Za sada, na zalost, za Tom Clancy nema nikakvih najava za PC(samo za xbox i PS). :( Metal Gear 5 bi trebao, gotovo sam siguran, da bude i na PC-u, cini mi se da su pricali vec o tome. Titanfall je najavljen i za PC.
:: :: Tom Clancy i Metal Gear Solid 5 mi se cine ubedljivo najbolji, a i Titanfall deluje zabavno. :: :: Hoce li izaci MOZDA i za PC, ili samo konzole? : :: ::
Brate gledao sam gameplay, znaci katastrofa... Trejleri su jedno, ali kad dodje do gameplay-a ovo sto se prikazali je glupo... kobajagi sunjalica, ali ako te provale mozes sve da pobijes, to je uspevalo AC serijalu jedno vreme (premda mozda i jos uvek) ali ovo da ce ovako da prodje, tesko... Ovaj Tom Clancy`s bas mnogo lepo izgleda, uz onaj Crytech-ov Ryse: Son of Rome, najlepsa igra na E3...
:: Igrica ce da brije :) samo pogledaj ko radi igricu .. :: :: :: ::
Hm, ovo mi deluje kao bas fina fps pucacina, za razbibrigu. Igra je bas dobro odradjena, nivoi i protivnici su interesantni, ko je voleo Doom 3 i Quake 4 SP, volece i ovo(verovatno). http://alienragegame.com/
Da ne otvaram temu, blackcats-games otvoren za nove clanove trenutno. Najbolji privatni tracker inace, sve u fullu sto se tice brzine, a i starijih igri ima dosta. Ko voli nek izvoli, ugrabite, plus sto je trenutno na sajtu freeleech trenutno, a ratio sistem je prelagano odrzati, jer se vremenski broji koliko drzite torent na seeding.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.