Jel uspeo neko da ubije poslednjeg Boss-a u Crysis 3?
STRANA 2 OD 2
tortojed
Re: ....
26.02.2013. 21:59
status: user broj poruka: 11010
Ne. Kod mene se bio pojavio sledeci problem (reloaded instalacija, 2xISO od po 7GB): posle prolaska kroz one silne hale i hodnike, penjanje i spustanje stepenicama itd., Englez mi pokazuje ``danasnji izgled Njujorka`` (razrusenog i obraslog zelenilom). Nakon toga, kada je trebalo ici dalje, za trenutak bi se pojavljivale konture pocetnog ekrana sledece misije, ali bi odmah zatim ekran monitora postajao crn, ne racunajuci strelicu misa koja se bez problema (ha, ha, ha!) kretala po tunelu usred mraka....Nista nije pomagalo izuzev ctrl+alt+del, nakon cega mi je task manager saopstavao da ``crysis3.exe stopped responding``... Ruski lek obavestava da je ``krivica`` do bolesti zvane securom, te da valja obrisati fajl rle.dll iz prethodnog recepta pa primeniti prepisani (novi) tretman.
Terapija uspesna!
:: ako mislis na deo kad uzmes bolt sniper a on nema metaka, moras da retstartujes misiju.. :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX27 :: ::
:: Ne. Kod mene se bio pojavio sledeci problem (reloaded instalacija, 2xISO od po 7GB): posle prolaska kroz one silne hale i hodnike, penjanje i spustanje stepenicama itd., Englez mi pokazuje ``danasnji izgled Njujorka`` (razrusenog i obraslog zelenilom). Nakon toga, kada je trebalo ici dalje, za trenutak bi se pojavljivale konture pocetnog ekrana sledece misije, ali bi odmah zatim ekran monitora postajao crn, ne racunajuci strelicu misa koja se bez problema (ha, ha, ha!) kretala po tunelu usred mraka....Nista nije pomagalo izuzev ctrl+alt+del, nakon cega mi je task manager saopstavao da ``crysis3.exe stopped responding``... Ruski lek obavestava da je ``krivica`` do bolesti zvane securom, te da valja obrisati fajl rle.dll iz prethodnog recepta pa primeniti prepisani (novi) tretman :: :: Terapija uspesna :: :: :: :: ako mislis na deo kad uzmes bolt sniper a on nema metaka, moras da retstartujes misiju.. :: :: :: :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: :: INTEL SSD 330 60G :: :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CORSAIR HX85 :: :: ASUS MX27 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.