Ma malo, de bre nije. Izgubice vise vremena onaj ko ce prebacivati svako malo na HDD kako bi oslobodio prostor na SSD-u, nego da ima kasvetan HDD od 500GB. Kad stavis svo utroseno vreme na papir, izadje isti Q + sto se neko ebava mesecima da ga natera da mu radi kako treba. Uzmes 500GB blac za c: particiju, 2TB za podatke i uzivancija. Samo next, next, next i ne gledas da li ce da zafali prostora :D Naravno, pazis pri instalaciji da ne uleti neki bing toolbar ili onaj glupavi optimizer koji cak neki svojevoljno instaliraju, jbt zivot.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
...da igra kida. Meni zauzima 43 i kusur giga. Nisam mogao da je pokrenem dok je nisam bacio u Program Files,jer ima 64-bitni exe,sad radi,leti na gtx560+ i5,kakav i7 cuda -muda,pici samo tako na skoro max podesavanjima. Jedino ima jedan mali problem.....nikako ne mogu da dobijem zadovoljavajucu vert.sinc.,lomi sliku pa rastura. U podesavanjima igre je ukljucena,u drajveru pojacana max. ali nista ne vredi. Verovatno ce to neki patch da ispravi. Toliko za sad...pozz.
Pa vi vidite TitanFall zauzima 49 gb . Inace meni nedeluje nesto igra, mogu je pokrenuti na ultra, ali nevolim taj tip igre. Samo igram CoD i BF. Mozda i porbam, inace gde ima da se kupi?
Ali cije istine? :D Takve provale nisam cuo do sad ali je ta vrhunska! :)))
P.S
Ja nisam igrao ni Max Payne 3 zbog 30GB. :D Jos torrent, samo da se ubijes.
:: @Bob :: :: Pa jbmlga, tu je negde izmedju :D Ima tu istine...A jos ono, `ajme meni, koliko upisa sam imao danas na SSD, sutra moram da ga stedim` : :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
DL mi ne pada ispod 1K/b a ponekad dodje i do 10K/b Za par Y cu ovim tempom fino da se naigram... Jedva cekam!!! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Imas masinu za posao, sa SSD-om, i koristis je samo za to. Za skidanje i igranje na toj masini udaris packu sam sebi, ili eventualno zamolis nekog da ti je udari.
Imas drugu masinu za igranje i skidanje, i na njoj imas HDD, sto je za tu svrhu dovoljno. Eventualno SSD i na njoj, ako bas volis da se razbacujes.
Poenta - ne mesati posao i zadovoljstvo, bar ne direktno.
120 GB je ok za nekoliko NORMALNIH igara.... @ Dex da je tako SSD ne bi ni ugledao svetlost dana po upotrebi....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: I posle mene nazivaju ludakom kad kazem da je 120GB malo za ozbiljniji rad na racunaru :: :: :: :: Tesko Alrade, morace se to dobrano iskompresovati..Video, Audio, izbaciti sve nepotrbno...Treba tu dosta znanja i vremena da se napravi kasvetan RIP, pa sve to posle da se otpakuje sa ARC i da se enkoduje u neki ok format...Ko zna sta sve tu ima, masu Video-a u full HD.. :: :: :: :: Treba sacekati, odradice vec neko ko se bavi RIP-ovanjem igrica.. :: :: :: :: Sta ti je danas jedan SSD od 128GB. Install OS, jednu igricu, 2 HD filma, dva DiviX-a, 3 FLAC albuma, dve fotke velike rezolucije i ode prostor u Q. : :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
Sto se tice grafike najvise me podseca na Bioshock. Igra je sasvim fino optimizovana. Nema nikakvih dropova, glitcheva, 60 fps kosntantno mada mi nije idealno smooth za moj ukus.
U principu lepo radi..
Sto se tice zapremine, tu najvise odlazi na cinematic, najmanje tu vuku teksture..
Superior TechnologyIntel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Posle 2-3 sata igranja (od toga 1h gledanja filmova)
1. Ko ima AMD kartu mora da skine CCC 14.4 bez njega ne biva 2. Igra radi u OpenGL-u (izgleda samo na AMD-u neka neko ov nVidiaša to potvrdi) 3. GPU usage na medium detaljima je kod mene oko 50-60% (blagorečeno užas) 4. CPU usage 50-85% (e ovo je ok) 5. FPS sa svim ovim gore navedenim od 40-60 (izgleda da je igra zakucana na 60) nema naglih fps drop-ova da bi izazvalo nelagodu ali kao što Sky kaže nije dovoljno fluidno
Ako ima rešenja, napišite, ako nađem neko rešenje, napisaću...
(iako je x64 igra MSI Afterburner OSD radi kako treba samo treba skinuti poslednju beta 19 verziju) ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
:: Pa vi vidite TitanFall zauzima 49 gb . Inace meni nedeluje nesto igra, mogu je pokrenuti na ultra, ali nevolim taj tip igre. Samo igram CoD i BF. Mozda i porbam, inace gde ima da se kupi ::
ko hoce..izvolte..pa skidajte :) vanredno je stanje..nece me ban :D haha http://skr.rs/D33 MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
sporo skida. Trenutno mi je ostalo tri dana i kusru (krenuo pre nešto manje od 24h). S` tim što ga je sinoć zakucao na 1,1Mbit daunloada...ali jutros kada sam pogledao piša... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Verovatno pola od toga otislo na kvalitetniji video i audio.
Pa ako je igra odlicno uradjena, ne treba zaliti, pa nek je full sve kako treba.
Mada, ja znam da lupam po tastaturi za skip video, jer me nesto ne interesuje da gledam. Za popizdis je kada negde ne mozes da skip-ujes...mislim, jake su im inace price, pa treba da gledam....postglu ziva
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Mene interesuje nesto drugo. Obzirom da je igra radjena u 60 fps dok je cinematic fiksiran na 30 fps a sve to opet ima veze sa osvezenjem monitora i V Sync.
Kako se igra ponasa na monitorima iznad 60 Hz? Da li se fps podigne preko ili je i tu zakucan na 60 fps?
Recimo Adzem bi mogao da proba pa da javi...
Ja sam u igri iskljucio V Sync i u settings u driverima ali je i dalje 60 fps. Za sad nisam nasao resenje da podignem fps.
Mozda da modujem ini file ako je moguce. Videcu...
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cu
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.