ja nzm da li sam ikad igrao na veci nivo od medium, jer ne mogu toliko brzo da odreagujem kao racunar, I zamara me kad uhvate ponekad sa istim sablonom uvek da igraju, I ne mogu da stignem da isprobam neke poteze....
Inace sto se tice onih unique bosova, meni ispade najtezi onaj 3 odozgo, Goro-a za razliku od MK 4 ubijam iz prve, sa onim prvim sam se mucio, ali posle sam provalio kao da ima neki glitch poslednji boss, u vecini slucajeva radi oko 3 4 samo poteza I ima fora lako da se pobedi tako sto ga preskocim pa aperkat I tako stalno :D
:: :: Ovo ti je profi tabadzina medium se samo i igra u pocetku : ) posle se fura teze i teze :) Jao kad se samo setim sege :D :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Nerviraju me 2 stvari samo, nema versus mode(klasican kao u street fighter) protiv racunara nego mora onako sa stage-ovima da se igra, I nervira me to sto protivnik koristi non-stop blok, 2x sam vec presao stage fight do kraja, jednom jedva nekako na medium a drugi put na easy jer je skoro pa nemoguce igrati na medium.... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: WD3200AAKS 320G :: :: WD10EARS 1T :: :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: ::
Ja jos nisam skinuo ... Jedva cekam da opegleam na PS3 je bilo fantazija :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: ja nzm da li sam ikad igrao na veci nivo od medium, jer ne mogu toliko brzo da odreagujem kao racunar, I zamara me kad uhvate ponekad sa istim sablonom uvek da igraju, I ne mogu da stignem da isprobam neke poteze... :: :: Inace sto se tice onih unique bosova, meni ispade najtezi onaj 3 odozgo, Goro-a za razliku od MK 4 ubijam iz prve, sa onim prvim sam se mucio, ali posle sam provalio kao da ima neki glitch poslednji boss, u vecini slucajeva radi oko 3 4 samo poteza I ima fora lako da se pobedi tako sto ga preskocim pa aperkat I tako stalno : :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: Ovo ti je profi tabadzina medium se samo i igra u pocetku : ) posle se fura teze i teze :) Jao kad se samo setim sege :D :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Nerviraju me 2 stvari samo, nema versus mode(klasican kao u street fighter) protiv racunara nego mora onako sa stage-ovima da se igra, I nervira me to sto protivnik koristi non-stop blok, 2x sam vec presao stage fight do kraja, jednom jedva nekako na medium a drugi put na easy jer je skoro pa nemoguce igrati na medium.... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: :: MSI 870S-C4 :: :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: :: WD3200AAKS 320G :: :: :: WD10EARS 1T :: :: :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: ::
On je skriptovan sta kad da uradi i naravno da ce sve da ti blokira, treba da stoji ili da te pusta namerno?
Inace debilno je igrati vs kompjutera jer uvek postoji sablon i shema za svaku tezinu koja god da je, i samo tako se i moze prelaziti, ne nerviraj se, igraj protiv coveka jer to je i poenta svake tabacine...
:: Tuca vs kompjuter? :: :: On je skriptovan sta kad da uradi :: i naravno da ce sve da ti blokira, :: treba da stoji ili da te pusta namerno :: :: Inace debilno je igrati vs kompjutera jer uvek postoji sablon i shema za svaku tezinu koja god da je, i samo tako se i moze prelaziti, :: ne nerviraj se, igraj protiv coveka jer to je i poenta svake tabacine.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Grafika nije na nekom nivou,ali opet ako se zna da je rec o portu sa konzole koji je stigao 2011.godine,ne treba tu gurati neke zamerke,ovde je bitan gameplay koji je fantastican.
Scorpion kao i uve,najjaci :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
pa ja da sam blizu dosao bih onomad kad ste se svi okupljali kod tebe :)
Zaboravio si da sam iz Nisa :)
Inace igrao sam ranije non-stop na fliperima MK 2 3 odatle su oni lkovi koje pamtim Striker, Cindell, Jade...itd, a sa cheatom smo dobijali NOOB-a I Smoke-a I Goroa :D
:: Svidja mi se ovaj deo :: `Pa kad nemam sa kim da igram igram sa racunarom, ili bolje receno nema ko moze da igra sa mnom :: :: Odakle si, ja postujem stare mortal kombatashe, :: ako si blizu navrati na stari dobri mk2 ili 3 da se pobijemo ko ljudi, old school :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Jel moze to da se pika na `business class` laptopu iz 2011?
12.07.2013. 11:44
status: user broj poruka: 5712
lenovo ThinkPad Edge 14`
Athlon II P340 @2.2GHz 2x2=4GB DDR3-1333 ATI Mobility Radeon HD5400 series (5470), 1GB GDDR3, 64bit MoBo AMD 785GX / SB850 WD Scorpio Blue 320Gb SATA2, 5400RPM, 8MB Win7 SP1 x64
Svi driveri su s kraja 2012.
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
:: Sljusti rezoluciju i detalje i trebalo bi da moze :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
U steamu u settings/download podestie region LONDON-UK pokrenete MK/ONLINE i to je to, cepate, pozivate prijatelje iz steama ili ulazite u sobe kako već volite, radi prilično lepo i kontam da neće još dugo pa uživajte .D
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.