Ti si bre strasno nedokazan covek, ja mislim da ti nisi ni igrao COD/BLOPS ili BF3 Mp vec samo SP i tu si se isprimao kao mlada nevesta. Skoro 90% Bf igraca uopste ne mari za kampanju, sta vise uglavnom su za to da DICE batali kampanje za BF serijal (kampanje neka idu za Bad Company) i da se fokusira na cist MP. Kakav ti je to argument kvalitet kampanje pred ljudima koje zabole za istu? Ne znam u odnosu na sta je Bf3 sminka, jelk oces to malo da porazjasnis? Posto je Actiovision taj koji godinama sminka jedan te isti naslov i uvaljuje brain dead fanboysima, razlika izmedju svakog BF serijala je nebo i zemlja. Jel ima COD i Blops vozila (avione, helikoptere, tenkove, btr, AA vehicle i jos trista cuda)? Jel ima destruktabilan teren? Jel moze da stane 64 igraca na mapu? (LULZ!) Jel ima bolju grafiku? (double LULZ)! Jel ima bolji audio? http://youtu.be/8fLlqB2rQWo
NOPE?
LL
I ni na koji nacin nije pay to win kao Diablo 3 (kao sto je Daum lepo primetio) ili cak PoE verovao ili ne. Evo ti TQ Vs D3 showdown i ajde demantuj bilo sta od ovoga sto ceovel kaze http://youtu.be/s3-y1Y8yXGA
@Mojtezdrma
Idi na Pirate Bay sve ces tamo da nadjes, inace PoE ti je free to play igra...
:: :: BF3 je takva sminka da to nije normalno... prica nula multi davaj samo pare.... ili ti ako oces nove mape koje igraju svi !! :: COD je institucija prihvati to vec jednom u ostalom stize MW4 sa novim Enginom pa za vas koji cenite grafiku eto prilike da se igrate... :: :: :
E pa bas zato sto sam bio na piratebayu i zato sto u svakom linku medju komentarima pise da nesto ne valja obracam se ovde onima koji su skidali i uspeli to da igraju...
:: E pa bas zato sto sam bio na piratebayu i zato sto u svakom linku medju komentarima pise da nesto ne valja obracam se ovde onima koji su skidali i uspeli to da igraju.. :: :: ::
Instaliraš Titan Quest. Zatim instaliraš PatchStandalone-101_to_108 da zakrpiš sve bagove. Možeš a i ne moraš da staviš lek. Zatim pokreni instalaciju za Immortal Throne i pokreni. Ekspanzija će se instalirati i kada završi sa instalacijom onda će sama automatski i zakrpiti igru. Nađi posle negde Titan Quest NO cd patch i to je to.
Ne treba ti više ništa. Ja sam ovako prešao igru bez ijednog izletanja u Windows.
Aj nadji mi neki igru bilo gde gde nema debila koji ne znaju da updateuju drajvere ili nikad nisu culi za compability mode ili imaju zastarele kompjutere ili matori directX ili slicno,
daj link od jedne igre gde nema da se ljudi zale da ima kao ne radi?
Ama nema potrebe sa svim tim, kad skine titan quest i ekspanziju Immortal Throne, dobija sigurno i CD key i Crack (ako ne tu je uvek Google) cim sve instalira i krekuje igru igra ce sama da se update-uje. Inace, evo za vas koji ste igrali TQ vidite kakv je Lilith mod sa novim Masteries, skroz druga igra... Ima cak i nivoe tezine...
:: :: :: :: :: :: :: :: Instaliraš Titan Quest :: Zatim instaliraš PatchStandalone-101_to_108 da zakrpiš sve bagove :: Možeš a i ne moraš da staviš lek :: Zatim pokreni instalaciju za Immortal Throne i pokreni :: Ekspanzija će se instalirati i kada završi sa instalacijom onda će sama automatski i zakrpiti igru :: Nađi posle negde Titan Quest NO cd patch i to je to :: :: Ne treba ti više ništa. Ja sam ovako prešao igru bez ijednog izletanja u Windows.
Bio je na Steamu, rasprodaja, kupio sam iz principa igru jer mi je toliko sati zabave dala da 2.5 evra stvarno mi nije žao bilo uopšte. __________________ Scourge of PCBerza
Za 2.5 eu greota je da se ne kupi. Igra je malo remek delo.
off Kad se setim kako sam drndao novog a4tech-a (XL - 740k), mislio sam u sebi `ide u vecna lovista nakon zavrsetka igre`. Preziveo je dva puta igru pre 4-5 god, i dan danas radi perfektno
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Bio je na Steamu, rasprodaja, kupio sam iz principa igru jer mi je toliko sati zabave dala da 2.5 evra stvarno mi nije žao bilo uopšte :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ehehehe, moj Logitech, onaj najnajnajnajobičniji optički, kupljen još 2006. Uspeo je da preživi Titan Quest i to čitavih 400 sati igranja, ako ne i više.
Da ne spominjem sve ostalo od FPS-a, RPG-a pa sve do RTS-a.
Titan Quest sam inače doktorirao. Znam napamet celu mapu igre sa sve ekspanzijom. U svaki sam kutak zavirio i svaki sam quest rešio, svaki artefakt napravio i jedno vreme sam čak skupljao ljubičaste i plave predmete.
Toliko sam ga igrao da znam napamet gde koje čudovište možeš da nađeš.
Znaci TQ. e pa super hvala vam svima sto ste se javili, zatp volim ovaj forum uvek nesto moze da se nauci, eto dodatno naucih nesto i o BF3... A je ll probao jos neko ovaj Lilit masteirs mod?
:: Ama nema potrebe sa svim tim, kad skine titan quest i ekspanziju Immortal Throne, dobija sigurno i CD key i Crack (ako ne tu je uvek Google) cim sve instalira i krekuje igru igra ce sama da se update-uje :: Inace, evo za vas koji ste igrali TQ vidite kakv je Lilith mod sa novim Masteries, skroz druga igra.. :: Ima cak i nivoe tezine.. :: :: http://youtu.be/6jBJsgCoaT :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.