:: Kakve veze ima koga juri, samo je igra.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: ...aj nek javi neko kad dodje do Sarajeva,jel bas juri Srbe ili nekog drugog,da ne skidam za dzabe. :: :: :: :: :: :: :: i to bas smesnih.Inace kako god namestiti grafiku ona uvek stoji na High.Mada sve u svemu nije toliko losa igra :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-HyperX Beast-V100-6970 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nema obelezja nikakvog, al jasno je da ne `brane` Sarajevo od Sarajlija ili od Hrvata.Kad bi moglo da se odigraju misije osim Sarajeva, dobor bi bilo, n`o ko ce traziti razlicite save-ove.
Kako li je tek braci Rusima, oni slabo koju pucacinu mogu odigrati
Znaci bagovito govnooooo! Izvinite na recniku al jace od mene! Ovaj moj VODJA trci..niko ga ne vidi.... Ja se sunjam za njim... sakrijem iza stene i ovi me primete i rafal po meni hahahah. Drugo.... ja udjem u borbu s`njima.. oni svi stoje ukopani..i skidam ih kao lutke .. dok oni opale metak ja odem, jedem, vratim se i pucam :D (igram na NORMAL) pa onda kao u Crysis-u. Zakocim se na nekom mestu u vodi..pa kao da sam u rupu propao .. ni levo ni desno... i onda se nekako JEDVA iskopam! I jos nekih bagova. Sve u svemu.Njesra..al aj..nesto da igram sve ostalo sam presao.Mozda ce neki patch ubrzo da sredi neke stvari
`Ajde bre nek mi neko iskreno kaze jel valja ova igrica ili ne?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Skinuo sam BlackBox verziju. Kada sam startovao igricu...nije hteo da udje.. pa uradih kao sa ovog klipa http://www.youtube.com/watch?v=bDKVs2V5uxg Udje posle toga i kad sam namestio(casual..normal..expert)....idem na start i tu zakuca(samo se cuje muzika).Ostavio sam 10 min tako..ali nista.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.