a za ovo si dobro rekao :`pc gaming je skup sport` ....
`Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3 licno sam uporedio par naslova u ostalom u fulu ga igras na njima ja sad sa ovom kartom koja je stara 2godine i 3 meseca jedva na midium a konzola od 2006 je guta ??? Tako da molim te zaobidji me sa tim.Slazem se da je grafika na pc alan wake bolja ali to je samo jedna igra dok ostalo zna se ...Jos kad izadje 720 pa ga uzmes i tamo 2020 kazes jebote stuca mi crysis 6 a na xobox ps4 leti.... e...... lepo kazem pc gaming je skup sport`
Re: samo cu reci ha-ha-ha & ma mozesh i ti da zaobidjesh mene
01.03.2013. 20:06
status: user broj poruka: 3730
Aj ljubite brat nemoj da talasas moze ? da je tako niko ne bi kupovao konzole vec pc i puca pare u nedogled. Prvo poredis novu tehologiju sa starom to je pod 1 poredi ti crysis 3 na pc i ps4 ili xbox720 pa onda trubi.Poredi ti Crysis 2 na jednom i na drugom sistemu pa onda pricaj.Crysis na xbox mu nista nefali to sto pc trenutno ima prednost koja ce trajati par meseci i posle cao.Slazem se da pc ima full pontecijal hardwera ali dzabe mu konzole odredjuju pravila i kraj. I to je tvoje misljenje naspram 150 milion i vise korisnika koji koriste konzolu.Ja licno koristim pc jer nisam u mogucnosti da ispratim cene igara i opreme Long live PC Death to Console uvek bilo ali dzabe....
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: mozesh drugog da ubedjujesh sta da uzme, imao konzolu probao i prodao (na mene konzola ostavila bedan utisak) !!! a ovo za 2020 zesce si se izlupao.. :: :: evo primer :: http://www.youtube.com/watch?v=-a3eilZRly :: ako sam ne vidish razliku jbg.. :: :: a za ovo si dobro rekao :`pc gaming je skup sport` ... :: :: :: `Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3 licno sam uporedio par naslova u ostalom u fulu ga igras na njima ja sad sa ovom kartom koja je stara 2godine i 3 meseca jedva na midium a konzola od 2006 je guta ??? Tako da molim te zaobidji me sa tim.Slazem se da je grafika na pc alan wake bolja ali to je samo jedna igra dok ostalo zna se ...Jos kad izadje 720 pa ga uzmes i tamo 2020 kazes jebote stuca mi crysis 6 a na xobox ps4 leti.... e..... :: lepo kazem pc gaming je skup sport ::
Re: Re: samo cu reci ha-ha-ha & ma mozesh i ti da zaobidjesh mene
01.03.2013. 20:26
status: user broj poruka: 3278
`poredi ti crysis 3 na pc i ps4` - vise bih voleo da ih ti uporedish...
`Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3` -ovo je tvoja recenica, inace realno je porediti trenutnu situaciju, konzola xbox360 i PS3 nema sta da trazi - trenutno a i u buduce ...
Sa jedne strane gaming na pc je skup sport a sa druge strane skupe su igre na konzoli - pa sta je jeftino ?
Ah da 100 i kusur miliona su glasali za nekog pa ne znaci da su bili u pravu !
:: :: Aj ljubite brat nemoj da talasas moze ? da je tako niko ne bi kupovao konzole vec pc i puca pare u nedogled :: Prvo poredis novu tehologiju sa starom to je pod 1 poredi ti crysis 3 na pc i ps4 ili xbox720 pa onda trubi.Poredi ti Crysis 2 na jednom i na drugom sistemu pa onda pricaj.Crysis na xbox mu nista nefali to sto pc trenutno ima prednost koja ce trajati par meseci i posle cao.Slazem se da pc ima full pontecijal hardwera ali dzabe mu konzole odredjuju pravila i kraj :: I to je tvoje misljenje naspram 150 milion i vise korisnika koji koriste konzolu.Ja licno koristim pc jer nisam u mogucnosti da ispratim cene igara i oprem :: Long live PC Death to Console uvek bilo ali dzabe... :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: mozesh drugog da ubedjujesh sta da uzme, imao konzolu probao i prodao (na mene konzola ostavila bedan utisak) !!! a ovo za 2020 zesce si se izlupao.. :: :: :: :: evo primer :: :: http://www.youtube.com/watch?v=-a3eilZRly :: :: ako sam ne vidish razliku jbg.. :: :: :: :: a za ovo si dobro rekao :`pc gaming je skup sport` ... :: :: :: :: :: :: `Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3 licno sam uporedio par naslova u ostalom u fulu ga igras na njima ja sad sa ovom kartom koja je stara 2godine i 3 meseca jedva na midium a konzola od 2006 je guta ??? Tako da molim te zaobidji me sa tim.Slazem se da je grafika na pc alan wake bolja ali to je samo jedna igra dok ostalo zna se ...Jos kad izadje 720 pa ga uzmes i tamo 2020 kazes jebote stuca mi crysis 6 a na xobox ps4 leti.... e..... :: :: lepo kazem pc gaming je skup sport :: ::
Re: Re: Re: samo cu reci ha-ha-ha & ma mozesh i ti da zaobidjesh mene
01.03.2013. 20:32
status: user broj poruka: 3730
Slusaj zaista nemam nameru stbom da se raspravljam cinjenice stoje to sto ti pricas je 10%tacno ostalo nije.Dao si mi beta snimak de su razlike minorne ....Tako da molim te popi pice i razmisljaj kako ces da opljackas banku da bi igrao sve pc igre na max dok ce ostali da sve to furaju na konzoloma ...Platis komp 1000 evra posle dve godine vredi 300 platis konzolu 400 prodas je za 250 pa koje vise izgubio ???
A to sto tebi nije merilo 150 milona ljudi sta da kazem sem srbija.Ovde Asus vlada jos uvek(reklamacija zilion) a EVGA HIS Gainward ,Sapphire kidaju .Tako da zaobidji me srpske logike.Dexter je objasnio cinjenicu da sve igre na konzoli rade 35 frame na tv da vidim 9800 da tera Crysis 3 30 frame ajde bre ..
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: `poredi ti crysis 3 na pc i ps4` - vise bih voleo da ih ti uporedish.. :: :: `Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3` -ovo je tvoja recenica, inace realno je porediti trenutnu situaciju, konzola xbox360 i PS3 nema sta da trazi - trenutno a i u buduce .. :: :: Sa jedne strane gaming na pc je skup sport a sa druge strane skupe su igre na konzoli - pa sta je jeftino :: :: Ah da 100 i kusur miliona su glasali za nekog pa ne znaci da su bili u pravu :: :: :: :: :: :: Aj ljubite brat nemoj da talasas moze ? da je tako niko ne bi kupovao konzole vec pc i puca pare u nedogled :: :: Prvo poredis novu tehologiju sa starom to je pod 1 poredi ti crysis 3 na pc i ps4 ili xbox720 pa onda trubi.Poredi ti Crysis 2 na jednom i na drugom sistemu pa onda pricaj.Crysis na xbox mu nista nefali to sto pc trenutno ima prednost koja ce trajati par meseci i posle cao.Slazem se da pc ima full pontecijal hardwera ali dzabe mu konzole odredjuju pravila i kraj :: :: I to je tvoje misljenje naspram 150 milion i vise korisnika koji koriste konzolu.Ja licno koristim pc jer nisam u mogucnosti da ispratim cene igara i oprem :: :: Long live PC Death to Console uvek bilo ali dzabe... :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphir :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: mozesh drugog da ubedjujesh sta da uzme, imao konzolu probao i prodao (na mene konzola ostavila bedan utisak) !!! a ovo za 2020 zesce si se izlupao.. :: :: :: :: :: :: evo primer :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=-a3eilZRly :: :: :: ako sam ne vidish razliku jbg.. :: :: :: :: :: :: a za ovo si dobro rekao :`pc gaming je skup sport` ... :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3 licno sam uporedio par naslova u ostalom u fulu ga igras na njima ja sad sa ovom kartom koja je stara 2godine i 3 meseca jedva na midium a konzola od 2006 je guta ??? Tako da molim te zaobidji me sa tim.Slazem se da je grafika na pc alan wake bolja ali to je samo jedna igra dok ostalo zna se ...Jos kad izadje 720 pa ga uzmes i tamo 2020 kazes jebote stuca mi crysis 6 a na xobox ps4 leti.... e..... :: :: :: lepo kazem pc gaming je skup sport :: :: ::
Re: Re: Re: Re: samo cu reci ha-ha-ha & ma mozesh i ti da zaobidjesh mene
01.03.2013. 20:36
status: user broj poruka: 3278
drmni i ti jednu, malo si nervozan, bice ti lakse...
:: :: Slusaj zaista nemam nameru stbom da se raspravljam cinjenice stoje to sto ti pricas je 10%tacno ostalo nije.Dao si mi beta snimak de su razlike minorne ....Tako da molim te popi pice i razmisljaj kako ces da opljackas banku da bi igrao sve pc igre na max dok ce ostali da sve to furaju na konzoloma ...Platis komp 1000 evra posle dve godine vredi 300 platis konzolu 400 prodas je za 250 pa koje vise izgubio ?? :: :: A to sto tebi nije merilo 150 milona ljudi sta da kazem sem srbija.Ovde Asus vlada jos uvek(reklamacija zilion) a EVGA HIS Gainward ,Sapphire kidaju .Tako da zaobidji me srpske logike.Dexter je objasnio cinjenicu da sve igre na konzoli rade 35 frame na tv da vidim 9800 da tera Crysis 3 30 frame ajde bre . :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: `poredi ti crysis 3 na pc i ps4` - vise bih voleo da ih ti uporedish.. :: :: :: :: `Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3` -ovo je tvoja recenica, inace realno je porediti trenutnu situaciju, konzola xbox360 i PS3 nema sta da trazi - trenutno a i u buduce .. :: :: :: :: Sa jedne strane gaming na pc je skup sport a sa druge strane skupe su igre na konzoli - pa sta je jeftino :: :: :: :: Ah da 100 i kusur miliona su glasali za nekog pa ne znaci da su bili u pravu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Aj ljubite brat nemoj da talasas moze ? da je tako niko ne bi kupovao konzole vec pc i puca pare u nedogled :: :: :: Prvo poredis novu tehologiju sa starom to je pod 1 poredi ti crysis 3 na pc i ps4 ili xbox720 pa onda trubi.Poredi ti Crysis 2 na jednom i na drugom sistemu pa onda pricaj.Crysis na xbox mu nista nefali to sto pc trenutno ima prednost koja ce trajati par meseci i posle cao.Slazem se da pc ima full pontecijal hardwera ali dzabe mu konzole odredjuju pravila i kraj :: :: :: I to je tvoje misljenje naspram 150 milion i vise korisnika koji koriste konzolu.Ja licno koristim pc jer nisam u mogucnosti da ispratim cene igara i oprem :: :: :: Long live PC Death to Console uvek bilo ali dzabe... :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: :: HD 6870 Sapphir :: :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: :: :: mozesh drugog da ubedjujesh sta da uzme, imao konzolu probao i prodao (na mene konzola ostavila bedan utisak) !!! a ovo za 2020 zesce si se izlupao.. :: :: :: :: :: :: :: :: evo primer :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=-a3eilZRly :: :: :: :: ako sam ne vidish razliku jbg.. :: :: :: :: :: :: :: :: a za ovo si dobro rekao :`pc gaming je skup sport` ... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3 licno sam uporedio par naslova u ostalom u fulu ga igras na njima ja sad sa ovom kartom koja je stara 2godine i 3 meseca jedva na midium a konzola od 2006 je guta ??? Tako da molim te zaobidji me sa tim.Slazem se da je grafika na pc alan wake bolja ali to je samo jedna igra dok ostalo zna se ...Jos kad izadje 720 pa ga uzmes i tamo 2020 kazes jebote stuca mi crysis 6 a na xobox ps4 leti.... e..... :: :: :: :: lepo kazem pc gaming je skup sport :: :: :: ::
:: update radi i ima lek, skini sa :: http://goo.gl/tPnq :: :: ili poseti partis.. :: :: :: :: Ako imate vremena od tolike rasprave da li ima lekic ako se ovaj update odradi?
Mogu slobodno reci veoma jaka desktop masina kosta oko 500e(bez monitora, sastavljanje iz delova gde je najpovoljnije) i vi ste mirni punih 3 godine, garancija je tu, a i veoma visoki detalji u 1080p(23-24`) rezoluciji.
Odvoji se 500e u startu, posle 3 godine(istekla garancija) siguran sam da masina moze sigurno da se proda za 300e i samo se doda jos 200-300 e za mirno spavanje naredne 3 godine i uzivanje u sasvim super gejmingu(ne idealnom, niti moze ispod 1000e)
Pa gospodo, racunica je tu, kome je ovo mnogo moze samnom da podje na jedno saransko kampovanje(2-3) dana pa da istih tih 200e koje odvaja jednom u 3 godine, sa njima nahrani ribe, svoja kolica gorivom, a svoju tibu podmiri gurmanskim specijalitetima...
Tako da gospodo, ne pricajte o ``skupim sportovima`` kada nemate pojma sta to stvarno oznacava, da ne pocnem da pominjem druge finansijske terminatore(naftu, cigarete, kladionice, splavove, banje, Zlatibor, Kopaonik, skijanje i ostale picke materine...)
Dokle god gledam ljude kako daju po 50-100e na mesecnom nivou za cigarete i ostale otrove, dozivotno cu kupovati skup hardver i nikada mi nece biti zao.
da i bez graficke karte naravno aj ovako npr AMD 8350 170 evra ploca nek je 150 evra memorija 50 evra 8GB napajanje lc power 70 euro hard disk 500 gb 60 evra kuciste 70 evra dvd citac 20 evra total 590 euro bez graficke karte karta nek bude 7870 210 euro total 800 evra monitor 24 inca 170 evra total 970 evra ova konfiguracija ce gurati 3 godine sigurno polse prve godine cena pada solidno druga drasticno treca da ne pricam
evo ti moja konfiguracija pre tri godine sa monitorom bez karte je kostalo 915 eura sa kartom koja je dolsa 6 meseci kasnije 1135 eura koliko to danas sve vredi moilm te ?
:: Skup sport? Ok, nije jeftin, ali pazi sad ovo.. :: :: Mogu slobodno reci veoma jaka desktop masina kosta oko 500e(bez monitora, sastavljanje iz delova gde je najpovoljnije) i vi ste mirni punih 3 godine, garancija je tu, a i veoma visoki detalji u 1080p(23-24`) rezoluciji. :: :: Odvoji se 500e u startu, posle 3 godine(istekla garancija) siguran sam da masina moze sigurno da se proda za 300e i samo se doda jos 200-300 e za mirno spavanje naredne 3 godine i uzivanje u sasvim super gejmingu(ne idealnom, niti moze ispod 1000e) :: :: Pa gospodo, racunica je tu, kome je ovo mnogo moze samnom da podje na jedno saransko kampovanje(2-3) dana pa da istih tih 200e koje odvaja jednom u 3 godine, sa njima nahrani ribe, svoja kolica gorivom, a svoju tibu podmiri gurmanskim specijalitetima.. :: :: Tako da gospodo, ne pricajte o ``skupim sportovima`` kada nemate pojma sta to stvarno oznacava, da ne pocnem da pominjem druge finansijske terminatore(naftu, cigarete, kladionice, splavove, banje, Zlatibor, Kopaonik, skijanje i ostale picke materine...) :: :: Dokle god gledam ljude kako daju po 50-100e na mesecnom nivou za cigarete i ostale otrove, dozivotno cu kupovati skup hardver i nikada mi nece biti zao :: :: Laku noc, svako dobro :: :: :: :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: da i bez graficke karte naravno :: aj ovako np :: AMD 8350 170 evr :: ploca nek je 150 evra :: memorija 50 evra 8G :: napajanje lc power 70 eur :: hard disk 500 gb 60 evra :: kuciste 70 evr :: dvd citac 20 evr :: total :: 590 euro bez graficke kart :: karta nek bude 7870 210 eur :: total 800 evr :: monitor 24 inca 170 evr :: total 970 evra :: ova konfiguracija ce gurati 3 godine sigurno polse prve godine cena pada solidno druga drasticno treca da ne prica :: :: evo ti moja konfiguracija :: pre tri godine sa monitorom bez karte je kostalo 915 eur :: sa kartom koja je dolsa 6 meseci kasnije 1135 eur :: koliko to danas sve vredi moilm te :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: Skup sport? Ok, nije jeftin, ali pazi sad ovo.. :: :: :: :: Mogu slobodno reci veoma jaka desktop masina kosta oko 500e(bez monitora, sastavljanje iz delova gde je najpovoljnije) i vi ste mirni punih 3 godine, garancija je tu, a i veoma visoki detalji u 1080p(23-24`) rezoluciji. :: :: :: :: Odvoji se 500e u startu, posle 3 godine(istekla garancija) siguran sam da masina moze sigurno da se proda za 300e i samo se doda jos 200-300 e za mirno spavanje naredne 3 godine i uzivanje u sasvim super gejmingu(ne idealnom, niti moze ispod 1000e) :: :: :: :: Pa gospodo, racunica je tu, kome je ovo mnogo moze samnom da podje na jedno saransko kampovanje(2-3) dana pa da istih tih 200e koje odvaja jednom u 3 godine, sa njima nahrani ribe, svoja kolica gorivom, a svoju tibu podmiri gurmanskim specijalitetima.. :: :: :: :: Tako da gospodo, ne pricajte o ``skupim sportovima`` kada nemate pojma sta to stvarno oznacava, da ne pocnem da pominjem druge finansijske terminatore(naftu, cigarete, kladionice, splavove, banje, Zlatibor, Kopaonik, skijanje i ostale picke materine...) :: :: :: :: Dokle god gledam ljude kako daju po 50-100e na mesecnom nivou za cigarete i ostale otrove, dozivotno cu kupovati skup hardver i nikada mi nece biti zao :: :: :: :: Laku noc, svako dobro :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Šta ovime dokazuješ? 150e ploča + kućište od 70€+70€ napajanje? Šta će ti to? Da svetli u mraku i stvara PROMAJU po stanu svojim strašnih ventilatorima od 12 ili 14 cm?!? Za AMD i dobar OC je dovoljna i ploča od 70€. Najobičnije LC Power napajanje 600W gura sav najnoviji hardver bez da se oznoji. (!)
Samo na ovom donjem predlogu bi uštedeo min. 130€ da si uzeo u obzir napajanje od 35€, kućište od 35€ i ploču za super 70€ cenu koja ima naponsku 4+1 kao i ove od 150€. I ništa ne bi izgubio u P E R F O R M A N S A M A tog PC-a.
Dodatak: umesto tog OMATORELOG hard-a od 500GB (60€ +) da ubaciš jedan 256GB (190€) SSD kao sav normalan svet ako ti je do LUKSUZIRANJA i dostigao bi ti tu tvoju cifru od 590 euro bez graficke karte. Ovime bi ti se igre pokretale i ceo sistem bi bio FLUIDNIJI bar vizuelno 40% u odnosu na klasičan sistem. MOŽDA I NEKI FREJM VIŠE IZVUČEŠ zbog brzog harda.
GRAFIČKA karta je pak ovde najveći luksuz. Jer kad moja ati 5670 (30€ u oglasima) gura krizu u 1440x900 na 45 konstantnih frejmova u medium podešavanjima, ne kapiram šta će nekom MENTOLU veća rezolucija na monitoru od 22 inča? Znači Full HD i besne grafike DOLAZE DO IZRAŽAJA tek sa monitorima preko 27 tj. 32 inča, što znači da na tih 590€ pored grafike, treba da doda još par stotina evra za KRŠTEN monitor od cirka tj. minimum 27 inča, da BAR OSOBA ISKORISTI TAJ POTENCIJAL NOVOG PC-a.
Jer ako MENTOL kupi grafiku od 200 ili 300€ a poseduje `platno` (monitor) od 22 inča, on je samo mentol bombona koja veruje da vidi razliku izmedju 720p i 1080p. Takvi su za mene BUDALE.
:: :: da i bez graficke karte naravno :: aj ovako np :: AMD 8350 170 evr :: ploca nek je 150 evra :: memorija 50 evra 8G :: napajanje lc power 70 eur :: hard disk 500 gb 60 evra :: kuciste 70 evr :: dvd citac 20 evr :: total :: 590 euro bez graficke kart :: karta nek bude 7870 210 eur :: total 800 evr :: monitor 24 inca 170 evr :: total 970 evra :: ova konfiguracija ce gurati 3 godine sigurno polse prve godine cena pada solidno druga drasticno treca da ne prica :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Au! Izvini, ali moram da ti kazem, al se nalupeta sad covece!
Pa, sta ispada, ja sam mentol sto imam 7970 kartu na monitoru od 24`, sa rezolucijom 1200p?! Heh! To sto pricas, da ljudi ne vide razliku izmedju 720p i 1080p, daj molim te, pricaj u svoje ime, i iz svog iskustva, a ne da ljude nazivas mentolima bespotrebno. Ako neko ima mogucnosti da potrosi vise para, i priusti sebi nesto skuplji hardware, sto da ne, ako je neko entuzijasta i voli skup hardware, sto da ne, podrzavam u potpunosti. Pusti te tvoje price. Svi, koji se i malo razumeju u HW, vrlo dobro znaju sta je dovoljno da se poteraju igre fino, naravno, to je sasvim ocigledno.
A ta tvoja prica da furas krizu na karti ati 5670, i to jos na medium setovanjima, sa konstantnih 45fps-a, hm. Mozda i moze, ali sa texturama na low. Ortak ima HD5850, pa mu se karta muci sa medium-low setovanjima na 720p, o cemu ti pricas!?!
Ma vidis da lupeta,klasican primer srpskog potrosaca .Po meni ne da nema pojma o hardweru nego je to strasno.Ne vredi trositi reci na takve likove majke mi. Nemoj tako 7970 jeste za budale po mnogima (sarkazam) sta ce ti kad karta od 100 evra zavrsava poso i bices miran 3 godine :D Ja napisao iznad da na medium cepam crizu3 jer ubi i procesor i kartu.Opste je poznato kad izadje kriza da je merilo za zahtevnost.Ali dzabe Prosecan srbin kupi racunar sad 2013 i to za osrednje pare tipa 500 euro(nepitaj sta je unutra) i kaze miran sam 3 godine .Da ali za office u trecoj. Kaze uzmi ssd znaci odbi 60 evra od moje konfiguracije i dodaj stoo znaci 1160 evra za kvalitetan gaming .,,,, Cuj netreba napajanje od 60,70 evra......ploca od 70......... Ne vredi dzabe rasprava U ostalom nas ministar kaze sad da je dozvoljeno 0.5 umesto 0,005 alfatoksina u mleku. Kakva drzava takav narod srecom mali broj se jos odupire.. Nego jel u tvojih 500 evra ulazi i ssd od 160 ??
:: Au! Izvini, ali moram da ti kazem, al se nalupeta sad covece :: :: Pa, sta ispada, ja sam mentol sto imam 7970 kartu na monitoru od 24`, sa rezolucijom 1200p?! Heh :: To sto pricas, da ljudi ne vide razliku izmedju 720p i 1080p, daj molim te, pricaj u svoje ime, i iz svog iskustva, a ne da ljude nazivas mentolima bespotrebno. Ako neko ima mogucnosti da potrosi vise para, i priusti sebi nesto skuplji hardware, sto da ne, ako je neko entuzijasta i voli skup hardware, sto da ne, podrzavam u potpunosti. Pusti te tvoje price. Svi, koji se i malo razumeju u HW, vrlo dobro znaju sta je dovoljno da se poteraju igre fino, naravno, to je sasvim ocigledno :: :: A ta tvoja prica da furas krizu na karti ati 5670, i to jos na medium setovanjima, sa konstantnih 45fps-a, hm. Mozda i moze, ali sa texturama na low :: Ortak ima HD5850, pa mu se karta muci sa medium-low setovanjima na 720p, o cemu ti pricas!? :: :: ::
SSD nije neophodan. Ne povecava performanse u igricama.
Samo mi reci, kada ti mislis da je ploca od 150e i graficka od 300e `must have`, sto imas plocu sa 4+2 naponskom, i graficku koja je oduvek bila u srednjem segmentu?
Za dobar gejming je 500e dovoljno, ako se rasporede na racionalan nacin.
Jedna dobra 7850 moze da potera vecinu igrica na zadovoljavajucim podesavanjima, jedan lep FX-6300 i M5a97 Asus ce biti sasvim dovoljni i futuristicki gledano, i jedan LCpower 6650 koji je daleko ispod 70e(oko 5500 RSD).
A da Spacewla lupa gluposti, to nije nista novo...
Ako hoces da igras sve na ultra-mega-giga i da ne padne ispod 60 FPS-a, nece biti dovoljan ni GTX680 u single izadnju, jer obicno sa time, dolazi i FULLHD rezolucija, and so on.
To je vec drugo. Ko ima para, uvek ce dati i 2000e na PC... Mi ovde, nadam se, pricamo o resanjima koje materijalno ne udaraju toliko po dzepu.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Ma vidis da lupeta,klasican primer srpskog potrosaca .Po meni ne da nema pojma o hardweru nego je to strasno.Ne vredi trositi reci na takve likove majke mi :: Nemoj tako 7970 jeste za budale po mnogima (sarkazam) sta ce ti kad karta od 100 evra zavrsava poso i bices miran 3 godine :D :: Ja napisao iznad da na medium cepam crizu3 jer ubi i procesor i kartu.Opste je poznato kad izadje kriza da je merilo za zahtevnost.Ali dzabe Prosecan srbin kupi racunar sad 2013 i to za osrednje pare tipa 500 euro(nepitaj sta je unutra) i kaze miran sam 3 godine .Da ali za office u trecoj :: Kaze uzmi ssd znaci odbi 60 evra od moje konfiguracije i dodaj stoo znaci 1160 evra za kvalitetan gaming .,,, :: Cuj netreba napajanje od 60,70 evra......ploca od 70........ :: Ne vredi dzabe rasprav :: U ostalom nas ministar kaze sad da je dozvoljeno 0.5 umesto 0,005 alfatoksina u mleku :: Kakva drzava takav narod srecom mali broj se jos odupire. :: Nego jel u tvojih 500 evra ulazi i ssd od 160 ? :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: Au! Izvini, ali moram da ti kazem, al se nalupeta sad covece :: :: :: :: Pa, sta ispada, ja sam mentol sto imam 7970 kartu na monitoru od 24`, sa rezolucijom 1200p?! Heh :: :: To sto pricas, da ljudi ne vide razliku izmedju 720p i 1080p, daj molim te, pricaj u svoje ime, i iz svog iskustva, a ne da ljude nazivas mentolima bespotrebno. Ako neko ima mogucnosti da potrosi vise para, i priusti sebi nesto skuplji hardware, sto da ne, ako je neko entuzijasta i voli skup hardware, sto da ne, podrzavam u potpunosti. Pusti te tvoje price. Svi, koji se i malo razumeju u HW, vrlo dobro znaju sta je dovoljno da se poteraju igre fino, naravno, to je sasvim ocigledno :: :: :: :: A ta tvoja prica da furas krizu na karti ati 5670, i to jos na medium setovanjima, sa konstantnih 45fps-a, hm. Mozda i moze, ali sa texturama na low :: :: Ortak ima HD5850, pa mu se karta muci sa medium-low setovanjima na 720p, o cemu ti pricas!? :: :: :: :: :: ::
Prvo ne pricamo o srednjem,nizem,vecem segmentu.Vec pricamo sta je potrebno da budes miran 3 godine.Te prica a sto ovo a ne ono mogu da mi prodju ako si upravu ali za graficku kartu tesko.Ja sigurno necu da uzmem kartu koja ce da POTERA vec da tera a da potera za 2-3 godine.Jel ako uzmes kartu koja poterava u prvoj godini ima da lipse u 3 .Recimo ja sam hteo 5850 ali se tad pojavila 6870 i uzeo nju 210 eura i gle posle 2 godine i jace furam naslove na sasvim korektnim podesavanjima osim krize de mi je sve na high a anti alising sam iskljucio jer cim opalim prvi stepen 30frame i manje. Naravno da sve zavisi od novca i mogucnosti ali nemojte price nije skup sport moze i za 500 a vamo posle 3 godine ili manje prc. Zato se i uzimaju konzole e sad sto su igre skupe ni za pc igre nisu jeftine.Naravno da se drzimo pirata ali naslovi poput BF3 Starcraft Guild wars2 i sl se dobro placaju.
:: SSD nije neophodan. Ne povecava performanse u igricama :: :: Samo mi reci, kada ti mislis da je ploca od 150e i graficka od 300e `must have`, sto imas plocu sa 4+2 naponskom, i graficku koja je oduvek bila u srednjem segmentu :: :: Za dobar gejming je 500e dovoljno, ako se rasporede na racionalan nacin :: :: Jedna dobra 7850 moze da potera vecinu igrica na zadovoljavajucim podesavanjima, jedan lep FX-6300 i M5a97 Asus ce biti sasvim dovoljni i futuristicki gledano, i jedan LCpower 6650 koji je daleko ispod 70e(oko 5500 RSD) :: :: A da Spacewla lupa gluposti, to nije nista novo.. :: :: Ako hoces da igras sve na ultra-mega-giga i da ne padne ispod 60 FPS-a, nece biti dovoljan ni GTX680 u single izadnju, jer obicno sa time, dolazi i FULLHD rezolucija, and so on :: :: To je vec drugo. Ko ima para, uvek ce dati i 2000e na PC... Mi ovde, nadam se, pricamo o resanjima koje materijalno ne udaraju toliko po dzepu :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: Ma vidis da lupeta,klasican primer srpskog potrosaca .Po meni ne da nema pojma o hardweru nego je to strasno.Ne vredi trositi reci na takve likove majke mi :: :: Nemoj tako 7970 jeste za budale po mnogima (sarkazam) sta ce ti kad karta od 100 evra zavrsava poso i bices miran 3 godine :D :: :: Ja napisao iznad da na medium cepam crizu3 jer ubi i procesor i kartu.Opste je poznato kad izadje kriza da je merilo za zahtevnost.Ali dzabe Prosecan srbin kupi racunar sad 2013 i to za osrednje pare tipa 500 euro(nepitaj sta je unutra) i kaze miran sam 3 godine .Da ali za office u trecoj :: :: Kaze uzmi ssd znaci odbi 60 evra od moje konfiguracije i dodaj stoo znaci 1160 evra za kvalitetan gaming .,,, :: :: Cuj netreba napajanje od 60,70 evra......ploca od 70........ :: :: Ne vredi dzabe rasprav :: :: U ostalom nas ministar kaze sad da je dozvoljeno 0.5 umesto 0,005 alfatoksina u mleku :: :: Kakva drzava takav narod srecom mali broj se jos odupire. :: :: Nego jel u tvojih 500 evra ulazi i ssd od 160 ? :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphir :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: Au! Izvini, ali moram da ti kazem, al se nalupeta sad covece :: :: :: :: :: :: Pa, sta ispada, ja sam mentol sto imam 7970 kartu na monitoru od 24`, sa rezolucijom 1200p?! Heh :: :: :: To sto pricas, da ljudi ne vide razliku izmedju 720p i 1080p, daj molim te, pricaj u svoje ime, i iz svog iskustva, a ne da ljude nazivas mentolima bespotrebno. Ako neko ima mogucnosti da potrosi vise para, i priusti sebi nesto skuplji hardware, sto da ne, ako je neko entuzijasta i voli skup hardware, sto da ne, podrzavam u potpunosti. Pusti te tvoje price. Svi, koji se i malo razumeju u HW, vrlo dobro znaju sta je dovoljno da se poteraju igre fino, naravno, to je sasvim ocigledno :: :: :: :: :: :: A ta tvoja prica da furas krizu na karti ati 5670, i to jos na medium setovanjima, sa konstantnih 45fps-a, hm. Mozda i moze, ali sa texturama na low :: :: :: Ortak ima HD5850, pa mu se karta muci sa medium-low setovanjima na 720p, o cemu ti pricas!? :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Za igranje uopšte nije potrebna nit skupa grafika nit skup procesor.Ljudi Crysis igraju i sa grafikama tipa 6670.Iskljuciš AA spustiš podešenje...Nike dobro igranje samo kad igraš na high ili ultra sa svim ukljucenim stvarima.Dugo sam se ja istim stvarima opterecivo pa sam igre igro a jedva su bile igrive sa svim glupostima koje sam cekiro. Inace ovaj patch nije doprineo nicemu osim što je instaliran.Potpuno nepotreban.Preskociti u svakom slucaju.
izrada jednog AAA naslova kosta puno, zbog toga nove konzole ce imati x86 kompatibilnu arhitekturu, ide se na to da se igre prvobitno razvijaju na pc-u pa uz jako malo izmena portuju na konzole, sve radi pojeftinjenja... tako da uzivajte, tvrdim da ce sve dolazece igre za nove konzole postojati i za pc. PS3 i XBOX 360 su stvarno bili na nivou high-end pc-a kada su se pojavili medjutim nove konzole upadaju u srednju klasu
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.