Ma mene interesuje ko je pljuvao i sta konkretno, jer je igra odlicna kao i prva dva dela, nista vise.
Nigde nisam rekao da si je ti pljuvao, a to da sam cuo negde nesto pa necu da je igram (taj tvoj ortak to mi tek bezveze) Ko da je neki totalno nepoznat naslov u pitanju od neke totalno jadne firme. Isto to moze da kaze za nadolazeci Bioshock 3 recimo, greota...
Ja iskreno nisam nesto preterano ni ocekivao od ove igre, tako da se nisam ni iznenadio, samo su mi ostali jos potvrdili da igra nije vredna tolike paznje.
@Dex Opusti se, DS je, ako ne najbolja, bar u top deset ikada, kada je taj zanr u pitanju. Ja nisam igrao drugi deo, ali prvi sam odigrao sa pravim uzivanjem, i stalno se kao nesto kanim da krenem drugi, pa zatim sad i treci, ali nikako. Jbg-a, malo slobodnog vremena, ali definitivno cu da je obrnem kad tad.
Ih, kad se setim samo Silent Hill-a, to je prava horor igra.
Dead Space ima sve ono sto treba da bi bila kompletna igra. Da je recimo fps(bas iz prvog lica) pitanje je da li bi bila to sto jeste, ovako ti daje osecaj klaustofobicnosti i bas ume da strecne, pogotovo nas sa 30+ godina. .)
:: Resident evil stari dobri delov :: kao i stari dobri silent hill-ovi :: i dead space serija :: :: To je to da valja od tog third person horor zanra :: :: A kao sto je resident evil operation raccon city (govno :: kao bajagi radio Capcom a ustvari neki cobani :: tako su i ovi marinci od Gearboxa.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Tek sam poceo da igram..Grafika je na nivou grafickog prikaza iz 2006-te,vidi se da su igru radili 7 godina hahaha.. Mislim da ce da ide na reinstal ali cisto da vidim sta ce se dalje izdesavati tek sam na pocetku,nekih 20 min igranja..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Mnogo kvari utisak ta grafika bas odbija a i prica mi nije nesto uverljiva .. Nazalost ovo ide na reinstal u oblivion!
Mislis na area 51? Ako na tu igru mislis, originalna, stara igra, iz, ne secam se tacno, 2002-2005 god., je bila savrsena igra, gameplay za to vreme extra. A ova nova, od pre koju godinu, totalno smece, a bila najavljivana i po trailerima je izgledala WOW!!!
Odigrao sam nekih pola sata i igra mi je ostavila pozitivan utisak.
Nije mi jasno sto je toliko napljuvase, jeste grafika sranje, ali atmosfera je na sasvim pristojnom nivou, pogotovo kada stavite sluske, pojacate do kraja i slusate kako vam senzor sve brze kuca xD
Izgleda da u danasnje vreme igra na prvom mestu mora da ima dobru grafiku da bi se dalje polemisalo o njoj.
Precicu je sa zadovoljstvom, definitivno vuce atmosferu iz filma, skoro sam odgledao prva dva dela, tako da mi je igra posle filma dobro legla.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.