Svaka čast kolega, baš sam se obradovao. Ako ti bude trebao originalni sound track, kontaktiraj me pa ćemo se organizovati! Želim ti mnogo sreće i uspeha! Iako si napomenuo da je to zezanje, većina nas ipak ima želju da od toga bude `nešto`. Lično bih voleo da bude free MP, al` daj šta daš :)
Ajoj jebo te bog al je dobo odradjena fizika!!! Ej slusaj ti starog kolegu da ti nesto rekne, bratic samo ti nastavi ovako, i nadji slobodnog vremena za kompletiranje i doradjivanje detalja, jer o5 kazem ti ne znas u sta to moze da izraste,
igra deluje fenomenalno odradjena, ako si ti radio fiziku i upravljanje......ja ne znam...svaka cast covece, bolja je nego kod Twisted Metala 10x majke mi!!!!!!!!!!! slicna je flatout-u zbog toga mi se i svidja jer je realisticna
evo ja se licno nudim ako budes pravio tim za razvijanje igrica ja cu da budem cistac stepenica ahhaha :DD
e na jednu stvar bih skrenuo paznju, znam da je ovo test i sve, i to mnogo cenim ali moras da znas jednu stvar, da ambijent u kome se odvija igra mnogo utice na igru, zato ako budes nastavio da razvijas igru, izbacu onu pozadinu tj arenu, jer je monotona, uvek imaj na umu kad budes pravio tablu da budeo u nekoj prirodi, pored plaze, ili u pustinji, o5 manje je zahtevna za pravljenje ima manje detalja ali dosta doprinosi utisku... Sve najbolje, samo cepaj!!!!!!! T.S.A.R. Nuclear fire power
@ H-nitro, pa pazi, mozda i ubacim kasnije neku izmisljenu stazu. Odavno razmisljam o Ibarskoj magistrali (fazon otvoren put sa saobracajem). Ali to tek ako sve ovo prodje kako treba.
Sto se tice neoptimizovanosti trnutne, najveci problem mi je drvece, jer to koje je u demou trenutno je bukvalno vise 3d objekata jedno drvo, i bas zauzima resurse, ono sto Unity3D nudi su poprilicno optimizovano odradjena stabla i krosnje tako da cu da to izmenim.
Pozz...
:: Twisted metal 2 ima najbolju / najzabavniju fiziku kretanja kol :: 3 4 5 imaju boze sacuvaj fizik :: black i remake imaju takodje krsh fiziku na ps2/ps :: :: Ali ovo je kao ozbiljna voznja, lose bi bila fizika iz bilo kog twisted metala : :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Tm2 je ludnica, ali nema fiziku, mada je krsenje i voznja odradjena bas dobro, ali vigilante 1 i 2 ima fenomenalan upravljacki sistem i fiziku... ali ovako flatout ima bas dobro odradjenu fiziku za razliku od ovog sranja od igrica sto nam uvaljuju... a tm na ps3 me razocarao skroz..
ma mene zanima kako ti funkcionise ono steering assist?? Iskreno nisam se nesto previse ni trudio da ga provalim... I jeste da nisam vozio BMW sedam, ali da mi jedva skrene pri 70kmh u levo na onom brdascetu(probacu da prebrojim krivinu) to mi bas i nije najjasnije... sad nadjoh na netu da je to Hairpin( tacnije krivina 11) evo ovde http://goo.gl/Y4qTG e sad nisam ja pogodio teme krivine ali brate drzim to skretanje na tastaturi ne jebe me dva posto kao da ga kolje esp ili tako neki mehanizam koji radi?! i jel moguce da esp i ono prvo sto se gasi na shift ne daju automobilu da se okrece u krug kad iz stanja mirovanja odjednom pristinem recimo gore i desno, znaci ocu da krene u desno i da ubrzava pa ne mora krug da napravi(sto je naravno i ne moze)... Samo udri! I zbog ovakvih pitanja sam te bas pitao da li imas neki kanal za komunikaciju, jer kapiram da nas ima dosta koji bi pomogli oko vrtenja krugova i davanja povratnih informacija... .)
Imao sam prilike da vozim E38 odavno vec, burazer u svabiji ima 740iL, i mogu ti reci da taj TCS i ESP stvarno rade posao na tom autu, vozili mi bez toga malo... ocas posla mozes osetiti miris paljevine guma. I da, ovi automobili nisu uopste lagani, najlaksa 7 E38 je 728i koji tezi nesto preko 1800... :)
...ovako, probao sam sad neka kola u GT5 ako se moze porediti, mada mislim da je skroz OK poredjenje. Posto nema E38-ice tamo, uzeo sam Weight to Power ratio koji je odprilike 6.88kg/KS ili ti 2250kg na 327KS, i naravno podesio menjac kao kod E38 750i/iL modela, 1: 68, 2: 122, 3: 175, 4: 245, 5: 312.
Sa sport gumama izvozio krug na Suzuci za oko 2:35, sto odgovara slicnom vremenu kao i u ovom Demou.
Sa druge strane, prema slici koju si mi dao brzina po krivinama: 1: ~160 (hot lap) 2: ~100 S-ovi: ~110 zavrsna krivina na brdu oko 130 8: ~145 9: ~90 10: max 11: ~60 12: max 13: ~120 14: ~100 15: ~170 16-18: ~70 max brzina pre 1: ~205 (hot lap) max brzina pre 15: ~215 (hot lap)
Ovo je izvozeno i u GT5 sa automobilom koji ima W/P: 6.88 kao sto sam i izvozio na Demou sa ovim BMW E38 750iL
Mozda fizika nije najbolja, ali je poprilicno dobra :)
Pozz...
Da mogao bi ubaciti merenje vremena ako nije tesko puno, mada kapiram da imas mnogo toga za uraditi... Nemoj se libiti za bilo kakvu pomoc da pitas, koliko god mi laici mozemo da pomognemo :D oko te brzine u krivini nisam imao predstavu da mora tako sporo, ove brzine sto si dao to je za auto slican ovom?
I da pokusah da koristim joypad kapiram da je lakse nego preko tast...
...najveci problem mi stvara trenutno to neoptimizovano drvece, probacu da iskompajliram demo bez drveca... bice mnogo lakse za voznju i stabilniji fps.
Sto se tice joypada... bice sigurno lakse.
Konkretno za tu 11-tu krivinu, sa super sport gumama i spojlerima, znaci pravi racing modeli automobila... prosecna brzina prolazenja je oko 75km/h, a racing automobil za razliku od ovog ima oko 1000kg, 500+KS, sa extra slick gumama i spojlerima koji ga lepe kao nenormalni za asfalt, tako da ta brzina od 60km/h nije uopste naivna :)
Pozz...
Po meni odbaci to drvece, najmanje je vazno za dobru voznju, to po meni na kraju drljaj... stavi stazu a okolo napravi da se vozi u sahari pesak i dine okolo :D boli te brige... bolje da imamo 3 automobila i 3 staze nego drvece okolo
ako treba da se uposle i nasi kompovi da nesto vrte i obradjuju slobodno se javi... .)
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.