I dalje mislim da je Shift 1 bolji I od Grid 1 I od 2 nekako je upravljanje `realnije` (osim dobro poznatih bagova:), customization je bolji u NFS Shift, I naravno najvaznija stvar ima kamera iz kabine sto I dalje NISU ubacili u GRID 2 :@
Ali bez obzira igra je superiorno optimizovana radi na 40-50fps prosek na full hd(windowed) svi detalji na HIGH osim Lighting koji sam stavio na Ultra :D
jel ima ovde neke kupovine kola?! ja nisam izvalio kako osim kad odvozis neku sponzorsku trku pa dobijes automobil... plus posto je rld-ed verzija imamo vec otkljucano nekoliko automobila, tj u svakom ogranku po jedan ili vise... Jeste zezanje igra ali zar je moguce da nema razlike u voznji izmedju 17 incne felne u odnosu na 21`? mislim nisam ja mehanicar niti trkac al cisto informativno....
Igra mi je kao neka arkadica da budem iskren, nema ni trunke onog osećaja realizma iz prvog dela, da ne pominjem činjenicu da su sklonili kameru iz kabine koja mi je bila najzabavnija. __________________ Scourge of PCBerza
Ja eto ne podnosim kameru iz kola,a nisam je generalno nikad ni podnosio, jer apsolutno nista ne vidim i totalno mi je neprakticna, vozikam da se zabavim ne da mi je stresno i da nisita ne vidim ali je kao kul jer je stvarno kobajagi tako u kolima.
Ja sam sve nasvirao max i sa 6850 imam izmedju 30-40 fps, sto nema blage veze sa zivotom ako pogledamo ovaj benchmark http://goo.gl/fYwtv Kako je kod vas?
@misko meni radi perfektno full hd na HIGH osim lighting on je na ultra I ima oko 40 50 fps
Inace I meni deluje igra kao arkadna voznja bez neke toliko simulacije trke, inace nisam ni znao da GRID 1 ima kameru iz kabine :D
Inace dex meni je dovoljno pregledna bila kamera ali u nfs shift, ja kako sam gledao kako su pravili igru stavili su im kameru na kacigu a u 2 delu msm da je nekako bila uvucena ispod kacige nisam bas siguran...... kad sam navezbao da vozim automobile posle sam konstantno vozio sa kamerom unutra, osim kod pojedinih automobila koji se baguju u shift 1.....
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.