da ucita od poslednjeg checkpointa :: Nemam ja problem sa pokretanjem vec iscitavanjem nivoa :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
:: Resio..Radi ki sat sve leti yuhuuu..Sad se gaminguje opasno :))) :: :: P.S.Hvala svima koji su se potrudili da pomognu :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Problem se sastoji iz vise delova!Postoji procedura!
24.01.2013. 11:11
status: user broj poruka: 18472
1.Igra iz prve radi dok ne zakuca ili ne poginem ,kasnije nije moguce ucitati ni jedan save. Napominjem da ista igra na drugoj platformi radi bez problema !
2.Svaka sledeca instalacija prolazi normalno ali iz nekog razloga vise nije moguce ubaciti patch,,dx11,hi texture pack doduse ovo sve zajedno i nije moguce bez 1.9 Patch-a koji nije hteo da se instalira vise osim taj prvi put!
3.I ako nisam krekovao igru i pored reinstalacije i ciscenja iz svih mogucih registara i ponovo nove instalacije svaki put je glavni exe file bio korumpiran Zasto?Nemam pojma!(nije vec krekovan u instalaciji,krek je zasebno ostavljen)! (Ovde je delimicno Misko bio u pravu,tj bio je na pravom putu) Probao sam sa dve verzije igre,situacija je bila ista!
4.Skinuo sam original exe file 1.1v,zamenio sa postojecim u novoj instalaciji i patch i sve ostalo je odradilo svoje!
5.Da bih mogao da nastavim dalje tj da krene iscitavanje nivoa koje svakako nije bilo moguce i to je bio prvenstveno glavni problem umesto skidrow ubacio sam FLT (zasluge shonetu)
6.Sve ovo je proradilo na ovaj nacin,FLT recimo nije radio iz prvog puta kada je sve proslo kako treba osim sto nisam mogao da ucitavam nivoe.Razlog zasto sam i postavio temu!
Na ovaj nacin sad radi sve..Deluje malo zamrseno ali sam ipak uspeo da resim!
P.S.Save-ovi su ostali,igru sam samo nastavio :)))
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.