Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World of tanks pocetnik
STRANA 2 OD 3  
zeljans teska droga 15.07.2013. 20:44 #504852

status: user
broj poruka: 163
Igrao sam dugo, sad nisam zadnja tri meseca. Imam dva nalaga, (zeljans, zebrans), mislim zajedno oko 6500 mečeva.

Do VII-VIII nivoa mozes bez preminuma ali posle tesko. Nije ne moguce, ja imam nalog na kome imam IX T-54 skroz istrazen i osim promocija bez premijuma.

Sad da imam vremena da ponovo krenem da igram bi krenuo americku granu (T69).

I nemoj se mnogo rasplinuti da igras malo ovu granu pa drugu kod druge nacije jer nikad neces sici do visokih nivoa. Samo sa X mozes da igras klanske ratove.
Vuci posadu od pocetka sa sobom, placaj preobuku, isplati se.

Artiljerija na nizim nivoima je odlicna za skupljanje para.

PS.
Naterali me drugari pre nekog vremena da krenem sa njima Dotu 2 , igrao par dana i odustao kada sam ponovo upalio WoT i skontao koliko je bolje i realnije.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Lagano moze IX tier bez premiuma 15.07.2013. 21:14 #504861

broj poruka: 6876
Imao Jagdtigera,sad jos malo i eto me na m103,a imam gotovo istrazenog object 704 i panther II spreman.

Fora je samio kako igras,il znas il ne ne znas :)

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

CrowBgd Fora 15.07.2013. 21:19 #504863

broj poruka: 1376
je da ako na pocetku bitke procitas vise od 3 puta Witam ... Cus... propao si. Preko tiera 6 nema igre bez premiuma .... ja kako god da igram( da ne ispalim ni jednu granatu sa T62) a izgubimo moram biti u - jel? .... Posto igram samo medium tenkove jer je sa njima akcija svo vreme ne bih znao da ti kazem o tome kako je kada stojis i pucas iz teskog tenka po slabijem .....
http://valid.canardpc.com/2795327

djokosrb re:Fora 15.07.2013. 21:23 #504864

Aj mi napisi tvoj nick u wot-u?

CrowBgd .... 16.07.2013. 08:53 #504935

Ko? Crowbeograd

spasic87 Re: 16.07.2013. 15:48 #504971

broj poruka: 393
Moze tir X bez premijuma samo sto sa premijumom to ide mnogo brze jer se mnogo
malo para zaradjuje bez premijuma na velikim tirovima tj. ko igra bez premijuma mora da ima
bar 2 tenka tir V VI s kojima ce da zaradjuje i pokriva troskove tir IX i X tenka.
Ja sam sa artijem pravio kes ali su arti unistili zadnjim update-om tako da
moram da nadjem neki drugi izvor prihoda

djokosrb CrowBgd@ 16.07.2013. 16:24 #504974

Pa normalno da ne mozes sa :

Performance Rating:1057
i
Efficiency Rating:707(743 u zadnje vreme)

Nisam ni ja neki pro,ali ovo je bas tanko.

spasic87 Re:djokosrb 16.07.2013. 16:39 #504976

Kako to gledas ?

djokosrb re 16.07.2013. 16:41 #504977

Noobmeter.com

Stoji lepo ukupno i sa zadnjih 7 dana ili zadnjih 1000 bitaka.
Ima dole jos nekih podataka.

CrowBgd .. 16.07.2013. 16:50 #504979

on jes lose kad me smori kad vidim da ja sa srednjim tenkom treba da idem teskim tenkovima i artiljeriji da `izvidjam` , oni jedu sendivce i piju pivo i samo da gadjaju. Elem druga je stvar kada mi se igra ceta pa tu popravim sa ekipom sa kojom igram cesto rejting. I rejtig ne zavisi od tebe nego od mamlaza koji igraju sa tobom. Mozda gresim ali od kada su klinci na raspustu WOT je postao haos ....

djokosrb re:.. 16.07.2013. 16:51 #504980

Ima i toga,ali ..... :)

CrowBgd .. 16.07.2013. 17:34 #504985

ali? Hoces da mi kazes da ako u prvih 3 minuta izgine 8 tenkova sa tvoje strane ,a sa njihove ni jedan,ti krenes i pobijes govna i gotova stvar? Vidim da ti je winrate 53% i 71% sa distrojerima. Vidis,probaj sad da predjes na srednje tenkove pa da odrzis taj winrate sa njima? Cisto za promenu?

djokosrb Igrao sam ja i sa medium(ili kazes srednjim)tenkovima 16.07.2013. 17:44 #504989

Nema tu mnogo sta da se prica,ne postoji los tenk ili slab tenk,slabija ili jaca klasa tenkova,ali da su saigraci bitni,normalno da jesu ovo je team game,ali iz tog razloga vrlo cesto jedan covek moze da resi partiju.

bosh nije vazno da li pobedjues ili gubis 16.07.2013. 18:23 #504999

broj poruka: 1332
za eff, jer zavisi od toga sta napravis u borbi....kolko dmg napravis kolko spotujes.cap poeni def poeni,nema veze poraz ili pobeda ti ako svoj deo odradis u borbi raste ti eff....

Asus CUcore 6770 1gb
msi 870-c45
2x2 kingston hyperX blu 1600mhz
athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3)
Hitachi 500gb
lc600h

DarkDawn Re: .. 16.07.2013. 18:39 #505002

broj poruka: 697
Ja najvise igram medium tenkove i oni ako se igraju dobro uglavnom mogu da imaju najveci ucinak na bitku.

http://www.noobmeter.com/player/eu/DarkDawn

:: ali? Hoces da mi kazes da ako u prvih 3 minuta izgine 8 tenkova sa tvoje strane ,a sa njihove ni jedan,ti krenes i pobijes govna i gotova stvar? Vidim da ti je winrate 53% i 71% sa distrojerima. Vidis,probaj sad da predjes na srednje tenkove pa da odrzis taj winrate sa njima? Cisto za promenu
:: http://valid.canardpc.com/279532
::
djokosrb re:Re: .. 16.07.2013. 18:50 #505005

Upravo tako,medium tenkovi generalno imaju najvise mogucnosti i potencijala,ako cemo realno sto se tice tera X mediumi su najjaci nikakav heavy ili td,ne moze prici mediumu tier X ako se dobro odigra.

Sto se tice tiera ispod t-54 i onaj kinez sa ludackim topom topom su verovatno,ako se dobro odigraju,najbojli tier IX.

bomid Re: @Dejzan 19.07.2013. 15:11 #505508

broj poruka: 1563

Evo druze da se i ja umesam i da iznesem neko svoje misljenje. Ko zna, mozda ce ti biti od koristi.
WoT igram skoro 2 godine i malo sam specifican u pristupu igri. Teram na tri profila-naloga sve nacije i sve tenkove, TD i SPg. Stigao sam do IX tier-a sa Rusima i Nemcima a sa ostalima do VIII. Imam i jedan naloga koji sam dobio na poklon od kolege Rancesco gde su tenkovi X tier-a. Prakticno svako vozilo (tank, TD ili SPg) ima svoju namenu i tako ga i moras koristiti. Jednostavno moras provaliti kako odredjeno vozilo postize najbolje rezultate. U svakom slucaju da bi vise zaradjivao (novca i iskustva) moras nanositi dosta stete protivnickim vozilima, bez obzira na pobedu i poraz. Retko se mozes osloniti na pomoc odnosno sadejstvo igraca iz tima posto vecina ne shvata da je u pitanju takticko-strateska igra i da je ne treba igrati kao FPS ili TPS. Kao i u stvarnosti, sam tenk je obicna konzerva i cesto se desava da tenkovi dosta viseg tiera budu unisteni od dva, tri tenka po 2-3 generacije nizih.
Svakim patchom se u igri stvari menjaju. Neke tenkove `oslabe` a druge `ojacaju` tako da ne mozes na duge staze racunati na bilo koji. Zakljucno sa VII tierom mozes da igras opusteno, bez premiuma. Nakon toga se stvari menjaju. Imas tri mogucnosti. Da nastavis sa VIII tierom bez premiuma i da se mnogo vise cuvas, da manje pucas odnosno samo kada si siguran u pogodak i nanosenje stete i da se trudis da prezivis. Druga je da obavezno imas neki tenk iz V ili VI tiera koji dobro zaradjuje da bi posle svake lose partije sa VIII tierom igrao sa njima i time nadoknadio izgubljeno. Treca je naravno da uzmes premium i za manje od 10 Eura na mesecnom nivou igras rastereceno.
Nadam se da sam ti bar malo pomogao. Ako te zanima nesto konkretno slobodno me pitaj i ja cu pokusati da ti pomognem odgovorom.

Pisko Re: Re: @Dejzan 19.07.2013. 15:47 #505519

broj poruka: 6671
Eto, lepo ti čovek (i nama) objasnio, mnogo duže igra a u potpunosti se slaže moje dosadašnje zapažanje iako sam imao dodira sa mnogo manje tenkova i nacija i igram kraće.
Teza kako `može da se igra` na tier-u IX I X bez premijuma je tačna isto koliko i teza da može da se igra sa 16fps. Može. Ali kako....
Efikasnost - preživljavanje u borbi, statistički ili govore da je taj igrač stvarno dobar ali najčešće da je pi**a nad p**kama, štetočina za svoj tim.

P.S. Znam da ima weak-spot mod, doduše ne znam da li radi i za verziju 0.8.6, svejedno verujem da uništava nepovratno igru, nego, da li ima neki isti takav mod, koji Poljake u igri oboji u neku posebnu boju?

Budale računaju na sreću.

:: Evo druze da se i ja umesam i da iznesem neko svoje misljenje. Ko zna, mozda ce ti biti od koristi
:: WoT igram skoro 2 godine i malo sam specifican u pristupu igri. Teram na tri profila-naloga sve nacije i sve tenkove, TD i SPg. Stigao sam do IX tier-a sa Rusima i Nemcima a sa ostalima do VIII. Imam i jedan naloga koji sam dobio na poklon od kolege Rancesco gde su tenkovi X tier-a. Prakticno svako vozilo (tank, TD ili SPg) ima svoju namenu i tako ga i moras koristiti. Jednostavno moras provaliti kako odredjeno vozilo postize najbolje rezultate. U svakom slucaju da bi vise zaradjivao (novca i iskustva) moras nanositi dosta stete protivnickim vozilima, bez obzira na pobedu i poraz. Retko se mozes osloniti na pomoc odnosno sadejstvo igraca iz tima posto vecina ne shvata da je u pitanju takticko-strateska igra i da je ne treba igrati kao FPS ili TPS. Kao i u stvarnosti, sam tenk je obicna konzerva i cesto se desava da tenkovi dosta viseg tiera budu unisteni od dva, tri tenka po 2-3 generacije nizih.
:: Svakim patchom se u igri stvari menjaju. Neke tenkove `oslabe` a druge `ojacaju` tako da ne mozes na duge staze racunati na bilo koji. Zakljucno sa VII tierom mozes da igras opusteno, bez premiuma. Nakon toga se stvari menjaju. Imas tri mogucnosti. Da nastavis sa VIII tierom bez premiuma i da se mnogo vise cuvas, da manje pucas odnosno samo kada si siguran u pogodak i nanosenje stete i da se trudis da prezivis. Druga je da obavezno imas neki tenk iz V ili VI tiera koji dobro zaradjuje da bi posle svake lose partije sa VIII tierom igrao sa njima i time nadoknadio izgubljeno. Treca je naravno da uzmes premium i za manje od 10 Eura na mesecnom nivou igras rastereceno
:: Nadam se da sam ti bar malo pomogao. Ako te zanima nesto konkretno slobodno me pitaj i ja cu pokusati da ti pomognem odgovorom
bomid Re: Re: @Dejzan 19.07.2013. 17:18 #505536

Igra je lepa i zarazna ali istovremeno i dosta neoptimizovana tako da hoce da pravi i odredjene `probleme`. Kvalitet igranja dosta zavisi i od dobre internet konekcije. Jednostavno sve kockice moraju da se sloze da bi uzivanje u igri bilo kompletno inace dolazi do frustracija i nerviranja.

Pisko Re: Re: Re: @Dejzan 19.07.2013. 22:34 #505587

broj poruka: 6671
.. kad se ispune svi tehnički uslovi, stvori mir u kući... e, ONDA dođu Poljaci....

Budale računaju na sreću.

:: Igra je lepa i zarazna ali istovremeno i dosta neoptimizovana tako da hoce da pravi i odredjene `probleme`. Kvalitet igranja dosta zavisi i od dobre internet konekcije. Jednostavno sve kockice moraju da se sloze da bi uzivanje u igri bilo kompletno inace dolazi do frustracija i nerviranja.
spasic87 Re: Re: Re: @Dejzan 20.07.2013. 04:00 #505612

hahahahha

+1

bomid Re: @Pisko 20.07.2013. 23:04 #505724

Slazem se u potpunosti sa konstatacijom. Kada ih u timu ima vise od dvojice poraz je zagarantovan.

djokosrb Re: @Pisko 20.07.2013. 23:19 #505726

Ja se ne secam partije sa ispod 2 Poljaka u timu :)Toliko ljudi igraju wot,a toliko ne znaju.

Omiljeni tenk im je e-100 i ubedljivo najcesci od X kad oni u pitanju.

CuMsHoT jel imate i vi 24.07.2013. 08:25 #506094

broj poruka: 259
muku da se konektujete evo meni od jutros nece?

http://prntscr.com/1h79ba

do not fear CuMsHoT is here :D
zbunjeni jel imate i vi 24.07.2013. 09:17 #506098

broj poruka: 107

8.7 izlazi oko podne zato nece

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647762.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs