kraj sveta se bliži!!! Što bi rekla moja baba došlo zadnje vreme...:D support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
:: HAhahah, pa to! Jos sashai i hawok da zakopaju ratnu sekiru.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: a Sale se zahvaljuje?!? :: :: Kad je mnogo hladno, mačke i miševi spavaju zajedno :-*
sad ce ludi maxo da se javi kako 100 000 ljudi igra :D koja farsa.... Zao mi je vas momci ... dali ste kintu i sad ovo...kao ortak sto se zajebo sa nba 3k14... Gledajte sa vedrije strane i Sim city im neradi kako treba.... mozda uzmu novi tim programera i isprave stvari.... kako god em polu proizvod em neradi kako treba.... BRUKA
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Evo da potvrdim da ni kod mene nema zvuka ponekad od kako su izbacili novi patch :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: MSI GTX 770 TF 4GD :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB,830 SSD 64G :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: DELL U2312H :: ::
Ni blizu koliko je meni žao botova koji kupuju jednu istu igru svake godine sa drugim podnaslovom uz utehu kako je `mnogo bolja`
Ne brini se ti za nešto što nisi u životu odigrao, brini se bolje za svoje mentalno zdravlje jer treba izaći na kraj situacijama kada se radi ragequit zbog hakera oko igre koja izgleda isto već dobrih 5 godina... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: sad ce ludi maxo da se javi kako 100 000 ljudi igra :D :: koja farsa... :: Zao mi je vas momci ... dali ste kintu i sad ovo...kao ortak sto se zajebo sa nba 3k14... :: Gledajte sa vedrije strane i Sim city im neradi kako treba.... mozda uzmu novi tim programera i isprave stvari... :: kako god em polu proizvod em neradi kako treba... :: BRUK :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Evo da potvrdim da ni kod mene nema zvuka ponekad od kako su izbacili novi patch :: :: :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: :: MSI GTX 770 TF 4GD :: :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX :: :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB,830 SSD 64G :: :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: :: DELL U2312H :: :: :: ::
Da mi je tvoj mozak da se odmorim barem na 5 minuta ma minut bi bio srecan....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ni blizu koliko je meni žao botova koji kupuju jednu istu igru svake godine sa drugim podnaslovom uz utehu kako je `mnogo bolja :: :: Ne brini se ti za nešto što nisi u životu odigrao, brini se bolje za svoje mentalno zdravlje jer treba izaći na kraj situacijama kada se radi ragequit zbog hakera oko igre koja izgleda isto već dobrih 5 godina.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: sad ce ludi maxo da se javi kako 100 000 ljudi igra :D :: :: koja farsa... :: :: Zao mi je vas momci ... dali ste kintu i sad ovo...kao ortak sto se zajebo sa nba 3k14... :: :: Gledajte sa vedrije strane i Sim city im neradi kako treba.... mozda uzmu novi tim programera i isprave stvari... :: :: kako god em polu proizvod em neradi kako treba... :: :: BRUK :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Evo da potvrdim da ni kod mene nema zvuka ponekad od kako su izbacili novi patch :: :: :: :: :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: :: :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: :: :: MSI GTX 770 TF 4GD :: :: :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX :: :: :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB,830 SSD 64G :: :: :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: :: :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: :: :: DELL U2312H :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.