Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
SRBIJOM HARA `LOL`: Igrica koja izaziva istu zavisnost kao i heroin!
STRANA 2 OD 2
JoLoLo Nemoj nista vise da pises molim te! 07.08.2013. 00:10 #507685

status: user
broj poruka: 277

Ulogovao sam se samo da odgovorim ovom Dejzan, znaci decko je dosao ovde, prosuo takve gluposti i ostao ziv... samo je poenta u tome da ga nije sramota i da je nastavio da sipa i dalje :)

Kao prvo i LOL i DOTA (1, HoN ili 2) su igrice za KLINCE! I bilo koji klinac kome das racunar na XY meseci ce moci da savlada obe igrice i bude `pro` u istim. Razlika izmedju LOL i DOTE je u tome sto za ovu prvu trebas samo da upoznas heroje i njihove vestine da bi mogao bez problema da je igras. Ne postoji ni jedan heroj kojeg iz samo par igranja ne mozes da usavrsis. A sa druge strane za DOTU ti treba dosta uvezbavanja na pocetku... prvo i osnovno je last hitting, skupljanje para, creep denied... to neko ko dodje sa LOL ili ko prvi put igra DOTU ne moze nikako da savlada bar prvih mesec-dva igranja. Sa druge strane da bi neko u DOTA 2 naucio heroja koji je npr. Invoker potrebno mu je bar 100 partija da odigra sa tim herojom (pod ovim `naucio` imam veoma visoke kriterijume).

Sve u svemu LOL mozes da budes mrtav pijan i da igras, da klikces gde stignes i da budes super... a za DOTU moras dobro da se skoncentrises za last hitting, da ne bi bio feeder celu partiju.

Razlika izmedju te 2 igre je ocigledna u grafici i ako se doda na to da ti je potrebniji neki veci skil da bi je igrao ja sam se odlucio da batalim LOL i sad igram samo DOTU.

Ovo ti pise neko ko ima preko 1000 partija na USA serveru LOL, oko 800 partija na EU serveru LOL. I oko 1000 partija DOTA 2.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Nemoj nista vise da pises molim te! 07.08.2013. 01:05 #507698

broj poruka: 3730
Prvo ti lupas i aj sto lupas nego i stojis iza toga....
Ako te neko pita Lol ti ide na olimpijadu eeeeejjjjj .....
Dota je najvece smece ikada kreirano zajedno sa HoN.... Da ne pricam sto se Hon jos pre placao....
LoL do 30 lvl ti je trening posle kad se uvezbas krece Rank.... Tu vam nema spasa....Igraci dote takve batine dobijaju da neznaju sta ih je snaslo pritom jure po sumi u nadi da ce naci shopove :D :D tuzno....
Dota je miljama iza Lol-a danas ti treba 5 min da pocne partija...traje u nedogled a da se vracam i trosim zlato za hilovanje fazon 80% partije neka hvala....
U ostalom da valja Dota i da je uspesna Lol ne bi ni nastao......

Inace za tebe sam bog preko 1600 partija na Lolu East server EU 700 EU west amere ne i gram jer su debili...... ... igram ga malte ne od nastanka....
Dotu nisam ni 3 lvl nabio ugasio..... Hon stigo do 8 lvl i batalio... veruj mi od 100% igara Lol mi je br 1 naravno sa ekipom inace Ruse i Poljaci a bogami i spanci su uzas.....

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

::
:: Ulogovao sam se samo da odgovorim ovom Dejzan, znaci decko je dosao ovde, prosuo takve gluposti i ostao ziv... samo je poenta u tome da ga nije sramota i da je nastavio da sipa i dalje :
:: Kao prvo i LOL i DOTA (1, HoN ili 2) su igrice za KLINCE! I bilo koji klinac kome das racunar na XY meseci ce moci da savlada obe igrice i bude `pro` u istim. Razlika izmedju LOL i DOTE je u tome sto za ovu prvu trebas samo da upoznas heroje i njihove vestine da bi mogao bez problema da je igras. Ne postoji ni jedan heroj kojeg iz samo par igranja ne mozes da usavrsis. A sa druge strane za DOTU ti treba dosta uvezbavanja na pocetku... prvo i osnovno je last hitting, skupljanje para, creep denied... to neko ko dodje sa LOL ili ko prvi put igra DOTU ne moze nikako da savlada bar prvih mesec-dva igranja. Sa druge strane da bi neko u DOTA 2 naucio heroja koji je npr. Invoker potrebno mu je bar 100 partija da odigra sa tim herojom (pod ovim `naucio` imam veoma visoke kriterijume)
:: Sve u svemu LOL mozes da budes mrtav pijan i da igras, da klikces gde stignes i da budes super... a za DOTU moras dobro da se skoncentrises za last hitting, da ne bi bio feeder celu partiju
:: Razlika izmedju te 2 igre je ocigledna u grafici i ako se doda na to da ti je potrebniji neki veci skil da bi je igrao ja sam se odlucio da batalim LOL i sad igram samo DOTU
:: Ovo ti pise neko ko ima preko 1000 partija na USA serveru LOL, oko 800 partija na EU serveru LOL. I oko 1000 partija DOTA 2
ilicstefan @JoLoLo 07.08.2013. 07:39 #507717

broj poruka: 1577
Takvi kao ti su mi najjači. Ovamo profi igrači koji tvrde da imaju preko 1000 partija na tri servera i odjednom im se igra ne sviđa. Pa ja koji je igram 2 godine imam nešto jedva preko 1500 odigranih partija (ne pobeda nego ukupno odigranih partija).

Postavi ti lepo prijatelju svoj LOLking pa ćemo onda da pričamo http://www.lolking.net/summoner/eune/22723820

`Za DOTU moraš dobro da se skoncentrišeš za last hitting, da ne bi bio feeder celu partiju`. U pazi boga ti. A mi u LOL-u glupi pa samo jurimo fragove. Da nam ti nisi rekao mi bismo ostali glupi do kraja života.

Zvanično se povlačim iz ove teme jer se sa vama ne može diskutovati. Isti ste kao ruski generali tokom hladnog rata, samo NJET PA NJET!

Zato lepo svako na svoju stranu jer od ove rasprave nema ništa, ajd` u zdravlje.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

gorantd Volim dota vs lol raprave 07.08.2013. 08:31 #507721

broj poruka: 140
Morao sam da se ubacim kad sam poceo da citam... Da pojasnim par stvari....

Najpopularinja igra na steam-u jeste dota, ali to je daleko od popularnosti lol-a. Lol ima mnogo vecu publiku.

Razlog tome nije sto je lol kvalitetnija igra od dote, nemojte se zavaravati i velicati lol. Razlog je sto je lol ucinio moba zanr mnogo pristupacnijim, citaj JEDNOSTAVNIJIM (koliko god vama to tesko bilo da priznate), sirokoj igrackoj populaciji.

Pojednostavili su dosta stvari i time privukli, po mom misljenju, pretezno mladju igracku populaciju (nemojte se hvatati za ovu slamku i govoriti mi sad koliko ima starijih...koristite mozak pa razumite sta sam hteo da kazem)

Dota jeste teza i to je cinjenica, a ne predmet rasprave, kao sto je cinjenica da je lol mnogo popularniji u svetu.
Kako kazu o ukusima ne treba raspravljati pa nek igra ko sta voli....

Toliko od mene...nemojte me vuci za jezik dalje, napisacu vam zid teksta :)
JoLoLo ... 07.08.2013. 11:12 #507734

broj poruka: 277
Dotu nisi igrao ni do 3 lvl i batalio si je i smatras se merodavnim da poredis i ocenjujes sta je bolje?

Pa ja sam LOL igrao jos kad je bio u Beta verziji! To koliko sam igrao i jedno i drugo mi daje za pravo da mogu da stojim iza mog misljenja! Ali ajde da argumentujemo ako ti ne predstavlja problem ova aka `Dusko Vujosevic` demagogija?

Sta je to sto cini igricu dobrom? Ajde navedi kriterijume molim met...
Iz kalkulacije naravno necemo racunati Ruse i sve te silne noobove (sa kojima si ti realno do 3 lvl i igrao, verovatno nisi imao ni jedan premade match, no ok)

Evo ti neki ti dodaj argumente koje mislis da su merodavni:

1.) Grafika
2.) Zvuk
3.) Igrivost
- - - - - - - - -
(onda neki argumenti koji mogu samo za ovaj poseban zanr da se ubace)
4.) Balansiranost Heroja
5.) Balansiranost Itema
6.) Balansiranost Roll-a u igri

Ako hoces mozemo ubaciti i pondere, pa da napravimo lepu analizu sta je tacno i koliko `bolje`.
Za prva 2 kriterijuma UBEDLJIVO prednost odnosi DOTA, i verujem da ne postoji osoba koja ce i pomisliti da je LOL blizu DOTI po grafici, nivou detalja, teksturama, zvuku, atmosferi... Vidis, meni jos od kad sam bio klinac najbitniji kriterijum igranja neke igre mi je bila grafika. A to je vremenom postao standard.

Balansiranost Heroja je nesto u cemu se u LOL dosta vodi racuna. Veoma cesto se menjaju i update-uju. I kod ovog kriterijuma bih dao blagu prednost LOL-u. Ali cak i uprkos toj `izbalansiranosti` u DOTA se nikada ne moze desiti ako igras sa 4 NOOB-a da pobedis, cak iako si uzeo hard carry-ja, a u LOL mozes i te kako! (ne govorim o 90% noob partijama).

Sto se balansiranosti itema tice, tu je dugo bila prednost LOL-a, jer si sam morao u toku igre da razmisljas na koji nacin da bildas svog heroja i sve je zavisilo od itema koje si izabrao. U DOTA je dosta toga promenjeno i sada takodje dosta zavisi od itema koje imas. Druga je stvar sto gomila noob-ova ide po default ili premade item-buildovima i ne koristi mozak ni malo, ali sad opet to nije do tebe nego do njihovog neznanja (opet NOOB partije). Dakle sada je situacija sto se ovoga tice poprilicno izjednacena, ali ajde opet da dam blagu prednost LOL-u.

I poslednji kriterijum koji sam naveo jesu uloge u igri... u DOTA su uloge poprilicno striktne. I zna se ko sta i kako treba da igra... dosta se vodi racuna koji heroj koga treba da kontrira itd. U LOL to nije ni blizu na tom nivou, iz razloga sto ti mozes uzeti Teema i napraviti mu tank build... i postoji mnogo nacina kako neke heroje mozes usmeriti. Tj. mozes biti sta god pozelis. Mozes biti AP Shen ili Tank... apsolutno od tebe zavisi. E u DOTA toga nema, i zna se ko je baby sitter, zna se sta je tvoj posao. Prosto receno od supporta i koliko je neko dobar support najcesvce zavisi pobednik cele partije. Eto kod ovog kriterijuma bih dao prednost DOTA.

I sad ako imas dodaj jos neke kriterijume, postavi pondere i izracunaj ko je to stvarno BOLJI.

Ako se ne slazes sa nekim kriterijumom, ili imas da dodas svoje misljenje ucini to molim te argumentovano.

Toliko od mene pozdrav.

EDIT: I naravno da LOL ima mnogo vise korisnika kada je DOTA tek pre par dana (nedelja) izasla iz beta verzije. Do pre par meseci nisi ni mogao da je igras bez kljuca, a godinu dana ranije jos teze!!!
Dejzan Re: ... 07.08.2013. 14:15 #507744

Prihvati da je Dota i Hon smece....
Lol losa grafika ? Poredis neuporedivo...Lol izaso pre hrista a dota se vuce betom jer neznaju da li da je aktiviraju ili ne zbog lose igrivosti,,,,,
Cekanje na mec minimum 5 min(nemam vremena zaista)
Milion heroja na izvolte sto znaci svako moze da bira sta hoce a to je po meni kretenski uzmes najjaceg i cepaj....
U lolu ima da zasluzis heroja pa da mu sredis rune onda masteris....To dota nema... zato i kazem da je prazna igra....
Mapa je konfuzna rastrkane radnje.... pa realno ovde sam i digo ruke ....... Mapa ogromna fazon nikad ne mozes da se nadjes sa ekipom i uzdruzis mislim mozess ali ode toranj veoma brzo.....
Graficki nista posebno nasmikana igra...
Graika za 99% gamera je nebitna.... To Crysis,Metro,i sl igre su ogromno smece.... Tu se klinci prze na grafiku a igra se zavrsi za jedno popodne.....
Ja licno volim fransizu tomb raider ali su je upropastili samo tako... srecom dozivela je debakl...i ako je napucana graficki....zasto ? jer igrivost ravna nuli traje pola dana....
Ocu ti reci grafiku niko ne gleda vise.... osim napaljene mase....
Igrivost LoL-a je 100 prema 1 ...Dota sad prvi put cujem da imaju nagrade,,,,A lol to ima odavno i plus Olimpijada.......Sto nema Dote ? ......
Ti da si igrao koliko si napricao za lol smejao bi se Doti.... Pa pazi kad nisam mrdnuo od 3 lvl ????????? Hon sam vise igrao jer je znatno jaci od dote pa ima vise ljudi partije pre krecu......
Kako god Igraj sta volis ali za Lol mozes samo glavu dole u ostalom uradi test...Imas ekipu na doti nek uzmu lol posto si ti igrao ubices ih sam ...jer od ponudjenih 7 heroja nece zanti koga i sta i kako da ne pircam sto ce da se uplase od radnje de je sve na jednom mestu i da moraju brzo da reaguju....

Smatram sebe merodavnim vise nego tebe jer sam igrao obe igre i trudio se da ukopcam Dotu ,Hon ali zaista nema svrhe......Toliko propusta gubljenja vremena... komentator fazon u kecerima .. decija igra....

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

gorantd ... 07.08.2013. 14:34 #507745

broj poruka: 140

Kakve ti gluposti lupas....kad bi mogao da izadjes iz tog tvog naprzenog lol fazona i pogledas sa strane onako objektivno samo da vidis kakve ti nebuloze pises, a da ne pricam da je sve na nivou jednog napaljenog osnovca koji brani svoju igricu.

Da se javio neko sa nekim konstruktivnim komentarom rado bih prihvatio raspravu, ali ovde ne vidim svrhu stvarno....dovoljno da procitam tvoju prvu recenicu sve mi je jasno...skroz validni argumenti nema sta

Stvarno ne znam dal da ti se smejem ili da te zalim ili da se krstim....

Blago tebi sa tvojim mozgom...

djokosrb re:Re: ... 07.08.2013. 14:39 #507746

broj poruka: 6876
NE,ti i stefan prihvatite da je lol SMECE,argumentacija vam je smesna,moju argumentaciju sam izneo u prethodnim postovima,e to sto ste vi nesposobni za dotu(ili hon,ni njega nesto ne preferiram ali je tri galaksije ispred hona)to je vas problem.

Igra te 2 godine,svaka cast,dotu igram evo sredinom avgusta ce biti 8 godina.

Jos jedna stvar,gde to da zaboravim,to sto u LOL-u u startu nemas mogucnost za sve heroje od starta,dovoljno govori da je igra neizbalansirana i napravljena a se prave pare,kad klincima tata da pare.

,,Milion heroja na izvolte sto znaci svako moze da bira sta hoce a to je po meni kretenski uzmes najjaceg i cepaj....``-hahahahha NAJJACI HEROJ U DOTI,msm da tako nesto ne postoji,a ovaj tvoj komentar proizilazi iz cinjenica da tako nesto(najjaci heroj)upravo postoji u LOL-u,oni naravno zakljucani.
Skoro si cuo za turnire u Doti?Pa samo u Doti 2,evo treci international nagradni fond sva 3 ukupno skoro 6.5 miliona dolara,da ne govorim za one manje turnire.
A nazivati dotu decijom igrom,pored LOL,je po meni banalno.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

Ideology LoL VS Dota 07.08.2013. 15:51 #507760

broj poruka: 9
Igrao sam Dotu kad je izasla, i nije me dugo zadrzala i
Igram LoL Od Bete
U LoL-u imam odigrano preko 5000 Game-ova, trenutno sam u top 1000 igraca na EUW (Diamond 1 Ranked).
Junior95 Smurf (Diamond 1 ) - http://www.lolking.net/summoner/euw/21580972
Ideology Main (Diamond 5 ) - http://www.lolking.net/summoner/euw/19811890

Sad da neko za LoL kaze da je dobar a za Dotu da je djubre (ili obrnuto) je skroz kontradiktivno posto su skoro iste igrice, istina LoL je jednostavniji od Dote da bi privukao vecu kolicinu igraca (trenutno 70mil registrovanih account-ova), ali to ne znaci da je losija igrica ili bolja od Dote.
Opet LoL grafika je malo vise `Cartoonish` a u Doti je daleko mracnija, svako svome.
Sad ako cemo o popularnosti, nema o cemu da se prica, LoL je daleko veci od bilo koje igrice ikad napravljene, turniri sa nagradama u vrednosti od par miliona evra govore o svemu, broj registrovanih igraca, streamovi sa 20-30k gledaoca i turniri sa po cak 300-500k gledaoca.

Slazem se da Dota ima odredjene aspekte koji cine igricu daleko komplikovaniju nego sto bi trebala da bude, sto u lolu ne postoji i to je Dota fanovima glavni argument kad dodje do ovih svadja (iako smatram da by Deny bio odlican dodatak Lolu) -
`Dota je bolja zbog Deny-a i Secret Shopa` - Misljenje pojedinaca kojih ima daleko manje od od ljudi koji smatraju da je nedostatak istih u LoLu pozitivna stvar.

Inace u buduce ako planirate da se svadjate po forumima barem odradite domaci a ne lupetajte gluposti koje nemaju veze sa zivotom.

Djokosrb - `Dalje,likovi su(jeste banalno ali tako je)ubacili u igru opciju da heroj(champion)sam baci magiju ako protivnicki heroj udje u domet(range)spella???Ko koga tu bre zajebava?`
Tako nesto ne postoji, verujem da govoris o tzv `Smart Cast-u` koji ce na tvoju komandu baciti magiju ukoliko je protivnik u dometu, tj. Stisnes Q dok drzis kursor na neprijatelju, ukoliko je u dometu baca magiju, ukoliko nije udje u domet i odradi isto (inace bi morao da potvrdis sa jos jednim klikom, sa smart castom tok drugog klika nema).

Sve u svemu, bez Dote ne bi bilo ni LoLa. Za obe igrice imam neverovatno postovanje , posto su jedinstvene na svoje nacine.

Igraci koje ne vole bespotrebnu komplikovanost, i mracnu grafiku igrace LoL
Igraci koji ne vole jednostavnost, i komicnu grafiku igrace Dotu.
Ja sam svoje rekao, vi se slobodno dalje svadjajte :)
dz0ni ... 07.08.2013. 17:19 #507776

broj poruka: 880

HAHAHAHAHAHAHA... citam ove LoL okorele fanove gde se sve vodi na spamovanje magijama i totalnog nerazmisljanja i gubljenje vremena. Dok pocne LoL partija(ucitava) ja sam vec zavrsio partiju u HoN-u .) Nemam nista protiv igrice, dobra je za `ubijanje vremena` i gubljenje zivota, kao i ostale 2... ali najdebilnija je LoL ubedljivo, neko prica oko kupovina shopa itd.. Bozee...sta sve necu videti. LoL igraju deca do 12 godina. Svaki heroj moze da odigra lategame sto ja apsurdno.
Zna se dobro koje su high skill based igre, LoL nije u tom svetu. Svi kompetitivni igraci igraju HoN i Dotu. To se zna.
Znam ovde decicu po kraju igraju samo LoL jer je prost ko pasulj. Useri im strahovito opadaju, mnogo registrovanih acc koji nisu `aktivni`.

Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.

Dejzan Re: LoL VS Dota 07.08.2013. 18:13 #507781

Objasnio si svaka ti cast
+1
Sto se tice Dote ona je prevazidjena odavno a i kretori dote su u LoL-u...
Kao sto je Wow puko od Guild wars2 tako i dota od Lol-a...
Kako god sve vas koji igrate dotu mogu da potopim u LoL ali zato vi mene u Doti nikad ??? ZASTO ??? NADJITE ME AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHahhahahah
Jadn su mi igraci dote okoreli danas mesto u muzeju...
Kao sto je nekad ASus vladao a danas EVGa Tako je sa igrama isto.....
Age of empires je bio zakon ali onda se pojavio Warcraft 3 pa starcraft.... nema borba..
Kako god svako igra sta hoce ali Dotu znam samo da sam juce opet instalirao od dosade i gle opet se ceka 5 minuta.... Lol max 10 s sve preko toga ja placam pivo....

:: Igrao sam Dotu kad je izasla, i nije me dugo zadrzala
:: Igram LoL Od Bet
:: U LoL-u imam odigrano preko 5000 Game-ova, trenutno sam u top 1000 igraca na EUW (Diamond 1 Ranked)
:: Junior95 Smurf (Diamond 1 ) - http://www.lolking.net/summoner/euw/2158097
:: Ideology Main (Diamond 5 ) - http://www.lolking.net/summoner/euw/1981189
:: Sad da neko za LoL kaze da je dobar a za Dotu da je djubre (ili obrnuto) je skroz kontradiktivno posto su skoro iste igrice, istina LoL je jednostavniji od Dote da bi privukao vecu kolicinu igraca (trenutno 70mil registrovanih account-ova), ali to ne znaci da je losija igrica ili bolja od Dote
:: Opet LoL grafika je malo vise `Cartoonish` a u Doti je daleko mracnija, svako svome
:: Sad ako cemo o popularnosti, nema o cemu da se prica, LoL je daleko veci od bilo koje igrice ikad napravljene, turniri sa nagradama u vrednosti od par miliona evra govore o svemu, broj registrovanih igraca, streamovi sa 20-30k gledaoca i turniri sa po cak 300-500k gledaoca
:: Slazem se da Dota ima odredjene aspekte koji cine igricu daleko komplikovaniju nego sto bi trebala da bude, sto u lolu ne postoji i to je Dota fanovima glavni argument kad dodje do ovih svadja (iako smatram da by Deny bio odlican dodatak Lolu) -
:: `Dota je bolja zbog Deny-a i Secret Shopa` - Misljenje pojedinaca kojih ima daleko manje od od ljudi koji smatraju da je nedostatak istih u LoLu pozitivna stvar
:: Inace u buduce ako planirate da se svadjate po forumima barem odradite domaci a ne lupetajte gluposti koje nemaju veze sa zivotom
:: Djokosrb - `Dalje,likovi su(jeste banalno ali tako je)ubacili u igru opciju da heroj(champion)sam baci magiju ako protivnicki heroj udje u domet(range)spella???Ko koga tu bre zajebava?
:: Tako nesto ne postoji, verujem da govoris o tzv `Smart Cast-u` koji ce na tvoju komandu baciti magiju ukoliko je protivnik u dometu, tj. Stisnes Q dok drzis kursor na neprijatelju, ukoliko je u dometu baca magiju, ukoliko nije udje u domet i odradi isto (inace bi morao da potvrdis sa jos jednim klikom, sa smart castom tok drugog klika nema)
:: Sve u svemu, bez Dote ne bi bilo ni LoLa. Za obe igrice imam neverovatno postovanje , posto su jedinstvene na svoje nacine
:: Igraci koje ne vole bespotrebnu komplikovanost, i mracnu grafiku igrace Lo
:: Igraci koji ne vole jednostavnost, i komicnu grafiku igrace Dotu
:: Ja sam svoje rekao, vi se slobodno dalje svadjajte :
markopvict si lud, jebo te... 07.08.2013. 20:03 #507805

broj poruka: 4515
Milion heroja na izvolte sto znaci svako moze da bira sta hoce a to je po meni kretenski uzmes najjaceg i cepaj....

^^

Kako to moze da postoji najjaci heroj?? Serem se u igru...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Lujone .... 07.08.2013. 20:31 #507811

broj poruka: 200
Dota 2 je mnogo ozbiljnija od LoL-a koji je za klince od 9 godina.

i5-2500K, P8Z68 V-Pro/Gen3, Win7 Enterprise x64.
Gigabyte GTX 560ti OC, 1920x1080 Dell 2312HM.
WD Caviar Black 500GB, Kingston V+200 60GB SSD.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs