Igrao na strelice jeste malo veci izazov tako da se igra ne mozes brzo da reagujes kao sa misem ali izgleda retardirano kad ga pomeras kad ga pomeras levo desno gore dole valjda ce re6 biti dobar kao i petica :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Ja sam odigrao re2 na pc-ju gde jedino ima hard mode i to na tastaturi :: :: Sta ce ti mis za takvu igru, :: fixirane kamere :: nemas slobodu nisanjenja/pucanja, :: ne znam sta bi radio sa misem.. :: :: WSAD kretanj :: K trcanj :: SPACE akcij :: L gar :: . inventa :: :: Ti si igrao na strelice :: :: @Dejza :: Da naravno da se secam, prvi deo je boze sacuvaj ali opet pionir :: ali oni posle su bili relativno ok :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 ::
Ma nek se krece lik kako god, to je igra od pre 15 godina, nema moush kepCHr, a to opet svejedno nema veze sa tastaturom i misem.
inace najlaksi re u serijalu je re2 (sem hard moda koji postoji samo na pc-ju) pa i on je opet i teza igra i zanimljivija od gomile sranja koja izlaze u poslednjih 5 godina, racunajuci i re5 i re6...
igrao sam 5-cu ali lapo sata..osim dobre grafe mi je bila totalni krs, pogotovo ta promena sa kamerom kao u dead space.
odrastalo se i uzivalo u rez 1,2,3 na ps 1-cu . To su bile igre....
jos uvek kruzi interna legenda iz drustva..kako je moj drugar u 1,2 delu ne secam se, naslagao 6 zombija jednim metkom iz magnuma :D
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
MacBook Air 13.3
:: Da si igrao nekada resident evil 5 mercenaries :: znao bi da je najveci rank SS kod capcoma bio i ostao, e sad kako mi izgled :: SS ne postoji za ovaj benchmark vec je S najveca ocena :: :: S :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Jako lepo radi na HD 7950 (ovo je default klok 880MHz) + AMD FX-8150. I cini mi se da i na ovom procesoru radi dobro nema bottleneck-a, izgleda da je optimizovana za vise jezgara.
Samo jer sam ljubitelj starih re igara igram ovo, inace ovo je totalno retardirana igra. imas udaranje neke kung fu poteze, nisan je debilan, fizika kretanja lika i kamera i kako bacaka glavu je uzasna
milijardu quick time eventsa , klikci ovo klikci ono, pumpaj ovo i to svakih 2 sekunde nesto.
na q po defaultu imas ej bre strelicu BLING BLING OVDE OVDE , ko da je igra open world pa nemas ideju gde treba da ides...
interfejst na ekranu i to sto izlazi non stop je ko iz 95 godine, ko za konzole od pre 15 godina
Ko da igram mutirani max pejn / god of war / hitman / operation racoon city uzas i katastrofa od igre...
A tek kretanje kad drzis na dole/nazad, krene lik da mi trci ka meni/kameri umesto da ide unazad, od toga mi se sere. Prvi resident sa ovim debilnim kretanjem, direkcionim.
+ je grafika nazadovala u odnosu na peticu, ovo je dosta lose. Izgleda bas niskobudzetno sto mi ne ide uz Capcom, mzoda je odigram, mada sumnjam sad ce novi Bioshock...
:: OVO JE TAKO GOVNO OD IGRE :: :: Samo jer sam ljubitelj starih re igara igram ovo, inace ovo je totalno retardirana igra :: imas udaranje neke kung fu poteze, nisan je debilan, fizika kretanja lika i kamera i kako bacaka glavu je uzasn :: :: milijardu quick time eventsa , klikci ovo klikci ono, pumpaj ovo i to svakih 2 sekunde nesto :: :: na q po defaultu imas ej bre strelicu BLING BLING OVDE OVDE , ko da je igra open world pa nemas ideju gde treba da ides.. :: :: interfejst na ekranu i to sto izlazi non stop je ko iz 95 godine, ko za konzole od pre 15 godin :: :: Ko da igram mutirani max pejn / god of war / hitman / operation racoon cit :: uzas i katastrofa od igre.. :: :: A tek kretanje kad drzis na dole/nazad, krene lik da mi trci ka meni/kameri umesto da ide unazad, od toga mi se sere. Prvi resident sa ovim debilnim kretanjem, direkcionim :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.