Au jebote al si se ti istripovao, a ja se polomio da ti pomognem, sto je najgore ti si se stvarno istripovao, ono što si video su računari iz Monitor sistemsa nisu ASUS roba, znači tako si se gadno istripovao, da mi je zao što sad što sam potrošio 1sec svog vremena na tebe, jbt ne verujem... koji si ti bolid :D
Nisam nsapisao da se na tebe odnosi Adzem. Sve vreme sam se salio, ali ispostavilo se ono što ne bih ni sanjao. Bukvalno sam okrenuo 5 telefona da bi došao do cene, došao na kraju i produkt manager iz Monitora da ti ljudi daju nenormalnu cenu, još smo te tražili kao idijoti. Nisam siguran da li si skontao, ali ja nisam u opšte tu bio da bih prodao nešto, čista sulučajnost je bila da nabasaš na mene, a opet namerna ljubaznost i šaljiv nastup je bio cilj da se strpiš dok ti ne dođem do informacija i cena koje ti trebaju za nešto što je u vlasništvu sasvim desetog lica.
Au jebote al si se ti istripovao, a ja se polomio da ti pomognem, sto je najgore ti si se stvarno istripovao, ono što si video su računari iz Monitor sistemsa nisu ASUS roba, nije ih ASUS sklopio, znači tako si se gadno istripovao, da mi je zao što sam potrošio 1sec svog vremena na tebe, jbt ne verujem... koji si ti bolid i jadnik šokiran sam još jednom, a ovo što si napisao voleo bih da vidim da mi kažeš uživo nekad :D
Al si preterao sa negativnim komentarima, a stvarno mi nije jasno zasto ? Na kraju ti ni film nije valjao.
Ovo je bilo samo jedno vikend zezanje, a ne neki medjunardni spektakl od turnira ili ne znam sta, koga je zanimalo i ko voli ovakva desavanja taj je dosao takmicio se i proveo se jednako kao i svaki dan u igraoni uz mogucnost da osvoji po neku nagradu i iz prve ruke vidi po nesto od ASUS hardvera, a uz malo srece i da kupi...
Naravno da nista nije savrseno pa je tako i ovde bilo manjiuh propusta, na zalost sve pada ne teret ASUS-a, a oni malo upuceniji znaju da je sve cime su posetioci bili nezadovoljni ustvari odgovornost igraone u kojoj se sve desavalo.
Ja ipak mislim da treba podrzati ovakva desavanja a ne ljude karakterisati kao `Gomila izvitoperenih no lajferskih njuski`
Po ovome sto je Marko napisao vidim da si dosao sa namerom da kupis nesto od asusa po povoljnoj ceni, to ti ne smeta i sa tim nemas problelem, a pritom pljujes po svemu sto je vezano za sam dogadjaj.
Za ovu pretnju na kraju da cese ti nekome nesto da uradis, evo ja ti sada kazem, odvali cu te od batina ako se za to ukaze prilika ali bas cu te unakaziti jer ako sta preziremo onda su to ljigavci poput tebe, a ljigav si jer si imao prilike sve ovo da kezes coveku u oci na licu mesta samo za to treba imati muda, a kunem ti se da ti nece ostati ni to malo sto ih imas za proseravanje putem foruma.
Ja znam da ces nastaviti da seres i dalje za tastaturm u sigurnosti svoga doma tako da ti se vise necu obracati na ovu temu, a dobro zapamti sta sam ti rekao...
Ovo sam ja, pa sledeci put kada me vidis udri u me` ko u zivotinju .) Nece ti biti frka da se iscimas iz te druge drzave do Beograda, kontam da je tako?
Ebacu te (za)jebani u guzu Novosadsku isfeminiziranu .)
Mani te se tih prozivanja i pretnji , glupo je a i jesi preterao realno Adzem ljuti se ako hoces..
Marka znam godinama i covek je na mestu , nije neko djubre vec uvek zeli da pomogne i ne samo nama koje zna nego odvoji vreme i za druge koje uopste ne poznaje a nije neko ko raspolaze vremenom Bog zna sta zbog prirode njegovog posla.
Ovo govorim zato sto je tako a ne zato sto meni on treba za nesto ili imam neke koristi , ja ljude tako ne posmatram, delim ih na prijatelje (dobre ljude) i na prolaznike a ne bih bio u kozi onog ko zeli da mi bude neprijatelj..
Ljudi teska vremena dolaze, treba da sirimo pozitivnu energiju a ne da se svadjamo i da stvaramo neprjateljstva.
Nego kad ste vec kod tog mlacenja evo jedna pesma u to ime :D
Potpuno se slazem sa tobom, evo bacices me u kanal ako je tako kao sto kazes. Ali prosto neverovatno podseca na profil ljudi od kojih mi se dize pritisak, znaci oni pravi cmarovi, ufff znaci prljavstina ziva... Nadam se da se razumemo, e sad ako sam pogresio, a jako retko gresim kod procene takvih glava, hmm, ne znam sta onda da kazem. Debelo sam uvredio coveka, a voleo bih to ispraviti ako je tako.
p.s. Jeste, ona duga prica, pricali smo vec :)
:: @Adze :: :: Jel ti to devojka na slici :: :: Mani te se tih prozivanja i pretnji , glupo je a i jesi preterao realno Adzem ljuti se ako hoces. :: :: Marka znam godinama i covek je na mestu , nije neko djubre vec uvek zeli da pomogne i ne samo nama koje zna nego odvoji vreme i za druge koje uopste ne poznaje a nije neko ko raspolaze vremenom Bog zna sta zbog prirode njegovog posla :: :: Ovo govorim zato sto je tako a ne zato sto meni on treba za nesto ili imam neke koristi , ja ljude tako ne posmatram, delim ih na prijatelje (dobre ljude) i na prolaznike a ne bih bio u kozi onog ko zeli da mi bude neprijatelj. :: :: Ljudi teska vremena dolaze, treba da sirimo pozitivnu energiju a ne da se svadjamo i da stvaramo neprjateljstva :: :: Nego kad ste vec kod tog mlacenja evo jedna pesma u to ime : :: :: https://www.youtube.com/watch?v=udhqd2dub_ :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Za devojku sam te pitao jer sa slike u njenim ocima ima nesto zanimljivo,interesantno.. Deluje mi kao prijatna osoba , naravno sa slike , opet dok ne upoznas nekog tek onda mozes da izvrsis procenu..
Kad smo kod te procene svako moze da se zezne za tu `njusku` , mnogo ljudi deluje na prvi momenat cak i po ponasanju , gestikulaciji kao pogresna osoba ili ti losa.. I ja retko kad gresim mada ja imam zaista veliko iskustvo jer radim dosta sa ljudima i u stalnoj sam komunikaciji ali imao sam par slucajeva gde mi se kosa dizala na glavi od nekih likova sa kojim sam sad dobar , naravno sve to posle kada sam ih stvarno upoznao. Nismo svi simpaticni ..
Inace ovaj tvoj drugar nije iz NS-a , tu ste komsije :))))
P.S.Zaista mrzim da izigravam majku Terezu ali takodje mrzim ZLO i negativnu energiju i ne volim kad se ljudi svadjaju..Ko me shvati pogresno sta da radim .. Nije do mene..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Lepi znam te iz kgb-a i znam ko si i bez te slike, ali ne brini necu te tamo traziti i ako zivim kod vuka. Igraj se slobodno, tamo ce te vec neko drugi prebiti na doti zato sto se kao i ovde parvis pametan...
Opusti se i uzivaj do daljeg, sve sto sam rekao tako ce i da bude .)
Ja cenim srcane momke, a ti nis jeda od takvih, ali si ipak klinac tako da mogu da ti oprostim ako se izvinis coveku mada mislim da to neces da uradis tako da...
Poenta je upoznati nekog pa onda prosuditi.. Verujem da ce Marko i ovako da ti opsrosti jer nije zlopamtilo ali bi bilo posteno da se izvinis coveku.
I ovo sto govorim je sa aspekta nekog postenja i pravde - treba biti covek- a ne zato sto mozes imati moguci okrsaj sa doticnim kolegom koji ti preti batinama :D
I batine su za ljude :))))
P.S.Idem sad u kladionicu da stavim ulog na tebe , fali mi malo za GTX780 Ti , nemoj da me razocaras :))))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.