I isteklo mi je..svidela mi se i sad bi hteo da je kupim,ali mi je nesto sumnjivo...ne bi da se zajebem :)?! Koliko vidim ima neka Digital verzija i neka PC verzija.Cena pise neka sa popustom 33% za 40e,a ima i neka od 59e.E sada mene buni kad bi hteo da kupim igru dal bi mi naplatili onu od 40e ili punu cenu?Trenutno mi je igrica instalirana na komp,i prakticno bi mi trebao samo cd key.Jedino me brine ta cena,koju ce da mi naplati?Ako je neko kupovao nek mi javi kako to funkcionise i dal trebam da je kupim il je bacanje para :)?
Izgleda ne kontas kako to ide, ti KUPUJES zapravo cd-key, dakle ako kupis cd-key za neku recimo delux verziju ubacis takav key, i igra dodatno downloaduje sta treba za delux verziju, imam ja BF 3 msm da je limited ili tako nesto edicija i ona ima svoj key...isto je tako i za ovo, ali to mozes da proveris na sajtu igre, ili na forumu.
:: I isteklo mi je..svidela mi se i sad bi hteo da je kupim,ali mi je nesto sumnjivo...ne bi da se zajebem :)? :: Koliko vidim ima neka Digital verzija i neka PC verzija.Cena pise neka sa popustom 33% za 40e,a ima i neka od 59e.E sada mene buni kad bi hteo da kupim igru dal bi mi naplatili onu od 40e ili punu cenu?Trenutno mi je igrica instalirana na komp,i prakticno bi mi trebao samo cd key.Jedino me brine ta cena,koju ce da mi naplati?Ako je neko kupovao nek mi javi kako to funkcionise i dal trebam da je kupim il je bacanje para :) :: :: :: ::
a odavno nisam igrao neki MP i pazario sam igru za nekih 12$. I bas mi je dobro legla. Plus su svi dlc-ovi free, tako da mislim da sam dobro prosao. Dinamicna igra, zabavna. Odlicna za partiju dve na brzaka. Bas kao neki modern warfare, sa titanima i double jump-om. Primeti se da su ljudi iz infinity ward-a radili igru.
:: a odavno nisam igrao neki MP i pazario sam igru za nekih 12$. I bas mi je dobro legla. Plus su svi dlc-ovi free, tako da mislim da sam dobro prosao. Dinamicna igra, zabavna. Odlicna za partiju dve na brzaka. Bas kao neki modern warfare, sa titanima i double jump-om. Primeti se da su ljudi iz infinity ward-a radili igru.
:: Sine, si ti video onaj oglas za 2500k i matu, 150e oba? Rekao sam ti da obratis paznju i da vidis da uzmes.. Valjda si skupio lovu do sad.. : :: :: ::
Daleko od mrtve igre, kada sam igrao zadnji put, bilo je oko 2000 igraca online. A i gameplay mi je dinamicniji od CoD-ova i BF-ova. Ali opet, to je stvar ukusa, ali da kazes da je igra mrtva... nije na mestu :)
I nazalost nema jeftinije jer je online only - a i ovo je cena smejurija - dva pica u kaficu. :)
Po mom misnjelju vredi i vise od 5$, posebno sto dobijas sve DLC-ove.
Ma otkud znam,nego videh ovu temu sad kad se ozivela i igrica mi ne deluje lose. I zato ptam ima li negde da se nabavi, jer nemam uslova za online kupovinu. Ako neko hoce da mi izadje u sustret, OK. Cena je smesna...Sve jedno, mada bi mi vise odgovarala kupovina bez kupovine:D
@Morow, tebra, izrckaj negde neki key ako Boga znas :D Salim se... Ako neko moze da mi ucini i kupi mi, super. Casticu ga sa win10+ free USB stik od 8GB :D - oridjinale sve. prababa poslala sa donjim vesom iz nemacke...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Pa znas ti kad ovo izaslo? :D I ti si sad video gameplay.. Da je dobar, igralo bi se.. : :: :: ::
Igra je ok, donekle. Daljim textom ne bih da uplašim nikoga, vredi 5-10 evra.
Osećaj u igri je odličan, izuzetno je brza i dinamična igra i nikad ne dosadi, ono što joj fali je količina oružja ali ajde, može donekle da se predje preko toga.
Ono što najviše smeta je činjenica da su retardirani developeri u igru ubacili autoaim pištolj. Naime, pištolj je toliko OP da je igra faktički dobrim delom zbog toga izgubila igrače.
Kada vam naidje igrač na ekran, pištolj kreće da ga lockuje, to traje par sekundi i kada je lockovan, na jedan klik miša pištolj puca 3 metka i sva 3 idu pravo u glavu igrača i ubijaju ga. Drugi igrač nema nikakvu notifikaciju da ga neko lockuje, jedino što može da ga spase je da pobegne iz locka.
Postoji stealth ability u igri sa kojim ste poprilično nevidljivi dobrih 10 sekundi, ali sa Smart Pistolom apsolutno postaje beskoristan stealth jer SP lockuje i kroz stealth, što je još gore ako vas igrač ne primeti SP će da vas otkrije njemu.
Developerima nije palo na pamet da ni jednu jedinu stvar promene u mehanici tog pištolja, dovoljno bi bilo da postoji zvuk kada vas neko lockuje i da ne mogu kroz stealth da vas lockuju, ovako kad u partiju upadne 3-4 igrača sa SP-em postaje dosta teško.
Pošto imam dugogodišnji skill sa brzim FPS-ovima uspevam da budem prvi na listi ali me izuzetno frustrira igranje protiv SP korisnika, pa sam tako posle duže pauze pustio igru, i nakon nekoliko partija sam upao u partiju sa čak 5 korisnika SP-a i praktično nisam mogao nikoga da ubijem.
Igra je popila uninstall i odlazi mi sada u večni zaborav, vratio sam se na Battlefront koji je neuporedivo bolja igra: 25 Evra + 30 za Season Pass = milina.
Inače igra ima ispod 1000 igrača globalno u svakom momentu, ispisuje se u igri, praktično je mrtva...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647682. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.