Pa cekaj malo, u kojoj to igri treba da se osvoji prvo mesto na pocetku? I uopste malo mi je cudno poredjenje sa NFS, to je arkadna fizika, ovo treba da je malo realnije.
Sto se tekstura tice, nemoguce da su gore od onih u Transformers Rise of the Dark Spark :p
ma moj q realnije nema cak ni drag efekta, ides iza automobila i umesto da dobijes malo na ubrzanju ono je isto kao i da vozis sam. Odvezem perfektno krivine i samo vidis onaj sace sa unutrasnje strane krivinu i nema penalty kao sto mene kaznjava kad isecem!!
Ova igra ne zasluzuje vecu ocenu od 6!! Dao bih joj i manje ali ajde spolja grafika staze ima i kvalifikacije za startno mesto, sve je to ok, ali ono najbitnije je uzas!
:: :: Pa cekaj malo, u kojoj to igri treba da se osvoji prvo mesto na pocetku :: I uopste malo mi je cudno poredjenje sa NFS, to je arkadna fizika, ovo treba da je malo realnije :: :: Sto se tekstura tice, nemoguce da su gore od onih u Transformers Rise of the Dark Spark : ::
Na mnogo mesta sam pročitao da je kampanja neprivlačna i slažem se sa tim. Nekako mi deluje konfuzno, sve izdeljeno po grupama/tipovima. Onaj penalty me izluđuje, nekad odem u traku pored staze i ništa, a nekad me kazni zbog par milimetara. A za ostale to ne važi... Noćne staze, gde se vozi npr 8 min pa ko više metara pređe, tu me izluđuje habanje guma, jedva izdrže kraj trke, ako iz istrošim više od 40% kretanje je skoro pa nemoguće, čak ni vožnja `po jajima` ne pomaže jer onda čuvaš gume a padaš po poziciji. Formulu nisam ni probao, kad se ova auta tako zaneose i nedaju da pipneš gas u krivini kako li je tek formula...
Grafika je ok, evo gledam sad ima neki HD texture pack, (mislim da je samo BlackBox to odradeo). Možda treba sačekati neki patch... ne znam, za sada nemam neku volju za igranjem. A da ovo sam sve probao da default težini odnosno medium, damage je full, a isključen steering assist, breaking assist, track line (tako je sve na deff).
Par puta sam stigao 3-4 ali izgleda da do tog mesta treba bukvalno krčiti put, ne lupanje protivnika, veg guranje, uguravanje, proguravanje, isecanje itg... Agresivna malo igra...
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 8GB HyperX Fury / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Ja sam zavrsio Touring car racing.Igra je 80% Toca i 20% Grid, bar ovo sto sam odigrao.Ovo ostalo nisam jos probao.Tu su sve najgore staze(ili najteze) iz Toca 3 igre pa je bas zanimljivo.Grafika extra , protivnici teski (nikad tezi) na default podesavanjima.Videcemo ostalo kad dodje na red.Meni je bas dobra igra.Pravi naslednik Toca serijala.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Skinulo se, instalirao kod Dunje (tamo se skinula igra)
Sve na high (ne ultra) 1650x1080 / 16:10 to je monitoru native rezolucija zakucanih average 58.5 fps-a na benchmarku. (vsync on)
Jako lepo radi na x4 Atlonu II i AMD 6870
Prelepo vizuelno izgleda i jako lepo optimizovana igra, red je bio posle tone novih koje nista posebno ne izgledaju a fps na bilo kojim detaljima se vrti oko 30/45...
Neka je arkada neka je polu simulacija, bitno je da je zabavna i da vas drzi zar ne?
I ko hoce izazov, imate tezinu za vas kako se ponasa vas auto, stavite na hard i pogasite sve asistencije, a zatim imate i tezinu protivnika to na hard pa nek se javi neko ili neka okaci klip kako mu ide
Ma nije problem da se igra na medium ili hard, glupo je to sto ako vozis pravilno perfektno bez greske bez proklizavanja nema sanse da ih stignes ako si na 12 poziciji recimo, moze da se dodje do 6, 4 eventualno 3. Za sada jedini nacin koji sam nasao da budem prvi ili medju prva 3 mesta je da se zaletim u krivini zveknem ih, ona prva 3 odu u q i ako te ukenja budes prvi, i onda nema teorije de te stignu ako vozis lepo :)
Ali opet me izludjuje govnjivi blur i low texture kad se prebaci kamera unutra, ja sam u Shift kad sam uvezbao staze sve unutra vozio, ludilo osecaj, pogotovo u Shift 2!!
I treba da je tesko, mislim upalis igru krenes prvi put i svugde si prvi? To je onda tezak promasaj osim ako sve nije na easy, tek kad se uvezbas i naucis malo staze posle nekog vremena mozes da ocekujes da si svugde uvek prvi a i to je pitanje.
A ta kamera iznutra nikad je nisam koristio, suzen ugao gledanja i losa preglednost, po meni i da je nema nikakva steta :)
Da, moras da znas svaku krivinu napamet da bi bio prvi. To je realno, tako je i u F1, a Nascar da ne pominjem koliko je lako biti prvi. Ne postoje kvalifikacije za dzabe. To `ako slupas prvu trojicu` mi zvuci malo previse arkadno, bah.
Ovo je samo za 4k monitore,ako sam dobro informisan.Ja sam to skinuo i ubacio i nista nisam dobio sem manje skoro 5GB na HDD-u.Ne mora da se krekuje ponovo sve ostaje kako je bilo pre patch-a. http://bit.ly/1qANweP
iMakso poslao sam ti mail.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Probao malo i nije uopste lose, pogasio sam sve asistencije i nije bas lako za voznju mora da se navezba staza, kad da se koci, gde, pod kojim uglom itd.
Nije neka simulacija ali je daleko od arkada drzi gas i levo desno (3 dugmeta igra)
u vezi sa ovom igrom, kada sam pohvatao sve fore, svaku trku stižem prvi. Za sada mi damage stoji na visual only ali probaću i to da bude uključeno, sve ostalo je ostalo kao i na medium nivou težine.
malo me nervira moj teammate jer kad ja stignem prvi, on 15.-16. (naravno vozim kvalifikacije i startujem prvi), u sledećoj trci gde su starnte pozicije invertovane u osnosu na one sa kvalifikacija, ja startujem zadnji i stignem prvi a moj teammate tupanđeros opet 15.-16. što utiče ta team poene.
kočenje i ponašanje u krivinama mi je skroz ok i blizu realnom.
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 8GB HyperX Fury / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
nzm kako je to moguce, meni bas suprotno mora da se udje `normalno` u krivinu jer automobili uopste ne skrecu xD, mada ima poneki su dosta osetljiviji na skretanje, mada sam se navikao na sve automobile, krenuo sam sa 4 sezonom.
Ali ja i dalje ili ne umem ili je nemoguce da se bude prvi a da se vozi fer, moram da se zabijem u onog prvog da ode u djavola i onda mogu da budem prvi celu trku xD
:: Mini su kao i u drugom delu previse osetljive komande za skretanje,malo pipnem dzojped odmah naglo skretanje,neipravljivo mi je : :: :: i5 2320 3.0MHz :: Gigabyte GA-Z77M-D3H :: DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 :: MSI 7850 Twin Frozr III :: Cooler Master 332 Elite :: Logitech X-230 :: Philips 22` :: ::
Prešao sam pola prve sezone i pola one gde se voze formulice. SVAKA TRKA UVEK PRVI, medium težina.
Vozite kvalifikacije, pod obavezno. Automobili/formulice skreću normalno, i to naš lepo, lepo reaguju na krivine sa unutrašnjim i spoljnim nagibom. Koči pre krivine, gas posle krivine. Duga kočenja greju kočnice pa one slabije koče (250km/h da ukočiš na 50km/h) kočiti u etapama (koči-pusti)-koči-pusti) staje ukopan :D Gađajte idealne brzine prolaska kroz krivinu, recimo lakat (145+ stepeni) krivine 50-60km/h što je jelte i realno kolko god da sečeš istu. Ne može se preteći baš u svakoj krivini, čekajte, tražite krivinu/deo staze gde protivnik vozi lošije i tu napadajte.
Inace za ove sto se bune zbog loseg sretanja i slicno, imate set up ipodesavanja lepo objasnjena.
Vece ubrzanje ali manja maximalna brzina. (i obrnuto) Laksi ulazak u krivinu ali vise se trose gube (i obrnuto) Lakse skretanje ali slabija kontrola na pravcu (i obrnuto)
Pricam ovo sad napamet ali svako moze sebi da prilagodi auto i ponasanje ako zna sta mu teze ide i kako sta da podesi.
Ja sam do sada ta podesavanja samo na par trka nasao da su otkljucana, inace otkljucao sam sve sezone osim finala, ali sam se iznervirao i obrisao igru, jer su meklarena mpc napravili uzasno, niti moze skrene lepo u ostrim krivinama i plus je trom do besvesti, dok r8 napravili kao da je formula, i jedva sam se izborio da budem prvi i onda dodje majmun i pipne me i odem do q, a ti njih ako hoces da odguras to je kao da hoces tenk da odguras, isto kao i u predhodnom delu, i cao zdravo, iznervirala me glupa igrica.
:: Inace za ove sto se bune zbog loseg sretanja i slicno, imate set up ipodesavanja lepo objasnjena :: :: Vece ubrzanje ali manja maximalna brzina. (i obrnuto :: Laksi ulazak u krivinu ali vise se trose gube (i obrnuto :: Lakse skretanje ali slabija kontrola na pravcu (i obrnuto :: :: Pricam ovo sad napamet ali svako moze sebi da prilagodi auto i ponasanje :: ako zna sta mu teze ide i kako sta da podesi :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Pokušavam da igram igru na hard, jer je prelaka na medijum, pa nije interesntno. Međutim, kontrole kasne, pre svega gas i kočnica, kao da ne pritiskam dugmiće na džojpedu do kraja. Ne startu trke me nalade, jer moj auto ne ubrzava kao ostali. Što se kočenja tiče, malo-malo pa auto ne uspori na vreme, iako sam dugme pristnuo kad treba. Skretanje nije toliki problem, ali ako kočenje zakasni, onda normalno ima problema i sa njim. Pokušavao sam u naprednim podešavanjima za kontrole, ali nisam dobio nikakvo poboljšanje. Šta god čačkao, bude ili isto ili još gore. Gledao sam po netu, ljudi se žale na isto, ali uglavnom imaju volane i većina nije uspela da reši problem. Da li se još kogod susreo sa ovim problemom? Igra je pečovana na 1.0.1000.5260 verziju, a igram je preko XBOX360 žičnog džojpeda. Čisto da napomenem, da sam isti problem u GRiD Kecu uspešno rešio u podešavanjima, ali ovde jok.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647680. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.