`i slicno` je skracenica, pise se `i sl.`, u srpskoj gramatici, svim tekstovima, dipl. radovima, itd., nema potrebe pisati `i slicno`, `i tako dalje`.. nije kardinalna greska, vec je besmisleno:).
:: Ok je da se proguta slovo ili ubaci neko viska ili slicna kucaca greska :: ali cak sta vise, :: oba dva oba tri oba cetiri, :: neznam spojeno i slicno :: nije omaklo mi se, nego skroz nepravilno :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
tako je, sad niko ne sme to da napise, u suprotnom bice sankcionisan, obescascen i uklonjen s foruma, od strane admina, shvatio si..mozda malkice previse bukvalno:)
:: Sad niko ne sme da napise i tako dalje, :: nego mora itd :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Namestio sam i sljaka kao blesavo. Skinuo sam jedno 25 igara i ne odvajam se od racunara. Hvala jos jednom. P.S. Kako uspete da 95% tema na forumu,ma kako bezazleno zvucale pretvorite u prepucavanje?
To se i ja pitam. Nego, da li mi neko moze reci da li i kako ove skinute igre za PS1 sa neta da se rezu na disk i igraju na konzoli? Da li je to identicna kopija igre za PS1 ili prilagodjena za emulator?
: :: P.S. Kako uspete da 95% tema na forumu,ma kako bezazleno zvucale pretvorite u prepucavanje :: :: ::
Mislim da je to identicna kopija. Samo, kada rezes ne bi trebao ici na brzinu rezanja vecu od 10x i trebalo bi da radi.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: To se i ja pitam. Nego, da li mi neko moze reci da li i kako ove skinute igre za PS1 sa neta da se rezu na disk i igraju na konzoli? Da li je to identicna kopija igre za PS1 ili prilagodjena za emulator :: :: : :: :: P.S. Kako uspete da 95% tema na forumu,ma kako bezazleno zvucale pretvorite u prepucavanje :: :: :: :: :: ::
nece skoro smak sveta. nabices brzo postove pa ces imati najvise na pcb. ne znam zasto ljudi uopste dobiju te ideje pa misle da ce biti neka vrsta uzvisenog bica zbog tih par cifara ispod avatara. da se razumemo, ne kazem da je svaki tvoj post totalni spam, ali polako vecina istih se pretvara u to. glupo je da neka umno zdrava osoba radi to pa da bilo ko kaze jao vidi ovog ko zna jel ima 10god. ja ti iskreno zelim, ako je moguce da u najkracem roku dodjes na prvo mesto :)
Ovo umesto da bude mesto gde ljudi dolaze sa voljom da caskaju, resavaju svoje probleme i ostalo, vi ladno podjebavate ljude javno.
To sto sam nesto neispravno napisao ne znaci da sam nepismen!!! Druga stvar, iz Srbije sam otisao kad sam imao 8 godina, i zivim i radim u Sloveniji zadjih 25 godina. Bas lepo od ovog foruma sto drzi prostake koji podjebavaju druge.
Evo ja cu da ti kazem gde gresis, barem u prethodnom postu.
Prvo, prvi red treba da bude prazan a ne da se poruka zalepi za naslov, to ne izgleda lepo.
Dva, ne bi trebalo da pravis novi red posle svakog zareza. Znam da to radis da ti tekst ne bi bio presecen na nekom glupom mestu, ali malo je previse. Lici na stih, a nije. Tu treba napraviti balans izmedju vizuelne i gramaticke predstave, sto nije lako.
Tri, koristis previse zareza a premalo tacaka, odnosno sve si stavio u jednu recenicu. To nije dobro.
Naslov je jasno vizuelno odvojen, ne vidim potrebu da odvajam prvi red od njega. To mi dodje oces neces, realno ne moras. Ne vidim kao gresku.
Novi red udaram jer glupi sajt sece tekst na cudnim mestim a i tako formatiram lepse tekst. Preglednije i lakse za citanje. Takodje ne vidim kao gresku.
Prosirene recenice sa zarezima. Takodje ne vidim kao gresku. Ali ima istine u tome sto govoris umem da je rasteglim, tacka i moze malo cesce od zareza kod mene. Hvala.
Apsoluitno ti nisita ne zameram na tvojim primerima/sugestijama, cak su i dobrodosli. Estetika je jedno, ali pisati neznam spojeno i slicno, je nesto skroz drugo.
:: Naslov je jasno vizuelno odvojen, ne vidim potrebu da odvajam prvi red od njega :: To mi dodje oces neces, realno ne moras. Ne vidim kao gresku :: :: Novi red udaram jer glupi sajt sece tekst na cudnim mestim a i tako formatiram lepse tekst. Preglednije i lakse za citanje :: Takodje ne vidim kao gresku :: :: Prosirene recenice sa zarezima. Takodje ne vidim kao gresku :: Ali ima istine u tome sto govoris umem da je rasteglim, tacka i moze malo cesce od zareza kod mene. Hvala :: :: Apsoluitno ti nisita ne zameram na tvojim primerima/sugestijama, :: cak su i dobrodosli :: Estetika je jedno, ali pisati neznam spojeno i slicno, je nesto skroz drugo :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Rekoh da balans nije lak, tako da ono `pogresio` treba shvatiti uslovno. Ovde verovatno moze i tako i nije greska, ali sam podigao na malo visi nivo i pomislio sta bi ti rekao neki urednik da si mu predao tekst u formi koja se koristi ovde.
To sto mi sad pricamo vise ide u neke nijanse. A za neznam, ne bitno, i ostale razne i osnovne gramaticke bisere, jasna stvar.
I naravno da ne treba zamerati, onaj ko te ispravi cini ti dobro. Negde ljudi daju dobre pare da bi ih ispravljali.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.