Pa decak je jos tamo na pocetku svog master rada na forumu napisao da je srednjih `90-ih, zaboravili ste, ali ja se secam, tako da malo vas lagi
:: A da ti nama uslikaš ličnu kartu da vidimo datum rođenja. Ne verujem ti ništa dok ne vidim svojim očima :: Samo nemoj da uzmeš ličnu od nekog komšije Dejana :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
svaka tema mora u svadju da predje? Koje god da je godiste covek je pokrenuo temu koju niko drugi nije. Po meni ili pisi nesto u skladu sa temom ili nemoj da ucestvujes.
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
A da ti malo odjebes malo od mene a ? si razmislio o tome ? @Dexter princ of persia 1 ,2 sam igrao na 386,486.... MK na aparatima i sega mega drive 2 isto kao i Streets of rage... alone in dark na pc na playstation je dosla dosta kasnije... Keen vidim da nisi ni cuo ni igrao...
Aj realno sam ti reko a ako ne mozes da prihvatis tvoj problem....
kao sto je lik reko pokrenuo sam temu koju niko nije pokrenuo i dobijam OPET diskusuje koje nemaju veze sa zivotom... @ Daum tvoj slucaj svi znamo teze je prirode ali imaj vere nada poslednja umire.... Generalno me zabole k... za vecinu na ovom forumu ... Realno nista pametno ne kacite za teme ..ali ste prvi da se javljate i da pametujete.... kako god opet sam vas nagazio i to sa temom o igrama ....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: A da ti nama uslikaš ličnu kartu da vidimo datum rođenja. Ne verujem ti ništa dok ne vidim svojim očima :: Samo nemoj da uzmeš ličnu od nekog komšije Dejana :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Jedini ovde naguženi je onaj najglasniji i to zato što ga boli guza... stišaj se malo.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
MK je izasla (u srbiji) bar godinu dana pre nego se pojavila na arkadnim aparatima. Na 386 si morao na low detalje da stavljas da bi bilo igrivo.
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
:: :: A da ti malo odjebes malo od mene a ? si razmislio o tome ? :: @Dexter princ of persia 1 ,2 sam igrao na 386,486... :: MK na aparatima i sega mega drive 2 :: isto kao i Streets of rage.. :: alone in dark na pc na playstation je dosla dosta kasnije.. :: Keen vidim da nisi ni cuo ni igrao.. :: :: Aj realno sam ti reko a ako ne mozes da prihvatis tvoj problem... :: :: kao sto je lik reko pokrenuo sam temu koju niko nije pokrenuo i dobijam OPET diskusuje koje nemaju veze sa zivotom.. :: @ Daum tvoj slucaj svi znamo teze je prirode ali imaj vere nada poslednja umire... :: Generalno me zabole k... za vecinu na ovom forumu ... Realno nista pametno ne kacite za teme ..ali ste prvi da se javljate i da pametujete... :: kako god opet sam vas nagazio i to sa temom o igrama .... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: A da ti nama uslikaš ličnu kartu da vidimo datum rođenja. Ne verujem ti ništa dok ne vidim svojim očima :: :: Samo nemoj da uzmeš ličnu od nekog komšije Dejana :: :: :: :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: :: :: :: ::
Low da a ako si imao srece mogo si malo uzivati na tek novom 486 kod rodjaka u kancelariji :D
:: MK je izasla (u srbiji) bar godinu dana pre nego se pojavila na arkadnim aparatima. Na 386 si morao na low detalje da stavljas da bi bilo igrivo. :: :: :: Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima. :: :: :: :: :: A da ti malo odjebes malo od mene a ? si razmislio o tome ? :: :: @Dexter princ of persia 1 ,2 sam igrao na 386,486... :: :: MK na aparatima i sega mega drive 2 :: :: isto kao i Streets of rage.. :: :: alone in dark na pc na playstation je dosla dosta kasnije.. :: :: Keen vidim da nisi ni cuo ni igrao.. :: :: :: :: Aj realno sam ti reko a ako ne mozes da prihvatis tvoj problem... :: :: :: :: kao sto je lik reko pokrenuo sam temu koju niko nije pokrenuo i dobijam OPET diskusuje koje nemaju veze sa zivotom.. :: :: @ Daum tvoj slucaj svi znamo teze je prirode ali imaj vere nada poslednja umire... :: :: Generalno me zabole k... za vecinu na ovom forumu ... Realno nista pametno ne kacite za teme ..ali ste prvi da se javljate i da pametujete... :: :: kako god opet sam vas nagazio i to sa temom o igrama .... :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: A da ti nama uslikaš ličnu kartu da vidimo datum rođenja. Ne verujem ti ništa dok ne vidim svojim očima :: :: :: Samo nemoj da uzmeš ličnu od nekog komšije Dejana :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Da, samo sto je 486 93-e pandan danas 2xgtx titan u sli i zakupljena vip loza na blaywatchu. U prevodu niko to nije imao kuci te godine.
:: Low da a ako si imao srece mogo si malo uzivati na tek novom 486 kod rodjaka u kancelariji :D :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: MK je izasla (u srbiji) bar godinu dana pre nego se pojavila na arkadnim aparatima. Na 386 si morao na low detalje da stavljas da bi bilo igrivo. :: :: :: :: :: :: Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima. :: :: :: :: :: :: :: :: A da ti malo odjebes malo od mene a ? si razmislio o tome ? :: :: :: @Dexter princ of persia 1 ,2 sam igrao na 386,486... :: :: :: MK na aparatima i sega mega drive 2 :: :: :: isto kao i Streets of rage.. :: :: :: alone in dark na pc na playstation je dosla dosta kasnije.. :: :: :: Keen vidim da nisi ni cuo ni igrao.. :: :: :: :: :: :: Aj realno sam ti reko a ako ne mozes da prihvatis tvoj problem... :: :: :: :: :: :: kao sto je lik reko pokrenuo sam temu koju niko nije pokrenuo i dobijam OPET diskusuje koje nemaju veze sa zivotom.. :: :: :: @ Daum tvoj slucaj svi znamo teze je prirode ali imaj vere nada poslednja umire... :: :: :: Generalno me zabole k... za vecinu na ovom forumu ... Realno nista pametno ne kacite za teme ..ali ste prvi da se javljate i da pametujete... :: :: :: kako god opet sam vas nagazio i to sa temom o igrama .... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A da ti nama uslikaš ličnu kartu da vidimo datum rođenja. Ne verujem ti ništa dok ne vidim svojim očima :: :: :: :: Samo nemoj da uzmeš ličnu od nekog komšije Dejana :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja mu verujem, jer znaš kako je to kod nižih primata kao što je on - uvek ostanu na nivou deteta od 3-4 godine.
@Mirko78
Isti taj Dejzan je naspamovao i uništio skoro svaku temu koje se dohvatio svojim retardiranim pokličima `FAIL`, `DOMINIRAJ` i slično, a ovu temu je pokrenuo samo da bi sebe lažno predstavio kao da je neki iskusni gejmer, i to tek pošto je ismejan kao totalni noob u nekoliko drugih tema. I drugo, niko se ovde ne svađa, već ljudi ismejavaju jednog lažova koji je usput arogantna neznalica, prostak i uličar.
:: LOL, `84? :: :: Ili imaš mentalne izazove ili si omašio za jednu deceniju barem... :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Izvinjavam se za dupli post. Ne znam ko je i sta je ali vidim da su srbi radi kavzi, a lepa tema, naroito meni koji sam doziveo veci deo opisanog s pocetka. Nisam ni na cijoj strani samo ovde ima da se pise jako puno lepih stvari iz tog perioda pa mi krivo sto se kolege svadjaju.
:: :: Ja mu verujem, jer znaš kako je to kod nižih primata kao što je on - uvek ostanu na nivou deteta od 3-4 godine. :: :: @Mirko7 :: :: Isti taj Dejzan je naspamovao i uništio skoro svaku temu koje se dohvatio svojim retardiranim pokličima `FAIL`, `DOMINIRAJ` i slično, a ovu temu je pokrenuo samo da bi sebe lažno predstavio kao da je neki iskusni gejmer, i to tek pošto je ismejan kao totalni noob u nekoliko drugih tema :: I drugo, niko se ovde ne svađa, već ljudi ismejavaju jednog lažova koji je usput arogantna neznalica, prostak i uličar. :: :: :: LOL, `84? :: :: :: :: Ili imaš mentalne izazove ili si omašio za jednu deceniju barem... :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
@gilopile Arcade pool - zakon...znao sam i u skorije vreme (pre 5-10 god.) da se zaloodim sa njim na emulatoru takodje mi je super frog jedna od najboljih platformi
@mirko Alien breed mi dodje kao preteca left 4 dead i slicnih masovnih ubistava
:: Odlican je zabac....Neki dan sam malo igrao i creatures 1/2. Kakva luda igrica. Kada je izasla nisam se skidao sa nje : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Bio je mozda najbolja pucacina na amigi. Mada sto se tice alien tematike project firestart sa c64 je ostao broj 1. :)
:: @gilopil :: Arcade pool - zakon...znao sam i u skorije vreme (pre 5-10 god.) da se zaloodim sa njim na emulator :: takodje mi je super frog jedna od najboljih platform :: :: @mirk :: Alien breed mi dodje kao preteca left 4 dead i slicnih masovnih ubistava :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
@vladapsd, Wow nisam ni znao za igricu. Moracu je probati ovih dana...
Inace za C64, creatures sam i ucitavao iz fajla .tap koji se konvertuje u audio side 1 i 2, pa iz winampa i ucitavanje traje, bogami traje :) Ne moze preko t64 jer je igra u nastavcima, a ne moze se naci svaki fajl separatisan...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ja imam 1541 II,tako da sa ucitavanjem nisam imao problema :), ali mi je creatures vrlo cesto blokirao verovatno zbog loseg crack-a tako da nikad nisam uspeo da stignem do kraja na c64-ci (nadoknadilo se na emulatoru). Inace mayhem je jedna od najbolje odradjenih igara (graficki) za c64...predji 1. nivo pa ces videti .)...
@mirko Meni je takodje Enforcer bio zakon - najbolja svemirska pucacina za 64-ku
Jel se seca neko cikice sa jetpackom kog mozes da lansiras po platformama gore a takodje i da se spustas? Usput pucas u kojesta. To mi je bila prva `original` igra na c64 al nema sanse da se setim imena.
:: Ja imam 1541 II,tako da sa ucitavanjem nisam imao problema :), ali mi je creatures vrlo cesto blokirao verovatno zbog loseg crack-a tako da nikad nisam uspeo da stignem do kraja na c64-ci (nadoknadilo se na emulatoru) :: Inace mayhem je jedna od najbolje odradjenih igara (graficki) za c64...predji 1. nivo pa ces videti .).. :: :: @mirk :: Meni je takodje Enforcer bio zakon - najbolja svemirska pucacina za 64-k :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.