Nemoj tako kad amd bude zavrsio problem u julu za microstutering onda ce amd biti brend no.1 :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Nije u nekim nego u vecini . :: A zaboravio si i smooth gaming kod nVidia i microsttutering kod AMD :D:D: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Jbg pojavi se prva igra u 2013 koja je optimizovana za geforce kartice i odma problem a amd sponzorise tolike igrice i optimizuju ih pa opet mozes ko covek da igras sa nvidijom :)) cak je u nekim igricama brza od amd-ovih ostrva :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: Mushkin Chronos 180G :: :: GTX 58 :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: ::
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็ Batalite te price amd/nvidia, pa necemo valjda jos jednu temu u nizu da zatrujemo sada. c c c
@vladats Ja vec napisao na prethodnoj strani da skidam upravo tu, flt verziju, nekako sam sa njihovim verzijama uvek bio zadovoljan.
Ja sam instalirao flt verziju al nesto pri kraju mi je izasao neki error al zavrsilo instalaciju pa sad sam stavio reloaded da se skida :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็ :: Batalite te price amd/nvidia, pa necemo valjda jos jednu temu u nizu da zatrujemo sada. c c :: :: @vladat :: Ja vec napisao na prethodnoj strani da skidam upravo tu, flt verziju, nekako sam sa njihovim verzijama uvek bio zadovoljan.
Amd cards flickering fix. Navigate to %LOCALAPPDATA%4A GamesMetro LL and open user.cfg with text editor. Locate line r_api 2 and change it to r_api 0 for DirectX 9 renderer. Change user.cfg to read-only to prevent the game overwriting changes.
jedva cekam....:D Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
1. Optimized performance for AMD hardware. 2. Fixed shadow visual corruption bug on AMD 7xxx cards. 3. Fixed issue with game starting only in 3:1 resolution on some TV’s. 4. Added attribute “r_base_fov” in the user.cfg file, which will allow you to change FOV. The attribute will appear in the user.cfg configuration file, located in “%LOCALAPPDATA%A Games\Metro LL” after starting up the game.
takodje skinuh flt javio se pri kraju instalacije error, nisam obracao paznju, igrao sam nekih sat i kusur, igra deluje ok, ima jedna scena gde piju picence ali casa nije bila u ruci nego dalje (greska), za sad radi...
:: Ja sam instalirao flt verziju al nesto pri kraju mi je izasao neki error al zavrsilo instalaciju pa sad sam stavio reloaded da se skida : :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: :: :: ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็ :: :: Batalite te price amd/nvidia, pa necemo valjda jos jednu temu u nizu da zatrujemo sada. c c :: :: :: :: @vladat :: :: Ja vec napisao na prethodnoj strani da skidam upravo tu, flt verziju, nekako sam sa njihovim verzijama uvek bio zadovoljan.
I ja sam isto imao gresku na kraju instalacije sa flt verzijom i radilo je al sam ipak izbrisao i instalirao reloaded za svaki slucaj :)
:: takodje skinuh flt javio se pri kraju instalacije error, nisam obracao paznju, igrao sam nekih sat i kusur, igra deluje ok, ima jedna scena gde piju picence ali casa nije bila u ruci nego dalje (greska), za sad radi.. :: :: :: :: Ja sam instalirao flt verziju al nesto pri kraju mi je izasao neki error al zavrsilo instalaciju pa sad sam stavio reloaded da se skida : :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: Mushkin Chronos 180G :: :: GTX 58 :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: :: :: :: ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็ :: :: :: Batalite te price amd/nvidia, pa necemo valjda jos jednu temu u nizu da zatrujemo sada. c c :: :: :: :: :: :: @vladat :: :: :: Ja vec napisao na prethodnoj strani da skidam upravo tu, flt verziju, nekako sam sa njihovim verzijama uvek bio zadovoljan.
Za sve one sa AMD kartama, obavezno nek ubace novi update, drasticno su bolje performanse, mnogo je bolji gpu usage, a popravljen je i problem sa senkama. Sa HD 7950 overklokovanom, na maksimumu, bez SSAA, 1920x1080 imama 48fps u proseku.
Odlican je ovaj novi Metro, i odlicno optimizovan !
Grafika je lepsa, pre svega modeli likova, teksture su primetno bolje, odredjeni sitni detalji kao sto su kapljice vode na gas maski na primer, tesleacija je dosta bolje primenjena ne samo na likove i monstrume nego i na okruzenje.
A bolje radi od prvog dela malo su sredili engine, tako da nema padova fps-a kao na nekim mestima u prvom delu.
Ranger mode - nemas HUD - nemas crosshair - nemas nikakve hint-ove i pomoci tokom igre - neprijatelji prave dosta veci damage, a isto tako i ti. - mnogo manje municije i resursa koji mogu da se sakupe tokom igre
Po meni je najbolje igrati na Ranger, ali ko nije nikad igrao Metro bolje mu je da igra na Original tezini.
:: u cemu je razlika original ili ranger mode,sta to predstavlja uopste! :: ::
Potvrdjujem da extra radi sa novim patchom, sada mi FPS nije pao ispod 47! Sve na MAX, sem tog AA, on je ugasen, a cim ga upalim na 2x spadne mi FPS na 30. Vizuelnu razliku iskreno ne primecujem. Mozda se vidi kada se stavi na 4x, ali tada je apsoulutno neigrivo.
na ranger hardcore tako neso..uglavnom na najteze!e sad kad nadjem les ili treba da otvorim vrata ne pise mi ono E kao da stisnem E i ne pise mi kolko metaka imam.....crosshair, ok na najteze je al jel ovo bag ili???
e sad kad predjemo/predjosmo ovaj last light na redu je Beca
17.05.2013. 00:51
status: user broj poruka: 492
http://goo.gl/WecTL Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
Re: e sad kad predjemo/predjosmo ovaj last light na redu je Beca
17.05.2013. 01:27
status: user broj poruka: 1720
dok izadje betmen poajvi ce se neke nove igrice :)
:: http://goo.gl/WecT :: Intel i5-3570k@3,4GH :: CM Storm Enforce :: ASUS Maximus V Gen :: MSI GTX660Ti PE OC :: PATRIOT IEM 8GB @1600MH :: COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W :: INTEL SSD 520 Series 120G ::
GRAFIKA JE TEZAK KRSH, NISTA POSEBNO, TOMB RAYDER JE ZA OVO IZMISLILA GRAFIKU KAO I CRYSIS 3... NO COMMENT... obratite paznju na teksture, lica, reljef... uzas blagi...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.