ali kazu da za nvidiu treba minimun gts450 a za ati 5870 ili bolje
po meni je yrebalo ovako:za nvidiu min gts450 a za ati 5770 ili bolje.... Asus CUcore 6770 1gb msi 870-c45 2x2 kingston hyperX blu 1600mhz athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3) Hitachi 500gb lc600h
se desava to da se uvek poredi COD i BF (tj da se BF gleda kroz COD i obrnuto). Iskreno ne vidim zasto, igre ciljaju na totalno drugaciji gameplay i na drugaciju ciljnu grupu.
Takodje verujem da svakoj od ove dve igre treba da se pridje odvojeno od druge i na taj nacin je oceniti. Ali ne bi bilo zanimljivo bez uporedjivanje ciji je veci izgleda :)
Apsolutno se slazem,poredjenja Coda i Bf-a su totalno besmislena po meni.Mozda stari Cod 4 ili World at War ali ovi novi sa special ops forama i borbama 8v8 ili najvise 12x12 je komedija cista. Videcemo sta i kako ce biti sa Bf4,blago receno sam bio razocaran onim sto sam video u beti,ali videcemo.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Da, ogromna je, samo za sada ovo je ruska verzija, ali bez obzira kasnije se skine samo english pack i to je to, tako sam uradio i za bf4, i nikakvih problema nije bilo. Samo ja je ipak jos uvek nisam stavio na skidanje, jer sam cini mi se da sam negde na netu video da su SP i MP verzije igre odvojene, i da su obe po 20+gb(sto kad se lepo zapakuje moze da bude 15-17GB), tako da cu jos malo da sacekam, jer ako je vec pirat sto skidati obe kad moze samo SP. .)
:: wtf 31.16 GB.Ovo nema kraja vise :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
izgleda da je tako,sreca pa sam na vreme kupio 2x4gb
:: Vidim po forumimam da igra nece ni da mrdne ako nemas 6 GB RAM-a, iskreno se nadam da nije tacno... :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Zahtevna igra u majcinu, samo ono kuce ima da pojede 4GB rama...
:: Vidim po forumimam da igra nece ni da mrdne ako nemas 6 GB RAM-a, iskreno se nadam da nije tacno... :: :: EDIT: Minimum 6GB RAM required to start the game. If you don`t have 6GB, don`t waste your time and B :: ::
Gare87 imas mail, i ja sam se zacudio ali izgleda da ima
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: open world igre pa ne zahtevaju 6gb RAM, nego glupiranje sa njihove strane.... :: :: @Rancesco, kako to mislis, kako je to moguce? :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: ST31000340AS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Naravno da nije pa nije ti ovo BF4 .... Ovo je miljama napred :D Sala na stranu jeb... nam kevu sa zahtevnoscu.. Ali ce biti uzeta :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Lik sa bencha nije uopste mogo da potera igricu sa 4 gb rama :: :: ::
dogovoricemo se covek sad sam dekintiran skroz.... imao sam peh sa plocom tako da tesko da ce ista da se pazari ... a ako se pazari kontaktiram te...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: One pare da spremis,covek za koji dana nabavlja,da proda jos neki kljuc za tf 2 i ima.I ukljuci ponekad skype :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.