ma prosečne plate 200 evra a svi konfe od po hiljadu evra, odakle? :)
inače ja imam sasvim dovoljno originalnog softvera, win, autocad, visual studio, bf3,cod mw4, i još par koje ne vredi spominjati :)
Normalno da se šalim za kupovinu, i moj komentar je više parodija na sve one koji kukaju kako je nemoralno krasti net a moralno skidati piratske igrice :)
Cuti, ne kenjaj, ne seri. Ili bar tamo gde jedes govna. Betovenovi potomci su hteli doveka da ubiraju plodove tudjeg rada, i onda im je period eksploatacije intelektualne svog slavnog rodjaka ogranicen na 77 godina. 99 % svetskog bogatstva lezi u rukama svetskih mocnika, koji cine 0,1 % svetske populacije ... Kada ne bi bilo pohlepe, svi bismo mogli da radimo par sati dnevno, i da zivimo kao sultani. Ali opet, LJUDSKA GLUPOST I ZLOBA NEMAJU GRANICE.
Ne znam sta pricas jer zvuci glupo i nepovezano. Sve te brbljotine su samo da bi se opravdao pred samim sobom.
Da radis par sati i da imas sve? Pa niko ti ne brani. Sem mozda tvoje ogranicenosti. Pa posto ne mozes, okreces se onome sto ti ostaje. A to je ono za sta je taj Gadafi sto si ga okacio, sekao ruku - kradja.
I ti bi tako uradio da ti neko nesto uzme.
Ali da ti uzimas, to je u redu. Imas masinu koja pokrece sve, ali si siromasan pa jadan ne mozes da kupis to sto treba da se pokrene. Ne radi se ovde ni o kakvim mocnicima, svetskom bogatstvu, globalnoj politici, Betovenu, Bahu, i njihovim naslednicima. Ovde je rec je o slucajnom i namernom neznanju, lenjosti, i bednom pravdanju otimacine.
Da. Glupost, zloba, licemerje i primitivizam, snazno su prisutni.
Mislim da sam te ipak naterao da malo porazmislis.
Ne mozes ici napred ako negiras privatno vlasnistvo kao najveci komunista, sem ako je vlasnistvo tvoje. Uci, radi, napravi, prodaj, uzivaj. Niko ti ne brani. Ne diraj tudje ili se barem nemoj hvaliti time i ne podsmevaj se onima cijim se trudom koristis u sopstvenoj izgradnji. Posebno nemoj od toga praviti filozofiju.
Ne masi velikim zastavama jer zaklanjaju pogled. Valjda se razumemo.
Kazem jer tako mislim, nije mi stalo da moja bude poslednja.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.