Ne vredi kad meni sa onom Digitalnom verzijom crashuje i na prvom nivou ali igra je fino,lepo je optimizovana samo sto ne vidim neki napredak u odnosu na Crysis 2.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
To sto ti imas je partable verzija kao i moja. Treba da ubacis reloaded crack sa reloaded dll file-ov u bin folder. Ja sam sacuvao original exe file,samo sam ga preimenovao.. Igru pokrenes iz tog foldera sa crackovanim exe reloaded fileom!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Toliko o tome da neko ne moze da igra na high da apsolutno mora sve na very ultra high, jer veoma smeta ljudima i sve bode oci dok igraju kako brboce voda i slicno...
Model coveka uoopste nije nesto posebno,ni priblizno kako su predstavili u Cry 3 engine. Warhead i dalje ima jasnije definisane modele,ovo vise deluje kao nacrtano.
:: @Sk :: Kako majke ti ne vidis napredak u odnosu na C2, ne da je napredak, nego ogroman, pogledaj samo texture i shadere, bas extra izgleda :: :: ::
Ti znas sta je sala? Jesam izostavio smajli ali ne moras da shvatas bukvalno :)
:: Ti znas sta znaci diplomatski odgovor :: :: @Sv :: Inace vi ste svi muskarcine ko bred pit i slicno.. :: Lome se devojke oko vas :: :: Ako vas zanima kako devojka izgleda :: pitajte je kulturno da vam posalje slike na mejl.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Nisi me razumeo, da je hteo da kaze da izgleda kao cat woman ili debela lubenica rekao bi odmah, dakle dzaba ga pitas, to je to, diplomatski odgovor, nista od njega vise neces izvuci.
Cvrc milojka, tolika je razlika u grafici da se ni ne primecuje (koliko vidim po komentarima) a potrebne tolike pare za grafiku ??? Koliko vidim placa se grafika debelo, a cisto sumnjam da je igra bolja od DS3. Drago mi je sto nisam bacio pare za bolju graficku.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Toliko o tome da neko ne moze da igra na high :: da apsolutno mora sve na very ultra high, :: jer veoma smeta ljudima i sve bode oci dok igraju kako brboce voda i slicno.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Cvrc milojka, tolika je razlika u grafici da se ni ne primecuje (koliko vidim po komentarima) a potrebne tolike pare za grafiku ?? :: Koliko vidim placa se grafika debelo, a cisto sumnjam da je igra bolja od DS3 :: Drago mi je sto nisam bacio pare za bolju graficku :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Toliko o tome da neko ne moze da igra na high :: :: da apsolutno mora sve na very ultra high, :: :: jer veoma smeta ljudima i sve bode oci dok igraju kako brboce voda i slicno.. :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: CpuCooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mis:Mx 51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
il svi pikaju crizu ili ne smeju da se jave..vidim da se ja prvi javljam povodom zahtevnosti.
multy mi je radio bez problema u najvecem fajtu preko 55 fps. single player, ista podesvanja, sve na high, msaa x4 ( probavao i bez, isti djavo prakticno ) , 25 fps na pocetku igre, na brodu..na palubi tj otvorenom...What the JEBENO fuck bre ??? unutra je oko 45-50 ali jebote nema smisla
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
i sta sad ti si kao faca prvi si probao crysis 3 ? hehehehe daj reci jebene utiske mojne seres dal se neko javlja prvi ili ne
jebe mi se za tvoje fps-ove reci kakva je grafika alo bre!!! dokle vise slusam ovde glupe komentare o najnovijoj igrici? reci kakva je igra o cemu se radi ? opisi je!
:: il svi pikaju crizu ili ne smeju da se jave..vidim da se ja prvi javljam povodom zahtevnosti. :: :: multy mi je radio bez problema u najvecem fajtu preko 55 fps. single player, ista podesvanja, sve na high, msaa x4 ( probavao i bez, isti djavo prakticno ) , 25 fps na pocetku igre, na brodu..na palubi tj otvorenom...What the JEBENO fuck bre ??? :: unutra je oko 45-50 ali jebote nema smisl :: :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: ::
Rec je o viskoznom filosofskom delu mega-kvaliteta. Radnja, poetika i tema dela je viseslojna i veoma tesko objasnjiva. Ova igra je apoteoza svih slutnji i nadanja i megaverzum iskonske sustine.
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Skinite ove fajlove moj je upload znaci radi 100% > http://BillionUploads.com/8xydzrcxf58 :: Iskopirati ih u :: :: 1. P2P verzija >Igra gde je iskopirana/ User i onda prekopirajte profile i save game :: :: 2. Reloaded verzija > C:/Users/Username/Saved Games/Crysis :: :: Izaberite misiju 2 i vozite bez kresovanja :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Jel resen problem samo za drugu misiju ili i za ostale?
Posto se zale da im crash-uju kasnije i jos neke misije na netu...
``They called me... Prophet``
:: Skinite ove fajlove moj je upload znaci radi 100% > http://BillionUploads.com/8xydzrcxf58 :: Iskopirati ih u :: :: 1. P2P verzija >Igra gde je iskopirana/ User i onda prekopirajte profile i save game :: :: 2. Reloaded verzija > C:/Users/Username/Saved Games/Crysis :: :: Izaberite misiju 2 i vozite bez kresovanja :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Link ubacite u Jdownloader,da bi izbegli reklame i td... Do kraja igre nema problema. Info je pozajmljen sa partis.si. Znaci ja sam uradio samo copy-paste.
Nadalje visina, sirina, a bogme i dubina ovoga ostvarenja prelazi ocekivanja miliona, i domet istog cini se neuhvatljivim i neprelaznim trenutkom nase realnosti. Monumentalno.
Skinuo, dobio nekakav .exe fajl, pokrenuo, instalirao mi je gomilu bespotrebnih programa koje sam momentalno obrisao... Ovde nigde ne vidim fajlove za Crysis 3.
O cemu se radi?
``They called me... Prophet``
:: Link ubacite u Jdownloader,da bi izbegli reklame i td.. :: Do kraja igre nema problema :: Info je pozajmljen sa partis.si :: Znaci ja sam uradio samo copy-paste :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Verzija :Crysis 3 Digital Deluxe FULL UNLOCKED-SG ne radi sa ovim fajlovima,save game i profiles nalaze se u samom folderu igre/ User/,kada ih zamenim dobijem o5 crash. Ako je to ta misija : Welcome to the Jungle,posto ih ima milion...valjda je ta. U principu,svaka od misija bi trebalo da se ucita,ovo je kompletni save game,ali..nece.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.